Дългото чакане след трансфер - Тема 81

• 41 225
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Отрицателен е. За да е положителен тряцва тестовата чертичка да е наситена поне толкова колкото контролната или повече.

Аз също мисля, че е отрицателен

# 541
Смятам, че е отрицателен, този месец си направих около 8 теста за ову и наситена черта видях само веднъж. Всички останали ми бяха като твоята.
Прилагам ти примерна снимка

https://

# 542
И сз си мисля че е отрицателен очаквам овулация тези дни може да се насити ще правя тест всеки ден благодаря ви

# 543
някой с останал утрогестан

# 544
Вчера си купих утрогестан от аптека Медея в Редута. Има наличност, само че на нова цена 22.69лв. Казаха че вече би трябвало да има по аптеките, но с новата цена.
някой с останал утрогестан

# 545
Привет Момичета,
след вчерашното зацапване закрепих положението. Днес нямах почти нищо, май ми се размина да ми дойде. Днес ми е седми ден. Дано няма повече неприятни изненади.

# 546
Привет Момичета,
след вчерашното зацапване закрепих положението. Днес нямах почти нищо, май ми се размина да ми дойде. Днес ми е седми ден. Дано няма повече неприятни изненади.
Стискаме силно палци. Дай Боже да е било имплантационно зацапване, в което почти съм сигурна. Успех и чакаме добри стойности на чхг!

# 547
Здравейте! Днес е 11-ти ден от Т на 1 петдневен Е. Уринарният тест е отрицателен, на 06.04 е кръвният. Ще го направя и приключваме с опитите. Ще ми се да е видя положителен резултат, но дори с двойното ми виждане не виждам две черти. Успех на всички и дано вече не четя постове като моя.

# 548
  • София
Здравейте! Днес е 11-ти ден от Т на 1 петдневен Е. Уринарният тест е отрицателен, на 06.04 е кръвният. Ще го направя и приключваме с опитите. Ще ми се да е видя положителен резултат, но дори с двойното ми виждане не виждам две черти. Успех на всички и дано вече не четя постове като моя.

Стискам палци да има положителен резултат от кръвния, вчера над 10 мами ме успокоиха, че техните пикливи са били отрицателни дори при стойност на кръвен над 300. Писа ми дори една с близнаци Wink

# 549
При кръвен резултат над  300, теста си показва съвсем отчетливо.
Късмет на чакащите.

# 550

Стискам палци да има положителен резултат от кръвния, вчера над 10 мами ме успокоиха, че техните пикливи са били отрицателни дори при стойност на кръвен над 300. Писа ми дори една с близнаци Wink

Ох, разбирам, че някои имат късмет, ама тук работата определено е отрицателна. Имах Овитрел преди 6 дена, дори него не го отчете. Да се надявам, че пишкам твърде често след пункцията и затова ме е отчел, ноооо все пак имам опит с положителните резултати, при това на осми ден след Трансфера, затова мо е ясно, че няма как на 11-ти ден да не отчете, особено както каза предната госпожа, при над 300 чертата си е ясна.

# 551
Здравейте,

Ако се удължи извънредното положение до 13 05 направо....

Това означава, че ще мога да стартирам процедурата най-вероятно чак Юни

# 552
Здравейте,

Ако се удължи извънредното положение до 13 05 направо....

Това означава, че ще мога да стартирам процедурата най-вероятно чак Юни
Повечето клиники работят

# 553
Клиниките работят,но има забрана от ЦАР за процедури.Правят се само прегледи .

# 554
Работят, но от фонда са спрели предстоящите процедури

Общи условия

Активация на акаунт