Отговори
# 120
  • София
Ей, човек да не остане без интернет значи  Whistling Не сте се изложили, достатъчно сте писали  ooooh!
Отивам да гледам снимките и после пак ще пиша!  Heart Eyes

# 121
Добър ден!
Като стана въпрос за секса и ние сме го спряли. hug Досега изчаквахме да мине 3-те месеца, а сега просто не сме мислили за това, е поне аз. Laughing Но трябва да направя нещо, защото се притеснявам за мъжо, притеснявам се да не започне да ходи насам-натам, уж не е такъв, ама знае ли се. Като ги удари хормона не мислят много.
Елеонора, и аз мисля, че трябва да направиш консултация с още 1 лекар. Аз да се побъркам от притеснения на твое място.

# 122
Аз утре ще дойда с малката, дръжте се, защото е същински ураган!  Laughing
Супер, ще има много лели който да я гледат, ако не слуша.
Буба, можеш и ти да дойдеш с малката, тъкмо Никол ще си има компания и ще си играят.
Момичета, има албум с ехографските снимки, ако имате възможност качете някоя. А за мамите от курса, ако искате да си качите снимка и нямате скенер донесете копие от снимката утре и аз ще ви ги кача!
Клеми, ти имаш доста за качване! Интересно ми е да видя половите органи на бебо, да знам как изглеждат. А за утре непременно ги носи!!!

# 123
Чакайте да ви питам за това училище - понеже излизам в отпуск от утре, но тръгвам за морето в събота, та мисълтта ми е дали ще има училище в четвъртък и петък? Ако има ще се включа и аз с мойта дъщеря.

# 124
Идвай, утре има. Само вторник и четвъртък.Сега ще пусна темата, часа и мястото.

10. 08. 2006 г. – 09.30 ч. в пицария “Мис Каприз” (София, ул. Кракра 2А) – Ваня Симеонова, инструктор към клуб Ина ще представи темата “Гимнастика през бременността и след раждането.”

Ако решиш само пиши да ти пазим място, че групата стана доста голяма. Ей, момичета утре ще гледам да дойда по-рано, която е първа доста места ще трябва да пази. Laughing

# 125
Бройте ме и мен - утре ще се включа с моята щерка. 

# 126
  • София/Варна
Я аз да взема да се отчета след прегледа - имаме си едно малко пумпалче дето не ще да спре да шава. Доктора 1/2 час му взимаше мерки, после се опита да му снима муцката за да имаме снимков материал за бабите, обаче тц... не щя да се покаже, накрая даже му се надупи. Както разбирате за пола и дума не можеше да става да го гледаме Simple Smile

# 127
  • София
Много са готини снимките!  Mr. Green
Цвета, много си ти е сладко коремчето. Я ме виж мен каква съм дебеланка, а!  Crazy

Утре непременно някой да носи фотоапарат и да снима новите мами с децата  photo

Също така честито и на всички мами, които са си видяли живите и здрави господа и дами!   bouquet Дамите може и да са кът за сега, ама пък все с отбрани ергени ще са заобиколени. Аз от вчера съм почнала да го ухажвам единия  smile3521  smile3503

Относно секса - на нас категорично ни го забраниха след престоя в болницата. Както се казваше в едно реалити шоу - "Сексът в къщата все още е мираж!"  Sad Но нали е за доброто на бебето - стискаме зъби. И честно казано се притеснявам и за мъжа ми, макар че той твърди, че не би направил нещо глупаво. Добре, че той иска бебето толкова горещо, колкото и аз. Просто гледам да не мисля много за това и си навивам на пръста как после ще го скъсам  smile3508

# 128
ох момичета да ви се оплача - връщам се от поликлиниката. Моят док влезнал в болница - горкият, май е нещо по-сериозно и не се знае кога ще излезе от там.... Другите доктори са в отпуск до понеделник а и мойто GP е в отпуск - мама мия  Weary
Най-шибаното е че ми изтича болничният и няма хора в поликлиниката за комисия. В понеделник ще водя преговори със заместващата на мойто GP да ми даде талон за ЛАК или както там се казва и да видим като как ще го бъде  newsm78

# 129
за у-щето утра се събираме към 10 мами - ще гледам да отида по-рано но знае ли човек..... Ivonska ти май си най-надеждна. В 9 отварят и някой от нас трябва да е сред първите 2-ма защото масите до които не стига слънцето са 2-те предни, ако естествено няма да сме вътре което е твърде вероятно.....
ще ходя да хапна нещо че се разстроих с моите неволи....

# 130
  • София/Варна
ninishte, спокойно ... аз се разправям от месец с едно направление, дето трябва да ми го напише личната, а тя все се опъва ...

# 131
Добър ден и от мен  Hug,

Аз също искамда се запознаем, нои няма ли някакви сбирки в извън работно време.....така след 18.00 часа? Къде е албума със снимките, за да ви видя? Аз още не съм се снимала с коремче smile3535 smile3535 smile3535,
.......то моето от преди си е голямо  newsm78
а за секса -  изобщо не ми идва мерак Grinning, татко му се държи още, ма знае ли човек Thinking
Tsveta може да се видим сигурно, аз на 23.08 имам БХС и после не знам кога ще ми е следващия час.
Има ли тук мами от Надежда?

# 132
Много сте готини на снимките!!! Mr. Green
Според мен на Цвета и на Ним най им личи. Всички имате хубави коремчета. Аз все се притеснявам, че моето е мъничко, но като ви гледам се успокоявам. Моето коремче е като на Klemy и като на Галина.
Бебчо нещо не ме рита тия дни. Sad Дано всичко е наред. Мъжо само ми се кара, че си мисля глупости, а трябва да съм позитивна. Ми като се притеснявам Embarassed Rolling Eyes
За секса - хич не ми се прави  Tired Много ме мързи и изобщо не съм на тая вълна, но май наистина трябва да се позамислим за горкичките ни мъже. Да не тръгнат по чуждо, че ще има бой  #2gunfire
Хубав ден на всички!!!   bouquet

# 133
  • София; Дружбето
Аз ще се постарая да излезна от къщи към 8 без десет , за да цъфна пред пицарията в 9 без нещо. Но сама 10 места надали ще успея да преборя, ще ни трябва голяма маса. А и как дават  да вали незнам дали няма да сме вътре? newsm78
За коремчето ми-един приятел вчера ми се извинява, че мислел, че ще раждам след месец два:) Аз като казах януари и той умря от притеснение горкия Laughing
toni_ls  снимките ни са на линк на първата страница
Ник'во чуждо, аз моя бати съм го заплашила с бавна и мъчителна смърт Mr. Green но се замислям за веднъж на месец ей тъй, да не забрави какво е Wink
Да си допиша още Simple Smile От вчера дребното ме скъсва от ритници, не мога му се накефя, но от сега виждам какво ме чака. Вече рита кат че ли тренира  кик бокс Crazy ако не е момче ще остана изненадана

# 134
относно секса - нашият татко доскоро си искаше, но аз го възпирах и напослеък той сам си се отказва Simple Smile Както каза един приятел - и той е виновен за това положение така че ще стиска зъби Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт