Дългото чакане след трансфер - Тема 81

• 41 242
  • 782
  •   2
Отговори
# 510
  • Варна
Здравейте, да се разпиша и тук...
10 ден след ЗЕТ на 5 дневен ембрион -пиклив тест отрицателен, кръвен 0.10. По-зле не може и да бъде 😭
Акушерката ми каза да продължавам до петък с кринона  и пак да пускам тест, не мисля че има смисъл, а вие?

# 511
Здравейте, да се разпиша и тук...
10 ден след ЗЕТ на 5 дневен ембрион -пиклив тест отрицателен, кръвен 0.10. По-зле не може и да бъде 😭
Акушерката ми каза да продължавам до петък с кринона  и пак да пускам тест, не мисля че има смисъл, а вие?

Привет,
Бях във същата ситуация декември месец след свеж трансфер на 2 ембриона, спокойствие по празниците и на 01.01.2020 - 0,79 . Казаха ми да продължавам да пия хапчета на спешния телефон и да повторя. Звънях и на лекаря лаза да спирам всичко и ме очаква на 2-4 ден от новият цикъл. Разболях се тежко февруари с мн силен антибиотик. Днес съм на 7 ден на замразен 1 ембрион и очаквам чудото.
Дано се случи след всичко лошо той през тази 2020г.
Успех

# 512
Здравейте момичета, днес бях за пръв път на преглед след положителен тест на 19 март - 14 ден стойност 750 на 3 5 дневни ембриони. В момента се водя 6 г.с +2дни. За съжаление се видя единствено плоден сак, но не и ембрион в него. Доктора не изглеждаше много обнадежден. На този етап в клиниката и на апарата му явно се вижда и ембриончето, но каза да изчакаме още една седмица да не би да е със закъсняло развитие, но много ме съмнява. Как мислите, има ли шанс за нещо положително? Аз не мисля, но все пак ако някой е имал нещо подобно.

# 513
Здравейте Момичета,
днес ми е 6 ден след ЗЕТ на два 5 дневни ембриона. Това ми е четвърти опит.
Току що получих кафеникаво зацапване, страхувам се, да не би да ми идва. Вече ще се побъркам с тези процедури, чакане и отрицателни резултати. Дано зацапването е само моментно, то ще се види до утре.
Успех на всички! 🌿

# 514
Здравей mmmina23,

Зацапването е напълно нормално да го има. Може да е имплантационно зацапване. При някои момичета се появява, при други - не. Стискам палци това да е знак за имплантация и да се отървеш от всички процедури. 🍀

Здравейте Момичета,
Току що получих кафеникаво зацапване, страхувам се, да не би да ми идва. Вече ще се побъркам с тези процедури, чакане и отрицателни резултати. Дано зацапването е само моментно, то ще се види до утре.
Успех на всички! 🌿

# 515
Здравей mmmina23,

Зацапването е напълно нормално да го има. Може да е имплантационно зацапване. При някои момичета се появява, при други - не. Стискам палци това да е знак за имплантация и да се отървеш от всички процедури. 🍀

Здравейте Момичета,
Успех на всички! 🌿
Много ти благодаря 🌿 до утре сутринта ще е станало ясно ... зависи дали се засили като цикъл или спре ... страшничко си е

# 516
  • София
mmmina23, успех и от мен, дано всичко да е наред Flowers Four Leaf Clover

На мен днес ми е 11 ден след трансфера, мисля утре сутринта да направя един пиклив тест, че не издържам вече...

Момичетата, които са на зарзио, колко време се бие това нещо, много се мъча с тези дребни чертички? 🤔

# 517
Може би за всеки е различно, но ако няма проблеми бременността Зарзиото го спират към 10-12- та седмица. Ако има проблеми - кървене, отлепване - може и до 17-та че и повече.

# 518
  • София
При мен зарзиото беше до теста (1спринцовка само)

# 519
  • София
Добро утро на всички, пикливия тест е отрицателен, ще изчакам четвъртък да пусна кръвен. Бодимед или Кандиларов, че друго наблизо нямам?

# 520
Добро утро на всички, пикливия тест е отрицателен, ще изчакам четвъртък да пусна кръвен. Бодимед или Кандиларов, че друго наблизо нямам?
Добро утро. На кой ден си от трансфера?

# 521
При мен зарзиото беше до теста (1спринцовка само)

На мен ми казаха да си го продължа след теста - чакам първи преглед. На моя приятелка са го спрели в 10-та , не знам по какъв критерий преценяват.

# 522
  • София

Трансферът беше на 20ти, по мои сметки днес е 11ти ден, 2 ембриона на 3ти ден, единият с 8 клетки, другият с 10

# 523

Трансферът беше на 20ти, по мои сметки днес е 11ти ден, 2 ембриона на 3ти ден, единият с 8 клетки, другият с 10
Искам да ти кажа да не се отчайваш докато не пуснеш кръвен. Моят трансфер беше на 21ви на мен ми е 10ти ден. Уринарните тестове отчитат различно, това което разбрах е, че може да отчете след 25 но може и към 200 чхг. Отиди и си пусни кръвен за да не се тормозиш. Успех

# 524
Sil Paradise
извинявай, какво имаш предвид, че уринарният отчита след 25 или след 200 чхг....не те разбрах...

Общи условия

Активация на акаунт