Дългото чакане след трансфер - Тема 81

• 41 228
  • 782
  •   1
Отговори
# 525
  • София
При мен зарзиото беше до теста (1спринцовка само)

На мен ми казаха да си го продължа след теста - чакам първи преглед. На моя приятелка са го спрели в 10-та , не знам по какъв критерий преценяват.
И аз не знам какви са критериите, но няма еднозначен отговор на въпроса “до кога?”

# 526
Sil Paradise
извинявай, какво имаш предвид, че уринарният отчита след 25 или след 200 чхг....не те разбрах...
чхг - то референтните му стойности.

# 527
Здравейте момичета. Минавам само да кажа, че за мен чакането приключи. Просто съм съкрушена. 😭 10-ти ден след трансфер на 2 5-дневни Е. Ето и кръвните ми стойност:

.

Искам да попитам - спирам веднага всички хапчета, нали? И още нещо - как да се свържа с д-р Цветков да го уведомя? На регистратура ли да се обадя, или по друг начин? Извинявам се за въпросите, беше ми първи трансфер.

# 528
На опаковката на тестовете пише мин 25миу/мл но ако 25 ти е в кръвта в урината е доста по малко на мен на 47 от кръвния теста ми беше отрицателен с първа сътрешба урина като доата време преди да си легна не бях пила вода. Успех

# 529
Имала съм случай, когато уринния показва положителен а кръвния беше едва 16 😉.

# 530
И рова е възможно с чхг инжекцийте се получава така.
Някой да има прогестерон на инжекций останал.

# 531
Не съм слагала чхг и въпреки това теста отчете.
Не знам дали някой има останали инжекциИ. 🤪

# 532
Момичета имам един вапрос според вас този тест за овулация положителен ли е ?

# 533
# 534
# 535
Sing Louder, ако не ти е дошъл още деня за кръвен, който са ти казали от клиниката, изчакай си го и пусни тогава пак. Ако това е бил деня, съжалявам и ти пожелавам успех следващия път. Понеже и аз съм в Надежда - можеш да звъннеш на акушерките - спешен ин витро телефон  0884700704. Те ще предадат и ще ти кажат какво да правиш. Може да се наложи да звъннеш и на регистратура да запишеш час за коментар, но не знам при Цветков дали е такъв реда.

# 536
Здравей, трябва са се обадиш в спешния център и да им кажеш резултата. Те ще те питат какви хапчета пиеш и ще ти кажат дали трябва ги спреш постепенно.
После звъниш на информацията и им казваш, че си пациентка на Цветков и имаш отрицателен резултат и трябва да си запишеш час за да коментирате неуспеха с доктора.
Аз днес бях при него за такъв коментар и съм много доволна, защото за пръв път той имаше повече време да говори и ми обясни всичко много хубаво. Сега ще се готвя за следващото приключение за бебенца/е Simple Smile  

Здравейте момичета. Минавам само да кажа, че за мен чакането приключи. Просто съм съкрушена. 😭 10-ти ден след трансфер на 2 5-дневни Е. Ето и кръвните ми стойност:

.

Искам да попитам - спирам веднага всички хапчета, нали? И още нещо - как да се свържа с д-р Цветков да го уведомя? На регистратура ли да се обадя, или по друг начин? Извинявам се за въпросите, беше ми първи трансфер.

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 16:25 от Aleksandra618461

# 537
Здравей vessy.k. Днес ми е 10 ден от трансфера. Мисля, че няма нужда от втори кръвен. Благодаря за информацията!

Sing Louder, ако не ти е дошъл още деня за кръвен, който са ти казали от клиниката, изчакай си го и пусни тогава пак. Ако това е бил деня, съжалявам и ти пожелавам успех следващия път. Понеже и аз съм в Надежда - можеш да звъннеш на акушерките - спешен ин витро телефон  0884700704. Те ще предадат и ще ти кажат какво да правиш. Може да се наложи да звъннеш и на регистратура да запишеш час за коментар, но не знам при Цветков дали е такъв реда.

# 538
Благодаря за отговора Heart

# 539
  • София
Отрицателен е. За да е положителен тряцва тестовата чертичка да е наситена поне толкова колкото контролната или повече.

Общи условия

Активация на акаунт