Дългото чакане след трансфер - Тема 81

• 41 421
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Добро утро 😊 предписан ми е магнезий 3 х 1, 250мг, но имам чувството, че матката ми е на топка, като изпия хапа ме отпуска, но след час пак е същото. Днес ми е 8ми ден след ЕТ, остават ми 3 дни до цикъл, но никога не съм имала ПМС... Да звъня ли да питам дали да пия по повече магнезий? (нямам дефицит уж, винаги пускам и магнезий с ПКК)

# 466
За всяко нещо което те притеснява е по- добре да звъниш и да питаш. Може би си много напрегната в момента, затова е така. Питай също дали не можеш и но шпа да взимаш - да ги редуваш с магнезия  - аз като усетя че се стягам си пийвам две но-шпата на общо основание.
Някъде бях чела, че матката може да е чувствителна и заради висок хомоцистеин, който пък е свързан с ниски нива на фолати. Може да имаш нужда от повече витамини от групата b. Според мен е хубаво да си пиеш метафолиева две по 400мг на ден и да изследваш b12 и b6 , но питай и акушерки или доктори. Освен АГ за витамините може да те консултира и ендокринолог.

Добро утро 😊 предписан ми е магнезий 3 х 1, 250мг, но имам чувството, че матката ми е на топка, като изпия хапа ме отпуска, но след час пак е същото. Днес ми е 8ми ден след ЕТ, остават ми 3 дни до цикъл, но никога не съм имала ПМС... Да звъня ли да питам дали да пия по повече магнезий? (нямам дефицит уж, винаги пускам и магнезий с ПКК)

# 467
  • София
За всяко нещо което те притеснява е по- добре да звъниш и да питаш. Може би си много напрегната в момента, затова е така. Питай също дали не можеш и но шпа да взимаш - да ги редуваш с магнезия  - аз като усетя че се стягам си пийвам две но-шпата на общо основание.
Някъде бях чела, че матката може да е чувствителна и заради висок хомоцистеин, който пък е свързан с ниски нива на фолати. Може да имаш нужда от повече витамини от групата b. Според мен е хубаво да си пиеш метафолиева две по 400мг на ден и да изследваш b12 и b6 , но питай и акушерки или доктори. Освен АГ за витамините може да те консултира и ендокринолог.

Благодаря за отговора, б12 ми е в норма, него също следя, но шпа даже няма вкъщи, ще питам, после ММ ще издирва каквото трябва в аптеките 😉

# 468
Добро утро момичета моля за мнение виждате ли черта на теста изпарителна ли е или може да има нещо отнася се за сестра ми благодаря ви предварително за отговора желая успех навсички Heart

# 469
Аз виждам черта.  Кой ден след трансфер и колко дневни са? Има ли чхг препарати в рамките на последните 10 дни?

# 470
Добро утро момичета моля за мнение виждате ли черта на теста изпарителна ли е или може да има нещо отнася се за сестра ми благодаря ви предварително за отговора желая успех навсички Heart
Аз лично не виждам черта

# 471
Привет на всички Blush

Записвам се да ви чета, че в тази ситуация ми дойде малко нанагорно чакането. На 38г съм, имам син на 8г от друг мъж, няколко пъти съм дарявала яйцеклетки. С ММ опитваме от юни 2018г, но без резултат, той няма деца, но, според Стаменов, всичко е в норма и при двама ни. На 20.03. беше трансфера, на ЕЦ, 2 от 2 оплодени и върнати на 3ти ден... Сега чакам Wink
Привет, Якобиана!
От все сърце ти стискам палци да си бременна вече ♡
Сигурна съм, че това добро, което си сторила,  дарявайки яйцеклетки,  ще ти се върне със сигурност:)

И моля ви се, стига с тези гнусни цигари. Да се тюхкате точно за тях в момент, в който имате далеч по-важни грижи, е направо несериозно. Или, пушете си там, ама поне не го пишете тук, че искрено се ядосвам как е възможно подобно нехайство. Като не мислиш за себе си, поне за бъдещото бебе помисли.

# 472
Три дни след предполагаем цикъл няма чхг препарати благодаря ви за отговорите

# 473
Здравейте момичета 11 ден след трансфер на два тридневни ембриона ЧХГ46,84 дали не е остатъчна стойност от оветрила които последно поставих в понеделник.

# 474
Не би трябвало. След 2 дни пусни още един да видиш дали се удвоява и се обади на доктора си. Тихичко честито от мен и стискам палци 😊
Здравейте момичета 11 ден след трансфер на два тридневни ембриона ЧХГ46,84 дали не е остатъчна стойност от оветрила които последно поставих в понеделник.

# 475
Ако имате предвид Овитрела, тогава ще кажа следното: Овитрела съдържа Алфа ЧХГ, което влияе на уринарните тестове и се изчиства според листовката за 10 ден, а според моята акушерка даже за 5, ако е Овитрел 250. Доколкото разбирам, това вашето ЧХГ е от кръвен тест (а друго и не може да бъде), затова резултатът е положителен, защото кръвният тест отчита Бета ЧХГ, а не Алфа ЧХГ, т.е. Овитрела не е повлиял на резултата за тест за бременост!
Честито и очакваме удвояване!!!

# 476
Здравейте, моят опит завърши днес с неуспех. Sad Cry Sad Бях след ЗЕТ на 2 Е с различно качество със съобразен импантационен прозорец и РВМС, но явно нищо от това не ми помогна Sad Много ми е тъжно, защото много рядко вадят читави Я и не се знае кога пак ще имам възможността за нов Трансфер.
Пожелавам на всички, които чакат, да видят заветния положителен резултат възможно най-скоро.

# 477
Момичета, нормално ли е 16 дни след трансфер и високо чхг да изпитвам на моменти много силни стягащи болки в областта на матката и кръстта, като контракции на цялата матка, които са с различна продължителност и не всеки ден? Онзи ден след такива силни спазми, продължили 5 мин., изкървих с тъмнокафява кръв (изглеждаше като стара!) също за 5 мин и след това нищо. Сякаш никога нищо не е било. Предполагам, че единият ембрион се е загубил. Благодаря за отговора предварително!
Здравейте, моят опит завърши днес с неуспех. Sad Cry Sad Бях след ЗЕТ на 2 Е с различно качество със съобразен импантационен прозорец и РВМС, но явно нищо от това не ми помогна Sad Много ми е тъжно, защото много рядко вадят читави Я и не се знае кога пак ще имам възможността за нов Трансфер.
Пожелавам на всички, които чакат, да видят заветния положителен резултат възможно най-скоро.
Съжалявам за резултата! Не се предавай!

# 478
furera - не е нормално да кървиш, но най- лошото което можеш да направиш е да се панираш, затова запази спокойствие. Има много жени, които са износили и родили здрави бебчета след такава случка. Важно е да потърсиш лекарска помощ възможно най-скоро и да изпълняваш стриктно инструкциите на докторите. Вероятно ще ти препоръчат построен режим за известно време. Казвам го от опит, защото бях в същата ситуация с първата ми бременност. Бяха се захванали две, но едното се отлепи. Важно е да се пазиш, да слушаш АГ и да намалиш до минимум физическата активност, за да дадеш шанс на второто да се закрепи добре.
Успех - стискам ти палци всичко да се нареди.

# 479
furera - не е нормално да кървиш, но най- лошото което можеш да направиш е да се панираш, затова запази спокойствие. Има много жени, които са износили и родили здрави бебчета след такава случка. Важно е да потърсиш лекарска помощ възможно най-скоро и да изпълняваш стриктно инструкциите на докторите. Вероятно ще ти препоръчат построен режим за известно време. Казвам го от опит, защото бях в същата ситуация с първата ми бременност. Бяха се захванали две, но едното се отлепи. Важно е да се пазиш, да слушаш АГ и да намалиш до минимум физическата активност, за да дадеш шанс на второто да се закрепи добре.
Успех - стискам ти палци всичко да се нареди.
Благодаря! Посетих веднага спешния кабинет в клиниката, прегледаха ме, но ми казаха, че е твърде рано да се види нещо и да се каже каква е причината. Аз имах ден закъснение само. На прегледа се установи, че количеството свободна течност в матката е оскъдно и ме посъветваха да посетя лекар след седмица. Записах час за петък. Дано дотогава всичко е наред. Повече ме притесняват силните болки и контракции.

Общи условия

Активация на акаунт