Отговори
# 60
  • София
Е,как бе, Магне Б6 е по-малко от таблетка аналгин.... Thinking newsm78

# 61
Е,как бе, Магне Б6 е по-малко от таблетка аналгин.... Thinking newsm78

ами не че толкова големи колкото издути и като пиеш по 2 наведнъж, направо ми засядаха на гърлото. Както и да е. Анджи, може и от тях да си вземеш ама не знам дали 3*2 или 3*1 да ги пиеш. Иначе бяха някакви френски май. А на вкус бяха едни такива сладки, на листовката пишеше да не се употребяват от диабетици.

Днес защо няма движение...къде сте мамчета? Или видяхте по-хладно време и всички на разходка.  Laughing Завиждам ви! Embarassed

# 62
  • София
Аз ги пия 2 пъти по 1. като че и имам спомен от предната бременност, че бяха по-големи тогава. Знам ли, може да са ги променили малко, или да бъркам аз.  Може да се бъркам с Матерната, че и тя беше много голямо хапче.

Мда, днес няма активност. И аз мисля като се събуди малката да отидем на разходка.

# 63
Заради времето е. И тук се заоблачи, но дъжд няма.

# 64
  • София; Дружбето
На мен ми се спи ужасно, а и колегите ми дигнаха кръвното #Cussing out Замине ли шефа и става подвижна лудница. Лошото е, че като се върне мен пита защо това или онова не е свършено #2gunfire Сега седя и си злобея пред компа

# 65
  • ville de Quebec
От Цвета имам такава, само че със стойка:

Наистина беше много удобна, нямах никакви притеснения, че бебето може да се изсули на някъде.
Няма да казвам, че и до днес понякога се намърдва в нея  Grinning

Ami az na tiia vani im vikam "anatomichni" i mislia, che tova e nai-udobniiat variant. Polzvala sam i obiknovena vanichka sas stoika (2 vida stoiki sam probvala) i ne e izobshto taka stabilno kakto v tazi vana.

Abe mameta, vie vzehte vsichki momchentza, za men ne ostana..... Laughing Aaaaa, i az za momche se boria, ama kato gledam kolko veche ima, mai momiche shte da e moeto newsm78, shte vidim na 5 septemvri

# 66
  • В офиса
Е де, то и аз за момче се боря. Ако сте ги взели всичките, ще падне скубане на коси  Crazy Или най-добре да сменям майстора. Кой ще си даде неговия на заем  Whistling
Далала, от друга страна януарските госпожици ще бъдат носени на ръце от толкова кавалери. Хич няма да им е зле.
Аз съм в четвъртък на преглед, дано да разбера тогава.

# 67
  • Варна
Здравейте, нека ви се представя. Казвам се Тони на 28г. от Варна.
 Много бих се зарадвала, ако ме включите в списъка. Очаквам първата си рожба на 30 януари 2007г.
 До сега само следях темите за януарските мами с интерес, но ето, че и аз се престраших да се впиша.
На всички желая безпроблемна бременност.
  Simple Smile

# 68
Добре дошла на ТоНи  Hug Аз съм утре на лекар, дано се види пол, ако не - по-нататък, здраве да е  Simple Smile

# 69
Добре дошла, Тони!  Hug Лека и безпроблемна и на теб! И да ти се роди едно (или две?!) здраво и хубаво мамченце или момиченце! (Ама да видим как ще оправим бройката на момченцата, че много мами са с мерак  Laughing , ама то божа работа) Да са ниживи и здрави бебетата!

Аз в сряда съм на лекар и вече почна да ме тресе параноята, и колко ме е страх... Sick

# 70
От Цвета имам такава, само че със стойка:

Наистина беше много удобна, нямах никакви притеснения, че бебето може да се изсули на някъде.
Няма да казвам, че и до днес понякога се намърдва в нея  Grinning

Ami az na tiia vani im vikam "anatomichni" i mislia, che tova e nai-udobniiat variant. Polzvala sam i obiknovena vanichka sas stoika (2 vida stoiki sam probvala) i ne e izobshto taka stabilno kakto v tazi vana.

Abe mameta, vie vzehte vsichki momchentza, za men ne ostana..... Laughing Aaaaa, i az za momche se boria, ama kato gledam kolko veche ima, mai momiche shte da e moeto newsm78, shte vidim na 5 septemvri
О,тази ваничка е супер,с 2 ръце  съм за нея  Peace Имам такава и Хриси все още има желание да се къпе вътре.Много е удобна  Flutter както за бебета,така и за по-големи дечица ( до към 3годинки,като съдя по мойто дете)  Laughing
Преди това ползвах малка , съвсем бебешка ваничка с допълнителна поставка за бебето,но не беше никак удобна,сравнявайки я после с анатомичната, която си е и доста по-стабилна  Wink

Добре към самата ваничка да си вземете и стойка,върху която ще я поставяте, за да ви е по-удобно докато къпете бебето.  Sunglasses Лесно се изпразва водата-има отвор от едната страна с малка тапичка  Simple Smile

galina_dimova  ,това със измерването на влагата (преди ламината) казваш ф-мата ли трябвало да го направи  Rolling Eyes щото аз не помня въобще да са правили такова  Shocked
и жалко,ама прочетох за съседката ти чак днес  Confused въпреки,че ако е такава мърморана щях да я изхвърля много преди да стигнем на вилата  Mr. Green

# 71
  • В офиса
galina_dimova  ,това със измерването на влагата (преди ламината) казваш ф-мата ли трябвало да го направи  Rolling Eyes щото аз не помня въобще да са правили такова  Shocked

Божеее, днес как чета. Това изречение 10 пъти го прочетох като измерването на влагалището. И не мога да проумея за какво става въпрос.

Момичета, открива се интересна изложба на наши, форумски майки и кърмачета - http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2371&sectio … =7&id=0001801 Ако ви се разхожда, можете да я посетите. Аз лично мисля да се замъкна утре.

# 72

Божеее, днес как чета. Това изречение 10 пъти го прочетох като измерването на влагалището. И не мога да проумея за какво става въпрос.
Как ти дойде   Joy

Момичета, открива се интересна изложба на наши, форумски майки и кърмачета - http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2371&sectio … =7&id=0001801 Ако ви се разхожда, можете да я посетите. Аз лично мисля да се замъкна утре.
  bouquet Супер

# 73
Леле мале, колко много пишете  smile3501
Аз утре съм на линия - май ще събираме две маси  newsm53
Аз броя 7 мами...

# 74
  • Willebroek, Belgium
добре дошла Тони Hugлека и безпроблемна бременност и дано си прекараш добре при нас.весело е да знаеш Peace

Общи условия

Активация на акаунт