Отговори
# 30
  • София; Дружбето
До сега спах като заклана след като хапнах прилично  Embarassed
Мен ме предупредиха да си купя анатомична ваничка и в никакъв случай да не взимам поставка, защото повечето бебета не ги харесвалии много плачели. До дете си е, но аз поне съм се ориентирала към търсене на анатомична Grinning Мисля другата седмица да огледам дрешки, за да имам някаква представа от цени и размери. Отивам пак да легна, днес пълен релакс пак Whistling

# 31
  • ville de Quebec
Здравейте,
За ваничките, всичко съм пробвала с Вики и мога да кажа, че най-удобни са анатомичните определено. Така че моят съвет е вземете си анатомични вани Laughing,

# 32
Тази в магазина беше анатомична, но имаше една поставка за мъничко бебенце, която ми се видя някак много твърда newsm78 В смисъ,л че беше малка и с различно оформени горен край и страни за подкрепяне на бебето, но дали няма да му е твърда, знам ли.

Последна редакция: нд, 06 авг 2006, 17:07 от Анджелина

# 33
  • В офиса
От Цвета имам такава, само че със стойка:

Наистина беше много удобна, нямах никакви притеснения, че бебето може да се изсули на някъде.
Няма да казвам, че и до днес понякога се намърдва в нея  Grinning

# 34
Тези каква марка са, изглеждат удобни Grinning

# 35
  • В офиса
Тази, чиято картинка сложих, я водят Онда. 1:1 е с нашата, макар че нашата не беше същата марка. Имам смътни спомени, че я взехме за Неонато, или Кам, но на сайта на Неонато няма такива.
Ама то е все тая, не е важна марката, а принципът на ваната.

# 36
Момичета, добра вечер  Simple Smile Днес най-накрая да успея да седна да ви прочета. Лепихме тапети, аз уж и аз се врях да помагам, ама по едно време като ме сви стомаха,все едно имах твърда топка - точно до пъпа в дясно, обаче ви казвам, че не можех да мръдна. Всяко движение ми причиняваше болка, даже като говорех ме болеше. Легнах, док каза да пия но-шпа, поспах и като се събудих ми беше минало. Явно от умората, доста се презорих днес. Ама как иначе - всеки се лута и нещо прави, а аз какво - да седна да стоя ли, гузно ми беше  Sad После обаче не ми дадоха да припаря до хола  Naughty Ще я карам по-полека, надцених се явно  Simple Smile
Е милички, дано тази нощ спим добре и непробудно, както предната  Hug

# 37
Здарвейте мамчета Grinning
Аз съм от ранобудните Grinning Съня ми си е все така разпокъсан.

# 38
  • София; Дружбето
Аз едвам се събудих, толкова е приятно да спиш на дъжд. Simple Smile Само дето се оказа, че нямам бременни дрешки за по-студено време  Crazy Пак ще се пазарува Mr. Green
МИсля утре да забегна от работа сутринта и да дойда на училището, та ме интересува ще ходи ли някой Flutter

Последна редакция: пн, 07 авг 2006, 09:37 от tsveta

# 39
 Добро утро мамчета и от мене. Аз от както се записах в януарските бъдещи мами, повече не съм писала,  Embarassed за което се извинявам много.

Искам да попитам някоя от Вас знае ли нещо за д-р Румяна Христова работи в болница Лозенец.
И дали някоя от Вас е раждала или смята да ражда там. Бях пускала преди време подобна тема и много мили мами ми отговориха, но търсачката не намира нищо. Ще Ви бъда много благодарна ако ми дадете малко инфо.

Лек ден и се пазете.

# 40
Ох, аз днес така добре се наспах. Но явно съм имала нужда, след многото работа. Лека седмица на всички, на работещите мами лека работа!
Цвета, утре аз ще съм на училището. Сега доката не съм почнала да ходя на лекции ще го посещавам редовно, е и после, но зависи кога имам лекции. Която от нас е първа да пази място и за мен!
Биляна, аз мислих да се ориентирам към Правителствена, но се отказах. Първо за прегледи си плащаш като поп, а аз при моята лекарка не плащам нищо, само за ехографа дребни пари, защото касата поема само 3 за цялата бременност. И второ, не мога да им доверя най-важния момент в живота на детето ми. Не са специализирана болница. Това е моето мнение, ти си решаваш.
А след малко ще отида да се подстрижа и разкрася малко, че косата ми е станала като слама. Лек ден!

# 41
  • София; Дружбето
Супер, записах се. Тъкмо след това ще използвам да свърша и малко работа, като оправдание за отсъствието  Embarassed Дано и утре е толкова приятно навън

# 42
  • София
Утре и аз съм на линия.  wavey
Аз днес пак не успях да спя. От 4 часа трамбовам нагоре-надолу и предремах чак към 7-8  Tired
Аз съм за подстригване, та не се трае.  smile3553 Обаче фризьорката ми е на мнооооого неудобно място сега, когато само лежа у дома. Ще гледам тия дни, докато не е много горещо, да се организирам да прескоча до нея, защото на тия кварталните повече главата си не давам!  Naughty

Хубав и прохладен ден и успешна седмица на всички!  Hug

# 43
  • София/Варна
И аз се каня да идвам утре на училището Simple Smile Предполагам, че ще ви позная Simple Smile

# 44
  • София
И аз съм на линия за училищто.  Laughing
да видим кога ще се вредя и аз за подрязване на връхчетата, че от 3-4 месеца не съм го правила.

Общи условия

Активация на акаунт