💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 38 988
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не съм сигурен ама Момчи май пак се провали?
или там в последния се момент се оказа, че е събрал пет, хм.
Другите са ок, печелят. Браво на Деян.

# 601
  • Велико Търново
Искра се справи И защото Данчо ѝ даваше добри инструкции. Назоваваше всичко с точните наименования, с изключение само на един път. Спокойствието им също беше решаващ фактор.
Не ми хареса накрая лекото злорадство на Йордан. Докато Искра вероятно наистина е съжалявала (защото аз така "разчитам" неприятната ѝ изненада), че останалите жени не са се правили.

Момчил успя да събере пет, да.

Сега май следват най-забавните.

# 602
  • Испания
Симона: "Ей така съм всеки път в МОЛ-а. Виждаш ли колко е... страшно?"

Симона: "Много те обичКам". Който не може да обича, обичКа.

# 603
Какви са тези ниски токчета. Трябваше 10 см. да им дадат.

и ниски да са... Георги (на Мъра) пак нямаше да ги обуе, нали му е удар по имиджа на мъжествен!
Ех, как не се падна тази игра докато той още беше там

# 604
  • Испания
"Симпатичната" Анселита на Мартин: "Наш как ше те сритам!".

Възпитание, израз, ЕнтелЕгентност - чудо!!!

След игрите днес

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 21:59 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 605
Страхотни игри, браво за креативността на сценаристите.Чакам с нетърпение утрешния епизод 😁

# 606
  • София
Утре ще е доста интересно 😃😃

# 607
  • Испания
В утрешната игра съзрях щипка ББ. Дано да греша!

# 608
Забавни са игрите.
Ами не са ми интересни евентуалните победители(Йордан и Искра) и това е! Всичко знаят, всичко могат чак скучно става, никаква интрига 😁
С Момчил вече се забавлявам, той е номер 1, но само на думи. Весела ще излезе по-оправна от него, той  е по дрънкането.
Доротея и Димитър са им малко сърдити заради кемпера, така смятам. Нали се оплакаха, че е студено, тя спеше с якето един път.
Утре ще има пиперливи въпроси Simple Smile

# 609
Да, утре ще е интересно. Дуручея и Джими дано не отпаднат. Зависи кои ще са другите номинирани. Ако са Искра и Йордан има шанс повечето хора да прегръщат именно Доротея и Димитър, но ако са Анселита-Мартин или Момчил-Весела... no chance

# 610
  • Испания
Скрит текст:
Забавни са игрите.
Ами не са ми интересни евентуалните победители(Йордан и Искра) и това е! Всичко знаят, всичко могат чак скучно става, никаква интрига 😁
Скрит текст:
С Момчил вече се забавлявам, той е номер 1, но само на думи. Весела ще излезе по-оправна от него, той  е по дрънкането.
Доротея и Димитър са им малко сърдити заради кемпера, така смятам. Нали се оплакаха, че е студено, тя спеше с якето един път.
Утре ще има пиперливи въпроси Simple Smile

Много са... стерилни. Не са интересни, но и не пречат.

# 611
Да, нормалните вече на никого не са интересни... Само евентуално на други нормални. Grin

# 612
  • София
Утре ще има провокативни въпроси, ще станат скандали.

# 613
  • Испания
Да, нормалните вече на никого не са интересни... Само евентуално на други нормални. Grin

Аз, поне, нямам това предвид. Стерилни са, според мен, защото не виждам никаква емоция в тях, в техните взаимоотношения. Всичко е някак пластмасово и изкуствено.

Нормални и интересни/за мен/ са Емо и Калина и разликата между тях и Йордан и Искра е от земята до небето. Естествено, всеки човек /в случая двойка/ е отделна планета. Споделям какво е усещането ми за тези две двойки.

# 614
  • Sunshine state
Съгласна съм - Искра и Йордан не са ми интересни и на мен. Виж, Емо и Калина са друга бира.

Общи условия

Активация на акаунт