💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 38 950
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
На мен единствените неприятни са ми БЧК-тата (особено тоя дървен философ Момчил) и ще се радвам довечера те да си тръгнат.

Останалите също си имат кусури, но не ме дразнят.

# 631
Нещо нямам фаворити и все повече губя интерес.
Снощи имах усещане, че за някои участници бягащата лента бе на маалко, едва забележимо на по - ниски обороти. Дано се лъжа.
И от ден първи е ясно кои са победителите, та някак ми стана като фон за забавно шоу.

# 632
  • Испания
Скрит текст:
Снощи имах усещане, че за някои участници бягащата лента бе на маалко, едва забележимо на по - ниски обороти. Дано се лъжа.
Скрит текст:
И от ден първи е ясно кои са победителите, та някак ми стана като фон за забавно шоу.

Не се лъжеш. И според мен оборотите бяха доста забележимо по-ниски. Не ми се гледа отново, за да запиша точно кои двойки.

# 633
Е, при нас е едва забележимо, трябва да се заглеждаш, но за този, който е на нея си е гооолям бонус.

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 15:49 от Билян@

# 634
  • София
Кои са победителите?

# 635
Да и на мен ми е интересно да разбера кои са победителите, щом е толкова ясно?

# 636
Снощи заспах на играта на мъжете и не ги гледах. За столовете не очаквах всички без една да не се справят. Изказването на Божидара, че щом тя не могла, значи и другите не са се справили,  е дъното просто. Много е надута, но не виждам на какво отгоре. Хубаво, интелигентна е, и? То и ние тука сме интелигентни 😃
Някой може ли да ми каже с 2 думи какво ще гледаме днес?

# 637
Да и на мен ми е интересно да разбера кои са победителите, щом е толкова ясно?
Явно се имат предвид Искра и Йордан понеже все са първи в класирането и не отиват на номинации, но мисля, че просто се справят добре, факт.

Снощи заспах на играта на мъжете и не ги гледах. За столовете не очаквах всички без една да не се справят. Изказването на Божидара, че щом тя не могла, значи и другите не са се справили,  е дъното просто. Много е надута, но не виждам на какво отгоре. Хубаво, интелигентна е, и? То и ние тука сме интелигентни 😃
И аз съм на мнение, че някои неща ги върша по-добре от други хора и бих се учудила, ако някой се справи по-добре. Не мисля, че това ме прави надута, а уверена в способностите си спрямо заобикалящите ме. Та не ме дразни това у Божидара. Виж вайкането на Симона, че й останали 3 болта и склонността и да се самоизяде за това си е дразнещо.

# 638
  • Велико Търново
За столовете не очаквах всички без една да не се справят.
Ако сглобяваха без "инструкциите" от мъжете си, някои сигурно биха се справили по-добре. Вероятно ролята на мъжете в играта трябваше да се ограничи до отговаряне на евентуално зададени им от жените въпроси. Защото в крайна сметка се видя, че те бяха многократно по-ошашавени и неориентирани и даваха много объркващи наставления. С изключение на Йордан, разбира се.

И аз съм на мнение, че някои неща ги върша по-добре от други хора и бих се учудила, ако някой се справи по-добре. Не мисля, че това ме прави надута, а уверена в способностите си спрямо заобикалящите ме. Та не ме дразни това у Божидара.
Само дето нейните думи бяха в смисъл на "Щом аз не се справих, значи и те не са се справили". Откъде накъде такава убеденост? Аз също мога да претендирам, че някои неща мога и знам по-добре от други, но не бих направила подобно "умозаключение". Особено пък когато става въпрос за хора, които не познавам чак толкова добре. А що се отнася до интелигентността - точно това ѝ изказване съвсем не е в подкрепа на нейната.

# 639
  • Испания

Един за друг

Тази вечер двойките ще покажат колко добре са се опознали за времето, в което са заедно! 👫

Ще падат маски и ще чуем съкровени тайни!
😬

https://www.facebook.com/edinzadrugTVshow/videos/216810599596139/

# 640
Като се повтори едно твърдение 100 пъти и започва да се разпространява като истина! Може ли да ми посочите няколко примера за пословичната интелигентност на Божидара?

Единственото странно нещо в Искра и Данчо ми е, че единият е толкова розов, а другият толкова жълт! Joy Другите не са толкова различни на цвят.

# 641
Симона ми става все по-отвратителна. Как ще каже на мъжа си олигрофен и то в национален ефир. Ама и той е един чехльо..
Дано ги изгонят, че заради такива като Симона цялото предаване ми става неприятно.

# 642
  • Испания
Момчил да не се обяснява, че го видяхме многократно какъв велик стратег е! Имам чувството, че не знаят значението на тази дума.

Започна Биг Брадър.

# 643
  • София
Тази игра ще създаде много интриги.

# 644
И някои ще понесат трудно определенията. Не е редно според мен... Това ще разбуни духовете. Момчил ще е най-вкиснат от всичко това. Или май не само той...

Общи условия

Активация на акаунт