Отговори
# 75
  • София; Дружбето
Ей, ако закъснея утре, че има такава вероятност да ми пазите место  Mr. Green

# 76
Здравейте,значи аз пак не съм наясно със седмиците.Сега ,значи съм в 4ти месец,нали? newsm78
Иначе за болките и аз имах малко,като пробождане,но изобщо не са контракции.Контракциите са много по-силни и се превиваш от болка,може да е от разтягането на матката,знам ли Rolling Eyes.
Днес даваха по тв Мазнейкова,дали тя е най-добрата за феталната?И в коя седмица се прави?
Лека бременност на всички! Laughing

# 77
За болките в корема и ниско долу - аз си ги имам от началото и не знам от кои вид са (дали контракции или разтягане на матката) но всеки път като ми се случи - напоследък по-честичко - си пия но-шпа и гледам да си легна.
Относно Мазнейкова съм чувала че май попретупва прегледите. Аз лично ще се запиша в център Фемина или при Марков или при Димитрова

# 78
Привет Тони,   bouquet  добре дошла!

Аз днес направо се успах hahaha в 7 и 10 станах Joy голямо постижение за мен.

Ива81, в 4 месец си  Grinning все още.
Деси, очакваме включване след прегледа. Само бъди спокойна!

Весел ден от мен на всички Hug

# 79
Здравейте, мами! smile3507
Днес пак съм ранобудна, но и гладна като вълк! Напоследък от жегите ли от що ли никакъв апетит нямах, но днес е хладно и мога да изям света  newsm48
Ива81, Анджи право казва, в четвърти календарен месец си, ще влезеш в пети на 27 август.  Laughing
Снощи доста ме понаболя корема и днес се събудих така, но иначе бебо не е спрял да рита!  newsm62 Вчера целия ден и днес откак съм се събудила, то не бе ритане, то не бе блъскане и обръщане  #Milti nuts, чак се притесних да не би да му е нещо некомфортно вътре и затова така да се обажда  newsm78. Нормално ли е да е толкова активно, защото пък имах дни, в които я го усетя веднъж-два пъти, я не  newsm78 А бебето с движенията си може ли да предизвика болки и контракции?

# 80
Добро утро и от мен! Аз пък ставам чак сега - тази нощ голямо бъбрене и ядене с таткото до към 3ч... Деси не мисля, че има нещо нередно в тази активност - може и преди да си е било така, но сега да го усещаш по добре. И аз имам една позната, която отиде на лекар защото бебето много ритало  Joy

Вчера ходих на консултация и пак не ми казаха пола  newsm78 ама много е срамежливо! (на кого ли се е метнало?)

# 81
Моето хич не се кри! Беше заело "типична поза на ехсхибиционист", както каза доки и си показваше пишката, който иска да гледа Laughing Сигурно е било много разочаровано, горкото от малобройната публика, ама като излезе: повече  Laughing В сряда като се върна от лекар (дано всичко да му е наред  Praynig ) ще пиша какво е станало!

# 82
Здравейте на всички стари и нови мами Joy
малее кога успяхте да напълните и новата тема newsm78, аз не съм се включвала 1 ден и хоп, хем нова тема хем и почти пълна  Laughing
Ох, аз едвам ще дочакам четвъртък, когато излизам в отпуск  smile3533и отивам на море  sun Стискайте ми палци този път да случа на хубаво време че... #Cussing out. Ще се вкл;ча чак след 25-ти и да не ме забравите Naughty

# 83
Весела и приятна почивка и много слънце ти желая Grinning

# 84
  • Willebroek, Belgium
здравейте моми4ета Hugмоите болки отминаха ама сега има друг проблем Cryходенето по малка нужда през пет минути ме изморява ве4е.преди да отида ми се струва 4е ще ми с пукне михура а ина4е само 4ур и това е.нормално ли е това. newsm78 може ли от толкова рано да ме претиска толкова много #Crazyкой знае каква сметка за вода ще ни дойде  Joy hahahaпредималко ми се обадиха 4е са ми дошли изследванията за БХС и други разни.стискайте палци вси4ко да е ок.ще се от4ета дове4ера как са , а ако не разбирам нещо ще ви питам  bouquet

# 85
Къде се губите в този студ?
На нас тъкмо ни оправиха климатиците и то времето се развали. На единия който капеше се оказа, че нищо му няма, явно нещо е било запушило тръбичката за оттичане на водата и затова е капел, а на другия му смениха фреона.
Качила съм снимките от училището, photo много сме готини всички, но моля ви не казвайте пак, че само на мен ми личи?! hahaha  Joy  KayRenn ще чакаме по-късно да качиш и другите снимки. Там ще видите, че на всички вече са ни се оформили коремчетата, но моя най-много! newsm03
За вчера не съм ви казала, оказа се че и моята фризьорка е бременна и тя с термин за Януари, голям майтап стана. Обсъдихме вместо клюките бебешки истории.

# 86
аз мисля че на Ним най-много и личи  Simple Smile
Готини снимчици са станали  smile3501
Ivonska пратила съм ти лично съобщение - виж си го

# 87
Здравейте момичета,отдавна не съм писала ,но доста често ви чета. .Днес имах час при Доц.Томова и съм очарована.Първо да кажа най-важната новина,че с бебето всичко е наред.Тя го гледа от главата до петите,като през цялото време ми обясняваше.Каза ми ,че ще си имаме пак МОМИЧЕНЦЕ.Тя е много внимателна,учтива и въобще страхотна.Дай боже повече такива професионалисти като нея.Поздрави

# 88
радвам се за хубавата новина buba Още едно момиченце в отбора Simple Smile  newsm10
Аз утре ще ходя на доктор и дано всичко е наред  Praynig стискайте палци - вече почна да ме хваща параноята  newsm17 - както винаги преди преглед

# 89
Супер, още една девойка, да ти е жива и здрава Hug

Общи условия

Активация на акаунт