Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите по време на бременност?
Какво представляват контракциите, които някои майки изпитват?
Какво е усещането, когато коремът се втвърди по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Какво представляват контракциите, които някои майки изпитват?
-
Какво е усещането, когато коремът се втвърди по време на бременност?
-
Как да различим контракциите от разтягането на матката по време на бременност?
-
Какво е мнението на други майки относно приемането на лекарства по време на бременност?
Мисля другата седмица да огледам дрешки, за да имам някаква представа от цени и размери. Отивам пак да легна, днес пълен релакс пак
В смисъ,л че беше малка и с различно оформени горен край и страни за подкрепяне на бебето, но дали няма да му е твърда, знам ли.

Днес най-накрая да успея да седна да ви прочета. Лепихме тапети, аз уж и аз се врях да помагам, ама по едно време като ме сви стомаха,все едно имах твърда топка - точно до пъпа в дясно, обаче ви казвам, че не можех да мръдна. Всяко движение ми причиняваше болка, даже като говорех ме болеше. Легнах, док каза да пия но-шпа, поспах и като се събудих ми беше минало. Явно от умората, доста се презорих днес. Ама как иначе - всеки се лута и нещо прави, а аз какво - да седна да стоя ли, гузно ми беше
После обаче не ми дадоха да припаря до хола
Ще я карам по-полека, надцених се явно
Пак ще се пазарува

Обаче фризьорката ми е на мнооооого неудобно място сега, когато само лежа у дома. Ще гледам тия дни, докато не е много горещо, да се организирам да прескоча до нея, защото на тия кварталните повече главата си не давам!