Шестокласници 2019/2020 Тема 2

• 31 780
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Лилла, значи с теб ще пишем паралелно и двете теми.
Голямата девойка е приета и съм много щастлива.
Малката девойка от Септември ще тръгва по школите, оставила съм я да почива, че покрай кака и видях, че независимо, че се готви 3 години с рисуване и всичките планове, които правихме заминаха и не зависимо какво плануваш, каквото ти е писано се случва. Определено ще го даваме по-леко.

# 736
  • Варна
Furia, много много се радвам за вас! Следях те в съседната тема и се надявах да се намери правилно решение за вас.Поздравления за девойката и стискам палци и за второ, ако решите да участвате.
Наистина най-важно е здравето и да сме спокойни. Нещата си идват на мястото!
Втората девойка накъде се е насочила?

# 737
  • Варна
И аз покрай седмокласните вълнения днес съм изоставила работата си на заден план. Изключително доволна съм, че младежът, на който помагах, в момента пътува да се запише към училище и специалност, които най-много искаше! Реално се е закачил на косъм и това ме прави още по-щастлива, защото чувствам, че съм допринесла с това да "мине над чертата". Дано му е на късмет и да учи с желание Simple Smile
Следя и как се вдигат баловете за паралелката, в която се е прицелила и щерката. Догодина ще е още по-желана, тенденцията се запазва и ще трябва по-сериозно да подходи в подготовката. В този ред на мисли, моля Варненки по-смело да споделят мнения за школи и учители, че времето накъся.
Ваканцията иначе върви добре, открехнала се е на филми и гледа по 3-4 на ден (наваксвала била...). Прочете "Бай Ганьо" и сега мъчи "До Чикаго и назад". Нещо не се въодушеви да учи стихотворенията (научи 2 от 7те и спря), дано й дойде муза скоро пак Simple Smile

# 738
  • София
Много ми хареса, че времето "накъся". За мен лятото накъся Sad
Фурия, да не би трите години рисуване да са преминали в някоя химия или физика?

# 739
  • София
Furia, много се радвам, че всичко е наред при вас! Браво на детето, истински герой е! Сигурна съм, че на второ класиране ще попадне в Графичен дизайн/ако правилно помня, това беше желанието й/. А във Фотографското какво стана?

# 740
  • София
От един час чета от сайта на Дидева /да е жива и здрава, с огромна благодарност към труда й Sparkling HeartFlowers Hibiscus/
и разбрах, че най-добрата гимназия за моя син се намира в Пловдив Head Band
В София, каквото и да изберем, все ще е компромис, но да оцелеем след седми клас и НВО-то, тогава ще му мислим.

# 741
  • София
Kally May, ти поне си намерила някоя гимназия, аз съм в пълно неведение. Решила съм отсега да я карам по-полека, но ще видим...
MollyBy, ако помня правилно, приети сте по първо желание - честито!

# 742
Ех, че хубаво! Честито на всичките ни шесто-седмокласни мами за здравите нерви и търпението и на децата за упоритостта, старанието, успехите! Дано бъдат щастливи на новото място, защото това е най-важното! Надничам и аз в седмокласната тема днес и се вълнувам заедно с тях.
И ние със стихотворенията сме до второто, с книгите още на първата, но има време! Simple Smile)

# 743
Даа...приет е по първо желание там където искаше, а именно СХН в МГ Варна. Много е щастлив...и аз съм доволна. Сега ще отдъхваме и на есен следващия Simple Smile

# 744
  • София
Kally May, ти поне си намерила някоя гимназия, аз съм в пълно неведение...
А детето какво иска? Или и то не си е избрало още?

MollyBy, браво на момчето! Първо желание на първо класиране е огромен успех!
Дано и догодина с другото да стане така!

И аз надникнах в седмокласната. Страхотни емоции са там.
Направи ми впечатление, че повечето деца и родители са доволни от първото класиране.

# 745
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
все така щастлив и доволен да е.,
аз не знам какво е СХН на МГ, но това не е важно. важното е детето да знае. Simple Smile Simple Smile
не е чел още нищо, не е учил стихотворенията. дала съм му малко почивка след допълнителното ДО и изпита за сертификат.
според него това не е почивка, защото си направи лятното домашно по математика (100 задачи, но човек може да реши, че са милион, ако слуша как се оплаква) Simple SmileSimple Smile Simple Smile

# 746
  • София
Честито на всички приети по първо желание седмокласници 💐.
На мамите, на които догодина ще се потят още веднъж покрай НВО им пожелавам здрави нерви. Аз много се радвам, че тази година пропуснах тези моменти, че с две поредни нямаше да се справя.
Furia, четох в седмокласната тема за твоето детенце и бях бясна на тези от МОН. Въпреки, че не те познавам, много се радвам, че всичко се е подредило и ако участвате на второ класиране ще й стискам палци да успее.
Моята госпожица също много трудно чете книгите. Сега мъчи Бай Ганьо
 От 10 дни учи На прощаване. Дала съм и срок до сряда да го научи, пък ще видим.

# 747
  • София
Kally May, ти поне си намерила някоя гимназия, аз съм в пълно неведение...
А детето какво иска? Или и то не си е избрало
Детето и то не е наясно все още, заформила се е идеята за Американския колеж/покрай приятелите му/, но нищо конкретно на 100 %. Ще видим, има време, възхищавам се на децата, които категорично изразяват желание за конкретна паралелка в конкретно училище.

# 748
И аз надникнах в седмокласната тема- доста високи резултати за София и Варна, тези деца са роботи Simple Smile Иначе аз съм решила /т.е. тя е решила / да почива лятото и всяко подсещане за книга или забранената дума-"задача", умишлено се саботира. Има време и дано гадният вирус изчезне, че не  ми се мисли за догодина!

# 749
  • София
Седмокласничката е приета Графичен дизайн в 3СУ, което е 2ро желание като профил след Компютърна анимация във Фотографското. За фотографското днес излезнаха резултати, на първо не се класира никъде, евентуално 3то или 4то за запълване на места.
Девойката влезна по спешност за операция в Пирогов на 15ти юли, веднага след НВО по БЕЛ, пропусна НВО по МАТ и изпита за проверка на способности. Яви се на два изпита по рисуване, но с все още незатворена рана от операцията. Тя е герой, която въпреки трудностите, положи усилия и се яви и направи най-доброто предвид състоянието й. И затова и двете сме безкрайно щастливи, че е приета поне в едно от училищата с рисуване и за специалност, която харесва.
А шестокласничката също посещава уроци за рисуване, все още не е решила, с какво иска да продължи. Но ако се откаже от рисуването и като я гледам, колко добре се справя с компютрите най-много да я правим "хакерка" Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 23:01 от Furia

Общи условия

Активация на акаунт