Отговори
# 105
  • София/Варна
Klemy, довечера ще ги качвам, че аз като умна бяла птица забравих кабелчето за сваляне - иначе и без друго блея тук на работа Wink

# 106
Здравейте-да Ви се похваля-днес ходих на прегледлДоктора каза, че е почти сигурен, че бебето е момче. Здравичко е !! Simple Smile  това е най-важното Peace

# 107
  • София/Варна
Айде, качих ги - следващия път ще ви спретна портетна фотосесия Wink

# 108
Цвети страхотно коремче  preggo
Всичките ни мами са много готини  newsm44
Klemi бюста ти направо ме впечатли мъжът ти сигурно не може да му се нарадва  newsm53
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 109
Благодаря ви момичета,дай Боже на всички ни здрави и хубави бебчета.Момичета я разкажете повече за това училище,че аз нещо съм го пропуснала.Къде,кога и т.н.може пък и аз някой ден да мога да се класирам и да дойда.Поздрави

# 110
Момичета, много сме готини!
Буба, заповядай в четвъртък. Групата ще е почти в същия състав. А темата е:
10. 08. 2006 г. – 09.30 ч. в пицария “Мис Каприз” (София, ул. Кракра 2А) – Ваня Симеонова, инструктор към клуб Ина ще представи темата “Гимнастика през бременността и след раждането.”

# 111
  • София; Дружбето
Като гледам снимките водя класацията  Embarassed Време ви е да ме стигате да не срамувам  Crazy

# 112
Благодаря ти за поканата.Сега незнам дали в четвъртък ще мога но за понататък наистина ще се постарая.Просто трябва да организирам някоя баба да гледа малката.Засега поздрави от мен и приятно

# 113
  Здравейте, малко късничко, ама и аз да се включа днес  Simple Smile
  Ходих тази вечер на преглед - малкия човек така беше заспал, че нищо не беше в състояние да го събуди. Беше се свил в един ъгъл и не мръдна през цялото време. Почти нищо не видяхме, но доколкото докторката успя да зърне нещо, каза, че си отговаря на седмиците и се развива нормално  Simple Smile
  Лошото (ако може така да се каже) е с мен - матката ми била с много странна форма, бебето буквално се било свряло някъде в нея, все едно е заклещено и много ниско ми била разположена плацентата, каза да внимавам и да започнем да мислим за спиране на секса възможно най-скоро, ама след това, което ми каза едва ли и ще ми се прииска. Каза също, че бебето буквално лежи върху нея (върху плацентата) и ми го и показа даже.
  Другото нещо - като и казах, че ми е чупена опашката от едно уж безобидно падане, тя каза, че това може би ще е проблем за нормално раждане, та малко се постреснах. Някакси не бях много подготвена за това. И сега плацентата трябвало да се наблюдава много, много внимателно и да се настройвам едва ли не за секцио. В началото си бях казала, че ще раждам секцио по желание, ама сега се уплаших  Sad
Ух, бая дългичко стана, ама ми е свито малко, та да споделя с вас  Wink

# 114
Ели, аз на тази лекарка... нещо не и вярвам. Не и се връзвай и си спинкай спокойно! Хайде лека!  love001

# 115
Ели, защо не се консултираш с още един лекар? А и така да са нещата няма страшно, щом бебо е добре Grinning и липсата на секс и секциото ще ги преживееш Grinning

Аз пак съм най-ранобудна. Е, как да спя до късно като съм си легнала снощи в 8 часа Embarassed

И да се похваля. Резултатът ми от БХС е 1:10 000 Hug Йе!

# 116
Добро утро и от мен  Simple Smile Три дена още до заветната отпуска  Praynig
Ще се консултирам, разбира се, ама другата седмица май ще стане това. А относно секса - ние и без това сме го спряли вече, колкото и странно да ви звучи - мързи ме  Whistling  Crazy
Секциото - не че ме плаши, ама някакси ми е странно  newsm78
Абе май много се шашкам, а  Simple Smile
Всичко ще е наред, знам си аз  Simple Smile
Айде лек ден момичета  Hug

# 117
  • София; Дружбето
Кат се заговори за секс и чета за секса след раждането  Laughing - горкия ми бати. До сега не можеше, сега ме мързи, а после ще ме е страх Crazy Седя си тука и ме напушва смях като се замисля  hahaha

# 118
Здравейте мами, Анджелина много се радвам за твоите резултати, дай Боже всички бебоци да са здрави.
Що се отнася за секса и аз се включвам към мързеливите - изобщо не ми се занимава, а на всичкото отгоре ми е досадно Embarassed. Горките ни мъже, ама в крайна сметка нека и те с нешо да са съпричастни де Joy
eleonora_petrova консултирай се и сдруг лекар и не се шашкай, в карайна сметка ако трябва и секцио ще родиш стига бебчо да е ок.
Много усмивки на всички

# 119
  • София
Аз утре ще дойда с малката, дръжте се, защото е същински ураган!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт