Отговори
# 90
  • София/Варна
buba, време е да се увеличи малко дамския отбор Wink
ninishte, и ние утре ще се виждаме с бебока и дано да е девойка - да зарадваме свеки за 60-годишния й юбилей след по-малко от месец Simple Smile.
Беше ми много приятно да се запозная с мамите на училището и довечера непременно ще кача снимки. Която не се хареса да трие, ако пък се хареса и иска по-голям размер на снимката, да пише на ЛС. Simple Smile

# 91
  • Willebroek, Belgium
buba ,4естита ти девойка  Hugвреме е и моми4енцата да се овели4ат малко, 4е то само мъжки Laughingда тие жива и здрава принцеската  bouquet

# 92
  bouquet Здравейте на всички хубавици мами

Аз имам термин 05.02.07, но тъй като ще е секцио мисля да е 25.01.07  261uu
Поздравявам всички ви и ще ми е много приятно да се запознаем,  аз съм доста дебела мама  Embarassed
Ходя на ЖК в Шейново, ако има и някой друг там пишете Hug

smile3535 smile3535 smile3535

# 93
Частита ти девойка, buba_dokeva!

# 94
Ще ми кажете ли как да си сложа и аз тази лентичка със седмиците?  Embarassed
Благодаря Hug

# 95
  • В офиса
Качила съм снимките от училището, photo много сме готини всички, но моля ви не казвайте пак, че само на мен ми личи?! hahaha  Joy 

Наистина сте много готини всичките, ама пък аз си мислех, че точно на теб ти личи най-малко. Още на предишните снимки се дзверех къде го видяха тоя твой корем. Иначе лекциите по принцип интересни ли са, т.е. струва ли си да се бяга от работа заради тях, или по-интересното е лафчето после?

Момичета, нали тук имаше желаещи за аква-аеробика, къде се затриха? А някой да е чувал за водни занимания в клиниката на Мазнейнова?

# 96
Toni,като кликнеш върху една лентичка, която си избереш от профилите на момичетата, ще ти се отвори страница. Там има възможност за лентички, избираш си как да изглежда, пишеш си деня на последната менструация или деня на термина ( зависи какво ти дава сайта ). После след като си я създала ти излиза линк, който копираш - целия и го пействаш в профила си.
Дано ясно да ти обясних Grinning

# 97
Анджелина много благодаря  bouquet

....направих го, но не мога да си го сложа на подписа....
Thinking.......що ли?

# 98
  • София
Честита девойка, buba! stork-girl

# 99
Ами, Тони, значи, след като си създала лентичката, сайта ти е изписал няколко кода единия е за уеб-страница, имейл или форумен, той не ни интересува, има един друг код който е кръстен UBB или BBC код или нещо друго с BB. Копираш и пействаш в подписа си само този код, а не адреса. Ако не стане пиши пак.

# 100
  • София
KeyRenn,чакаме си снимките!  Laughing

# 101
  • София; Дружбето
Хеееееей на мен чак сега ми пускат нета #Cussing out ДОбре, че дойдох на училището, така или инче чак сега почвам да работя Simple Smile Честита мома bubaa. ДОбре дошла при нас toni_ls. Аз посещавам Шейново, на преглед съм на 11.09. Ако се засичаме с дати-свиркай.
А, да KayRenn на мен ми ги пращай на майла без ЛС  Crazy че си събирам

# 102
Здравейте момичета, най -после и аз си добавих снимки в албума Peace
Вчера бях на фетална морфология и казаха че беб4о е мом4е Laughing
Успокойха ме, че всичко е наред и съм мн щастлива Joy
  bouquet

# 103
  • ville de Quebec
Mnogo ste hubavi vsichki na snimkite.... oh, kak vi zavijdam blagorodno za tiia lektzii, tolkova mi beshe kef da hodia na tiah kato biah bremenna s Viki!!!!  Laughing To, po-skoro ne zaradi lektziite (ot tolkova info v neta, s nishto ne mogat da te iznenadat Laughing), ama zaradi lafcheto s drugite bremenilki Heart Eyes

# 104
Намерих интересни статии за храненето и витамините:

http://www.worldnn.com/serv/Document?Action=show&DocID=754698854

Снимките ви са много хубави, пу, пу Joy

Общи условия

Активация на акаунт