💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 38 959
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Е, все пак се вижда, че Данчо не се е събрал с Искра само заради играта, разпозна и много бързо исканите 5 аксесоара. Wink
Иначе откъде ще и знае чорапите и пр.

Утре ми се иска да има някакъв обрат и да не стане най-очакваното отпадане на Митко и Доротея.
Анселита доста се изложи с парите, които заложи. Явно освен да се изразява не може и да смята. Ако Мартин се бе провалил те щяха да останат с 950 лв. на дъното и щяха да са първата номинирана двойка.

# 616
  • Велико Търново
Утре ще има провокативни въпроси, ще станат скандали.
И вероятно пренастройка на отношенията на двойките една към друга.

Diavolo, точно което исках да напиша и аз. И по трите пункта!

# 617
Гледам сега и получавам дежа вю... Симона пак рИвЕ. Бааааа, много е досадна тая. СИгурно се тръшка и реве постоянно пред децата си.

# 618
От двойките ми е трудно да определя коя ми е най-симпатичната, донякъде всички са намерили някакъв баланс помежду си, колкото и несъвместими някои да ми изглеждат.

Като индивидуално поведение и излъчване от жените ми харесва Елена, а от мъжете Мартин. За сега поне Simple Smile

# 619
Браво на Искра и Йордан!
Все повече ме изненадват и то много приятно! Аз вече споделих, че познавам Йордан от доста отдавна. Определено им стискам палци и им желая успех. Не очаквах Искра да се справи със стола, но евала, браво на момичето.

Бях убедена, че ако някоя от жените ще се справи, то това ще е Доротея, но късмет.
Ако утре Доротея и Димитър са номинирани, според мен те ще си тръгнат, другите няма да ги подкрепят, но пък и много зависи коя ще е втората двойка, може да номинират стратегически.

# 620
Доротея не се скарала с никого. Как да се скара, като странят от другите. Със смесени чувства съм за тях двамата. Та ми е много досадна , честно казано.

# 621
  • София
Ако не беше играта утре, 99% щяха да си тръгнат, играта утре обаче е предпоставка за скарване между двойките и може да се пораздвижат нещата. Бих се радвала, не обичам като има някой нарочен за гонене от дълго време.

# 622
Колкото са ми любимци Емил и Калина, толкова ме е яд, че последните епизоди хич не им се получава играта.
В момента 4 двойки са с (почти) еднакъв баланс, и то - нисък. И определено всички са си променили стратегията за залози - още на първата игра нямаше залог под 2,500. А помните ли в първите епизоди - повечето по 1 200-1 500 слагаха.
И мен Искра и Йордан (сега) не ме грабват. Няма логична причина. Както някой каза - Емо и Кики са коренно различни, при все, че и едните, и другите са възпитани, тихи, и т.н. В началото И&И ми харесваха повече от сега.

Ооо, токчетата! Как ми се искаше и на мен да са по-високи!

И аз бях неприятно изненадана, че Доротея не можа да сглоби стола на време. Жалко. Хубаво щеше да е да има друга двойка номинирана, не те. Да видим какъв избор щеше да се направи тогава. Струва ми се, обаче, че за това им изолиране от другите, малко или много, и те са си виновни. Мъра, например, беше взела под крилото си по-младите момичета - Веселка и Анселита, и им обясняваше разни ''трикове'' за семейния живот, а те я гледаха в устата. Доротея, като по-опитна, също би могла да го направи, но тя не го. Също така, те направиха грешката на Калина от предния път - сложиха много голям залог на първата игра. Можеха да видят, че това не работи и да се придържат към малко по-сигурна игра.

# 623
  • Велико Търново
Luchia^^^, зависи от коя страна са погледнали на стратегията. Защото точно същата - с голям залог, при Искра и Йордан пък проработи. Вероятността е една и съща.

Доротея не се скарала с никого. Как да се скара, като странят от другите.
Те затова странят - за да не се скара.

# 624
Днес изведнъж ми проблясна защо Божидара "звучи" дразнещо и дори инфантилно...
ами защото гласът(тембър, интонация, и т.н) ѝ прилича досущ като гласа на Джуджи!

# 625
Днес изведнъж ми проблясна защо Божидара "звучи" дразнещо и дори инфантилно...
ами защото гласът(тембър, интонация, и т.н) ѝ прилича досущ като гласа на Джуджи!

И аз се чудех откъде ми е познат гласът и.  Отвратително фъфли. Много ще ме е яд, ако те спечелят. Мъжът и не е лош, ама е абсолютен чехльо......като този на Симона...

# 626
Оо, направо се ядосах! Не бях гледала първата игра и сега си я гледам на запис. Тоя Момчил що не се скрие някъде, бе?! Да не е овен или козирог! Как пък не каза, че той е сгрешил и е подвел Весела. Момичето казва ''аз бях сигурна, че ако е нещо за сглобяване, ще се справя'', а той  й обяснява как ''това е много трудно предизвикателство за жена''! Направоо...много ме издразни! Как се опитва да омаловажи способностите й и да я накара сама да се подценява. И нито дума за това, че той й губеше времето. Тя тъкмо почна и той ''чакай, да помислим'', ми ти си мисли, тя нека си разглежда, да опитва.. Кретен! :@

И как всички имаха голямо доверие в способностите на Доротея - те ще построи цяла кухня, тя за 13 минути ще постори къща.. Да,ама не :/

Пламен - да ви покажа как се дават инструкции -> скача
Велислав - да ви покажа аз -> седи като пън, изтъкан от спокойствие Grinning

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 05:47 от Luchia^^^

# 627
Вчерашните игри нещо ми бяха скучни.

Мисля, че повече жени щяха да сглобят стола, ако мъжете се бяха сетили да ги насочат към шестограма, с който завиването става с по-малко усилия и по-бързо, единствено така може да се сглоби за 13 мин. На практика само Данчо се сети да каже на Искра да го вземе и това им спечели време и не й измори толкова ръката.

Играта с дрехите беше мнооого скучна. Но пък следващия епизод се очертава с интириги. На въпроса кое семейство има проблеми във връзката си, аз бих отговорила Симона и Велислав, но ще е интересно понеже всеки различно е посочил и за този, и за дргите въпроси.

Искра и Йордан не са ми симпатични, но се справят наистина като екип във всяко една задача, а в крайна сметка това е да са един за друг - партньорството, останалото като любов и разбирателство явно си го имат. Та в този ред на мисли, те са най-заслужили да бъдат победители, но си мисля, че накрая може и да има изненади, когато напрежението преди финала нарасне.

А по симпатии ако трябва да избирам съм за Божидара и Деян - тя има недостатъци - властна е, казва си каквото мисли, което не винаги е добър ход, но въпреки това съм за тях. Останалите двойки не са много интелигентни, някои простеят или се лигавят твърде много, така че е трудно да имаш фаворит в предаването.

Харесва ми, че ще има нов сезон, имат време да измислят готини игри и да пооправят малко регламента. Мисля, че предаването не е стриктно по оригиналния формат, така че предполагам могат да пипнат малко правилата.

# 628
  • Перник

И аз се чудех откъде ми е познат гласът и.  Отвратително фъфли. Много ще ме е яд, ако те спечелят. Мъжът и не е лош, ама е абсолютен чехльо......като този на Симона...
Оо не съм съгласна категорично, изобщо не може да има сравнение между двамата. Единият е прост човек, тотално потиснат, докато другият има ум в главата, самоконтрол и тн. Нали ви е ясно, че интелигентните хора често предпочитат да замълчат, вместо да правят сцени. А и отношението на Божидара към Деян не е като на Симона към Велислав, не съм чула обиди и унижения. Вчера на Деян явно малко му дойде too much мрънкането на Божидара след играта и я смъмри "Мога ли и аз да кажа нещо?!" и тя леко подви опашка. Симпатизирам им ✌

# 629
  • София
Това със стола беше доста елементарно, разбира се ако някога си сглабял нещо, защото по пътя на логиката и частите, които имаш, ще трябва да се сетиш кое за къде е, къде трябва да се сложат по-дългите и т.н. Да не говорим, че повечето мъже не знаеха как се нарича "онова като ключове където виси" - демек шестограм; или пък, че в три дупки една до друга е изключено да се сложат дървени дюбели, защото поне една трябва да е с винт. Искра и Йордан добре се справят, жалко че са ми безлични още от началото. Фаворити продължават да са ми Деян и Божидара, харесвам ги и като двойка, и като държание. Като най-неприятни са ми Искра и Йордан, следвани от БЧК-тата. Другите са ми на кантар.

Общи условия

Активация на акаунт