Шестокласници 2019/2020 Тема 2

• 32 128
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Хахаха, ох, Добри, голям сладур!

# 421
  • София
Привет и от мен.
Стискам за седмокласника.
Исках да запиша дъщеря ми на курсове в Милениум, но едната им база не работи, за другата им трябва да знам каква смяна е следващата година, което при нас
е неизвестно. Така, че оставаме на вариант уроци. По български имаме. Търся по математика. Иначе е отличничка, завърши с една петица. Съвестна е доста.
Относно смяната догодина - училищата, които са на двусменен режим следва да осигурят първа смяна през втория срок на седмокласниците. Това нещо го научих скоро.
Класната на моето дете, сега в края на тази учебна година, съобщи, че първият срок ще са втора смяна.

# 422
  • на Мелмак
Благодаря!
От нашата класна ни вопъл, ни стон. Тегава е работата там.

# 423
Аз на моята девойка нищо не мога, а и не искам да й давам отсега като примерни тестове и т.н.,  нека се порадва на ваканцията, та те вчера свършиха училище! А и ДО при нас беше провал, така че знам какви ще са резултатите. Ще почакам да отлежат  " знанията "  й в главата поне месец!

# 424
nonich от къде ти е информацията за смените? Това нещо ново ли е? Някъде има ли го като нормативна норма? В нашето училище години наред седмокласниците започват с първа смяна първия срок. Аз така си правя сметка и за идната година. Сега ме шашна.
MollyBy , успех на семокласника! Да излезе много доволен и щастлив!

# 425
Аз знам за някаква заповед, че първи клас трябва да започват първия срок , първа смяна! Съответно училища, като нашето, където са в една сграда ОУ и гимназия, основното е първа смяна първия срок. А и обикновнно май месец, кагато досега бяха изпитите, обръщаха смените само за това време.
Прибра се седмокласника! Благодаря на всички за подкрепата. Малко е разочарован, но ще видим на 29 Simple Smile

# 426
  • София
nonich от къде ти е информацията за смените? Това нещо ново ли е? Някъде има ли го като нормативна норма? В нашето училище години наред седмокласниците започват с първа смяна първия срок. Аз така си правя сметка и за идната година. Сега ме шашна.
За жалост е само информация на ухо, не е подплатена с нормативен документ.
Може в седмокласната да имат повече информация.

# 427
  • София
Добри, как малко, до сълзи ме разсмя! Аз избягвам да поглеждам класното когато го подписвам. Чета само коментара на учителя.

Моля за нещо, най-добронамерено.
Моля, поне в тази тема да използваме пълния член. Струва само едно "т" Simple Smile
Как ще имаме каквато и да било претенция към деца, като ние сме в нехайна и груба неграмотност.

# 428
Добри, как малко, до сълзи ме разсмя! Аз избягвам да поглеждам класното когато го подписвам. Чета само коментара на учителя.

Моля за нещо, най-добронамерено.
Моля, поне в тази тема да използваме пълния член. Струва само едно "т" Simple Smile
Как ще имаме каквато и да било претенция към деца, като ние сме в нехайна и груба неграмотност.
И аз най-добронамерено, ще кажа, че много мразя да се правят забележки за правопис във форум, чат и др. подобни. Деца тук не четат! Ако в тази тема има такива наклонности, аз просто ще спра да пиша!

# 429
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
лично е. Simple Smile
на мен много ми помага форума, темата за граматиката и оплюваната "прЪвУписТна" тема.
ако не бяха те и до сега щях да си знам, че правилното е "четиринайсет", "четиридест" и "одеало".
Simple Smile  от къде - накъде още ги осъвършенствам!

# 430
Здравейте,
да се запиша и аз с бъдещия седмокласник Simple Smile
Записах го в Регалия. В неделя направи изходните нива, които пуснаха от там и както се очакваше с българския е зле, на математиката изкара макс. точки. Дала съм му почивка до края на юни и после има за задача да си прегледа уроците в уча.се по бел.

# 431
Не разбрах, st. Dobri, кое е лично? И не ме интересува. Щом има тема за правопис, там си правете забележки. Тази не е такава!

# 432
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
исках да кажа, че това е лично мое усещане и не задължава никого. Simple Smile

# 433
Ааа, ясно! Не те разбрах Simple Smile Да форума е много полезен, за много, различни неща. Аз готвя с рецепти от тук Simple Smile))

# 434
  • Варна
Здравейте и от мен, в последните седмици надничам тук от време на време... Около мен тази година има доста кандидат- гимназисти и не съм  възхитена на какво напрежение са подложени тези деца. Надявам се догодина по това време всички да сме здрави ...

Общи условия

Активация на акаунт