ДЕВЕТИ КЛАС 2019/2020 - 3

• 36 820
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Ех, значи, само аз ли не се спомням историята как се е появила тази рокля? Моля за подробности Simple Smile.

И да питам за сверяване на часовника - понеже още чакаме предложенията за лятно четене по АЕ, може ли някоя мама да ми напише какво са дали на децата в английските гимназии или АК?

# 646
  • София
И аз мисля,  че е странно. Дори в СМГ не покриват целия материал от 7. клас в 6.
Покриват, покриват - има школи, допълнителни математики, школи в БАН. Зависи от учителя. Миоте девойки хем 5-7 клас бяха в 125-то мат. пар., а не в СМГ.Т.г. в СМГ пък едната решаваше задачи за кандатстуденти и вика на сестра си: Дай да ти видя тестовете да се ориентирам какво точно се учи в 9 клас.... 😃

# 647
  • София
То, докато й дойде време за интегрираните изпити, те току-виж ги отменили. Simple Smile)))
Златни ти уста, Йоане !

# 648
  • Deutschland/HE
Ех, значи, само аз ли не се спомням историята как се е появила тази рокля? Моля за подробности Simple Smile.

И да питам за сверяване на часовника - понеже още чакаме предложенията за лятно четене по АЕ, може ли някоя мама да ми напише какво са дали на децата в английските гимназии или АК?

Манжелка,
дъщеря ми не е в езикова гимназия в България, но сега по английски четат и обсъждат тази книга
One Of Us Is Lying, книгата има и втора част One Of Us Is Next

# 649
  • София
Предполагам, дотогава ще са на друг акъл. Relieved
Надявай се.
Скрит текст:
22-годишна мома имам и хич не й е минало, няма и никакви изгледи да й мине.. Драмите им не гледа, но слуша музиката,  учи с огромен хъс езика (сега, след като се прибере от Корея, не Северна Laughing, в Германия  ще държи изпит за последно ниво), задълбава в историята им, със зъби и нокти се бори за този семестър в Сеул и се отказа от опцията за спонсориран такъв в UGA, University of Georgia... Видимо не иска и да си тръгне от Корея, при възможност би останала. Луда работа.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 10:50 от пенсионирана русалка

# 650
Е, не! HushedКъде ми е емотикончето за припадък?Simple Smile Мислех, че отшумява за 2-3 години макс, особено като ги треснат любовите и други такива... Не че ми пречи на мен влечението към кей-попа (особено като не го чувам - всичко е на слушалки), но просто не ми се вижда разумно да избират училище по този критерий. Ако пък чак толкова е сериозно, то и след години ще си следва хобито и мечтите, както тази мома, цял живот е пред тях.

Манжелка, на моите още не са им дали английска литература за четене. В учебно време са чели Frankenstein.

Lulu, винаги НЕблагородно Smirkсъм завиждала на математически ориентираните деца, с талант и заложби.Simple Smile Не подценявам труда им в никакъв случай. Simple Smile По-добре да си чатка математиката и да е разсеян - защото може да се стегне, отколкото хич да няма логично и математическо мислене, както са моите щерки (метнали се на мен и баща им). А и обикновено децата със заложби в математиката дават високи резултати  и по БЕЛ. Така че не го мисли отсега колко се отвява или щурее, като дойде изпитът, всичко ще  си е на мястото.

# 651
  • В светлината на слънцето
Ауууу, Русалке, пепел ти на клавиатурата за източните интереси. И аз се надявах да отмине за 2-3 години. Моята иска след 10 клас да учи или японски, или корейски. Ако не й намеря курс, щала сама да го учи, онлайн. Мъкаааа...

# 652
  • София
Лулу, само да кажа - големи деца ,големи проблеми.
Радвайте се на малките си деца. Защото положението при 25 годишните е😪.
Ние с набор 1995 нямаме ли тема за споделяне , хубаво би било да имаме.

# 653
  • София
Манжелка, на моите още не са им дали английска литература за четене. В учебно време са чели Frankenstein.
Това беше четивото за миналото лято. За това още нямам информация.🤔

# 654
  • Варна
Това беше четивото за миналото лято. За това още нямам информация.🤔

Tоку що детето получи лятно домашно по АЕ -  книгите. по които имат да работят са две: Roald Dahl - Taste and Other Tales & Agatha Christie - A Murder is announced.
Интересно изглеждат.

# 655
Лулу, само да кажа - големи деца ,големи проблеми.
Радвайте се на малките си деца. Защото положението при 25 годишните е😪.
Ние с набор 1995 нямаме ли тема за споделяне , хубаво би било да имаме.

Аз мога да се включа с дъщеря ,98 и зет 94.Мноооого имам за споделяне.
   Наборът- иска да кара курс за мотопед,до 50 кубика.Вие за колело се тръшкате.
   Някой пита за професионалното ориентиране/кариерно-на дневен ред е желанието да учи ветеринарна медицина.
  Учи за изпита за дсд паралелка така-гаджето е у нас и той учи.
    Ядосвам се,говоря,говоря,говоря-ми като не чувастига толкова съм се тровила.ДАВАЙТЕ БЕЛОТО!
Щерката днес е на държавен изпит.СИПИ ОЩЕ ЕДНО!!!!!

# 656
  • София
Забелязала съм,че при мене се редуват децата с щуротиите. Случва се обаче и дублаж. Тогава минавам на по-висок градус.
Иначе още синът ми не се е ориентирал напълно. Все така фаворити остават историята и географията. Надявам се да избистри и да се изстреля във Франция.

# 657
Надявам се да се изстрелят всички на някъде,барабар с кучето.Днес нещо май съм яхнала метлата!

# 658
  • София
Току-що получих уведомление в Школо от класната, че девойката е с годишен резултат: завършва. Камък ми падна от сърцето! Joy

# 659
  • София
Брей и такова ли има? Joy
Аз пък пуснах бележка "по домашни причини" (през Школо) за последните 2 дни, заради изпита Joy... Обаче ни вест ни кост ни от класната, ни от някой учител, които няма как да знаят, че съм писала

Общи условия

Активация на акаунт