Дългото чакане след трансфер - Тема 81

• 41 222
  • 782
  •   1
Отговори
# 570

Момичета, я и тук да пиша. Писах вече в темата "Втора бледа черта", но може би тук ще има някой, който да е имал опит с чак толкова бледи чертички.
Днес е 13-ти ден след Трансфер на 1 петдневен бластоцист. Ясно е, че трябва да вървя на кръвен, ама все пак някой да е имал чааааааак толкова бледа черта и да има бременост?

# 571
Това е най-наситената бледа черта,която съм виждала от постовете тук!
Както е прието да се казва тук:
Тихичко честито Hug

# 572
  • Тук... някъде

Момичета, я и тук да пиша. Писах вече в темата "Втора бледа черта", но може би тук ще има някой, който да е имал опит с чак толкова бледи чертички.
Днес е 13-ти ден след Трансфер на 1 петдневен бластоцист. Ясно е, че трябва да вървя на кръвен, ама все пак някой да е имал чааааааак толкова бледа черта и да има бременост?
Моята на 10 ден след трансфер на два 5-дневни бластоциста беше такава, при чхг 113, изследвано на 9 ден. И чхг нещо не растеше както трябва в следващите дни, но от клиниката ми казаха да не го следя повече и да си чакам прегледа. Вчера видяхме, че и двечките са се захванали ❤
Не отписвай още опита

# 573
msi_msi, честито. Това си е напълно хубава чертичка.

Това е моя тест на шести ден от ЗЕТ на един 5 дневен Е. На 14 ден ЧХГто ми беше 622.
Този понеделник бях на първи преглед и доктора каза, че си отговаря точно на едноседмично закъснение.
Пожелавам ти успех. Не се притеснявай. Според мен твоето чудо е факт Flowers Hibiscus

# 574
Добро утро, Момичета, днес ми е 10 ден на два 5 дневни, шубе ме е да си направя тест. Решила съм да е в неделя на 12 ден. Почвам да се чудя, защо ги правим тия домашни тестове и то толкова рано, като ето че не рядко те са положителни, но след няколко дни нещата могат се променят. Аз също имам лош опит с неразвила се бременност, така че и при положителен тест, човек не може да се израдва...

# 575
Наистина не смея да се зарадвам, мили дами... Миналиа опит имаше недоразвила се бременост, първия с едно дете.
Само да споделя снощи кво направи детето: мамо, покажи коремчето, тук има бебе, лека нощ бебе... Бях изумена. Та дано детето да е право. Благодаря ви за подкрепата. Утре ще узнаем истината!!

# 576
Msi_msi, отивай на кръвен.
Моята чертичка беше подобна на 8ми ден след ЗЕТ на бластоцисти. На 9-ти ден ЧХГ 199, на 11-ти - 405, повече не съм следила, дано да се развива...Прегледът ми е 19 дни след трансфера, дано да се визуализира.

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 11:05 от Малага

# 577

Моята чертичка също на 13 ден беше даже по бледа от твоята,кръвния беше 230.  Тихичко честито и лека до края.

# 578
  • София
Добро утро кога е възможна късна имплантация? От кой до кой ден?
За “Късна” имплантация може да се говори, когато овулацията е късна. При инвитро, как точно да има късна имплантация? Най-много процеса да се забави с 1 ден

# 579
Бях чела някъде, че при трансфер на замразени ембриони имплантацията може да продължи малко по-дълго отколкото при свеж трансфер, но наистина този срок е от порядъка на ден-два май

# 580

Моята чертичка също на 13 ден беше даже по бледа от твоята,кръвния беше 230.  Тихичко честито и лека до края.
Мерси, мерси, ама едно пояснение за ЧХГ-то с първото ми дете. На 14-ти ден ЧХГ-то беше само 174, може това да е бременост в случай, че и този път е с ниско ЧХГ. Но нека пък сега да доживея до понеделник, което ще бъде 16-ти ден след Трансфера. Утре в събота не работи лабораторията на ин витро центъра за съжаление, а мъжа ми вече не иска да ми купува от пикливите. Та квото стане

# 581
  • София
Ембрионалното развитие е еднакво

# 582
Ембрионалното развитие е еднакво
Не го знаех. Благодаря за информацията!

# 583
Момичета,
някоя да е правила тези дни ЗЕТ по фонда? Защо да не изплащат процедури?

# 584
Защото има заповед от Министъра на здравеопазването.
Можеш да прочетеш и на сайта на ЦАР в раздел Новини какви са промените във връзка с обявеното Извънредно положение.

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 16:08 от orenda90

Общи условия

Активация на акаунт