Шестокласници 2019/2020 Тема 2

• 32 137
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
Dobri, направо ме разби. То и моят хубостник пише много грозно. Това, че е левичар не мисля, че го оправдава. За правописа в темата, ще ме извините, претендирам, че съм грамотна, но тези членове, не винаги мога да ги нагодя. Това си го отбелязвам, като ненаучено нещо, когато му е било реда и колкото, и да се старая в годините, пусто не ми идва отвътре, като другите правила.
Относно четенето, аз съм малко против насила четене на неща, които са далечни за децата. В повечето произведения няма как да вникнат и разберат, а оттам идва мразенето на книги от всякакъв вид. Аз имам много лоши спомени от моето детство със задължителната литература. Но и досега няма да забравя книгата, която ми отвори очите, че няма нищо по-хубаво от четенето. Майка ми с големи увещания ме накара да започна "Отнесени от вихъра" Ей, не я оставих, докато не я прочетох. Веднага след това минах всички интересни книги в къщи, записах се в библиотеката и така до ден днешен, няма момент, в който аз да нямам започтата книга. Сега ми е трудно да измисля интересна книга за младежите в къщи, особено малкия нищо не признава пред Плейстейшъна. А този пубертет го прави още по-дръпнат, въртящ очи и мноого нервен.

# 436
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

TrollfaceTrollfaceTrollface

# 437
Е не, сега ако кажете, че и изискване за знаене на чужд език има за да се пише тук, направо ще ме изгоните! Dobri, шегувам се Simple SmileАма все пак , може да преведеш Simple Smile

# 438
да превеждам ли?

Цитат
Продава се тийнейджър.
Напълно екипиран с въртене на очи, дълбоки въздишки и саркастични реплики.
Играе видеоигрички и пише 200 думи в минута.
никоя разумна оферта няма да бъде отказана.

Скрит текст:

често се безпокоя за безопасността на децата си.
особено на това, което върти очи срещу мен и ми отговаря точно сега!

# 439
  • София
Хахаха, Добри, много е яко това. Аз моя го подарявам. Така ме вади от равновесие от сега, че не знам догодина какво ще правя. Само виното няма да ми помогне Rolling Eyes

Здравейте,
да се запиша и аз с бъдещия седмокласник Simple Smile
Записах го в Регалия. В неделя направи изходните нива, които пуснаха от там и както се очакваше с българския е зле, на математиката изкара макс. точки. Дала съм му почивка до края на юни и после има за задача да си прегледа уроците в уча.се по бел.

Какви са тези изходни нива? Аз го записах вчера в Регалия, да очаквам ли нещо да ни пуснат? Иначе за 5 септември записах теста и РС.

# 440
"зЕмай и бЕгай" е напълно разумна оферта. Wink

# 441
  • София
Преди години В Регалия имаха нещо като входно за 7 клас. На първенеца подариха безплатен курс, на второ и трето място на половин цена (нещо такова). Беше жестоко трудно за моето дете от квартално училище и як шамар. Те сложиха край на безметежното разхождане до училище Simple Smile
Това състезание/пробно/входно още го помним с детето - с добро.
Препоръчвам!

# 442
Скрит текст:
, Добри, много е яко това. Аз моя го подарявам. Така ме вади от равновесие от сега, че не знам догодина какво ще правя. Само виното няма да ми помогне Rolling Eyes

Здравейте,
Записах го в Регалия. В неделя направи изходните нива, които пуснаха от там и както се очакваше с българския е зле, на математиката изкара макс. точки. Дала съм му почивка до края на юни и после има за задача да си прегледа уроците в уча.се по бел.

Какви са тези изходни нива? Аз го записах вчера в Регалия, да очаквам ли нещо да ни пуснат? Иначе за 5 септември записах теста и РС.

Бяха на 14.06. Тези на 5 септември се водят входни за 7 клас.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 18:46 от J_Popi

# 443
TrollfaceTrollface преписвам от друга тема Trollface

# 444
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
, Добри, много е яко това. Аз моя го подарявам. Така ме вади от равновесие от сега, че не знам догодина какво ще правя. Само виното няма да ми помогне Rolling Eyes

Здравейте,

Бяха на 14.06. Тези на 5 септември се водят входни за 7 клас.

Ясно, благодаря! Аз също предполагам, че входното ще е шамар, ама за мен, щото на младежа хич не му пука. Sad

Ами, че то това НВО си е оцеляване, за нас родителите Simple Smile Аз съм леко в шок тази година. 4 години в Белгия не разбрах, че имам деца в училище, ама сега ми се връща. Още се ориентирам в обстановката.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 19:44 от catty m

# 445
Скрит текст:
TrollfaceTrollface преписвам от друга тема Trollface

st.Dobri, грешката е вярна:)))

# 446
  • В светлината на слънцето
Доколкото знам, това входно ниво в Регалия се прави основно, за да бъдат разпределени след това децата в групи, съобразно нивото си. Така по-напредналите не тъпчат на едно място. А тези с пропуските изчистват неяснотите и вървят напред. Това ни обясни преди 3 години учителката по математика на дъщеря ми в училището, а тя е един от преподавателите там, та следва да е наясно. Според мен е добро решение.

# 447
решава пробния изпит на Регалия Sad

на задача 8 май е даден грешен отговор.

# 448
Здравейте, и аз открих тези тестове на сайта на Регалия. Ще разпечатам за проба.
За утре съм дала задача да чете правописните правила от правописния речник и да си води записки.
В училище (имам предвид онлайн) ще имат десетина допълнителни занимания по математика. Записала се е сама.

# 449
  • София-Младост
nonich
Не знаех, че има заповед, но в "нашето" училище винаги 7 клас учат първо следобяд и после сутрин...това винаги е бил по-добрия вариант за мен при двусменен режим.
И аз записах младежа в школа Скарабей, в квартала ни е, навремето сестра му мина от там, сега неин първи братовчед беше. Две учителки са и двете са добри, така че наесен с песен.
На записалите се в Регалия, пожелавам г-жа Ризова за преподавател по математика (ако още е там). Страхотен човек и преподавател.
Ваканцията при нас отпочна вчера, първа крачка е направена, ходихме до библиотеката и взехме "Бай Ганьо"...
Постави си някакви странни цели да учел през ваканцията, да наваксвал с материал от 5 и 6клас...казах НЕ твърдо, да си прави преговор септември и това е. Някак странно ми звучаха тези негови планове и понеже знам, че няма как да се случи...реших да го облекча.

Общи условия

Активация на акаунт