Дългото чакане след трансфер - Тема 81

• 41 159
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ви за успокоението момичета. И аз ще се опитам да бъда максимално спокойна, то така или иначе каквото трябва ще стане, но тези дни всички знаете колко са напрегнати и изпълнени с надежда... Надявам се всичко да е наред и нашето Великденски Чудо да  се случи... Успех на всички очакващи своето малко Чудо😘

# 706
Здравейте момичета. Христос Воскресе! Днес ми е втори ден след ЗЕТ и преди малко видях на превръзката една капка съсирек черна кръв... Имах труден трансфер и доктора досмс ме "рови" докато постави ембриона в матката (каза, че шийката на матката ми била ужас) и после като го питах за Клексана каза да не го почвам да не изкървя, че и без това е възможно да ме е "разранил" леко. И се чудя дали е възможно това да е от трансфера, защото си беше като съсирече Стара кръв... Много ми е притеснено... Беше примесено с утрогестрна и куквално голямо няколко мм колкото една капчица... Не мисля, че е имплантационно защото то е по скоро светло кафяво, а и според мен е твърде рано за имплантация...На някой друг случвало ли се е подобно нещо...

Привет имах същият случай, само запази спокойствие и следи симптомите на тялото, това може да е цибата на ембриона както бе при мен. След тежък трансфер те съветвам мн да лежиш, без никакви физически дейности. Същият случай на 05.04 след полужителен тест се успокоих.
След още няколко дни прокървих обилно заради клякане или стоене на течение не се разбра от какво е, лежах за задържане 4 дена в спешното сега още 4 у дома плодния сак беше леко се отлепил и чакаме резултата на 21.04 съм на преглед дано е продължило да се развива.
Стискам палци.
Успех.
Пази се.

# 707
Здравейте момичета. Христос Воскресе! Днес ми е втори ден след ЗЕТ и преди малко видях на превръзката една капка съсирек черна кръв... Имах труден трансфер и доктора досмс ме "рови" докато постави ембриона в матката (каза, че шийката на матката ми била ужас) и после като го питах за Клексана каза да не го почвам да не изкървя, че и без това е възможно да ме е "разранил" леко. И се чудя дали е възможно това да е от трансфера, защото си беше като съсирече Стара кръв... Много ми е притеснено... Беше примесено с утрогестрна и куквално голямо няколко мм колкото една капчица... Не мисля, че е имплантационно защото то е по скоро светло кафяво, а и според мен е твърде рано за имплантация...На някой друг случвало ли се е подобно нещо...

Привет имах същият случай, само запази спокойствие и следи симптомите на тялото, това може да е цибата на ембриона както бе при мен. След тежък трансфер те съветвам мн да лежиш, без никакви физически дейности. Същият случай на 05.04 след полужителен тест се успокоих.
След още няколко дни прокървих обилно заради клякане или стоене на течение не се разбра от какво е, лежах за задържане 4 дена в спешното сега още 4 у дома плодния сак беше леко се отлепил и чакаме резултата на 21.04 съм на преглед дано е продължило да се развива.
Стискам палци.
Успех.
Пази се.

Много ти благодаря за мнението! Надявам се и при мен да има положителен тест... Опитвам се да почивам повече, макар че лежането не е много типично за мен. И домакинската работа съм я светла до 0, общо взето само миене на чинии и пускането на пералнята... Много се надявам всичко да е наред... За симптомите ми е трудно да ги разпознавам, защото имам 2 бременности и при двете симптоми откривах чак след теста... Ама надявам се да имам положителен резултат... Успех момичета😘🍀❤️

# 708

Стискам палци.
Успех.
Пази се.

Много ти благодаря за мнението! Надявам се и при мен да има положителен тест... Опитвам се да почивам повече, макар че лежането не е много типично за мен. И домакинската работа съм я светла до 0, общо взето само миене на чинии и пускането на пералнята... Много се надявам всичко да е наред... За симптомите ми е трудно да ги разпознавам, защото имам 2 бременности и при двете симптоми откривах чак след теста... Ама надявам се да имам положителен резултат... Успех момичета😘🍀❤

Ще стане, мисли положително повече любовни филми, книги, целувки милувки с любимият мъж гушкай те се.
Не вдигай нищо по тежко от 1кг. Нека мъжът върши всичко.
Успех.

# 709
  • София
Здравейте момичета, изписаха ми но-шпа 3*2 и аспирин ацид от 150мг. по 1 вечер, но не разбрах колко дни да ги пия. Някъде четох но-шпа до 7ден 3*2, а после при нужда не зная дали е така. На вас какво ви казаха.

# 710
Здравейте момичета, изписаха ми но-шпа 3*2 и аспирин ацид от 150мг. по 1 вечер, но не разбрах колко дни да ги пия. Някъде четох но-шпа до 7ден 3*2, а после при нужда не зная дали е така. На вас какво ви казаха.

Но-шпа е за 7 дни и после при нужда😊 Успех❤️

# 711
Всички лекарства изписани след трансфер се пият до изрично спиране от страна на доктора. При тест се звъни  на  доктора и той  преценява какво и как ще пиете или не.

# 712
Всичко се пие до теста, като ако е положителен, рецептата се продължава до първия преглед, който е обикновено около 20-на дни след трансфера. Но-шпа в максимална доза 3х2 на ден, се пие освен за болки и за да предотврати контракции на матката. Аз съм в 7+2 г.с. и от всички лекарства само медрола ми спряха в 6+4 с първоначално намаляване на дозата.

# 713
  • София
Много благодаря момичета, пожелавам успех на всички

# 714
Сега ме вкарате в размисли с това но шпа... На мен на рецептата от лекаря ми пише 3х2 за 7 дни... Теста ми е на 14тия ден, но лекаря каза ако мога да го пусна на 10ти ден, за да включим и клексан ако е положителен. Аз пък да ви кажа всички други месеци съм имала повече симптоми (внушавала съм си разбира се) отколкото сега. Най ми е притеснено, че нямам абсолютно никаква чувствителност на гърдите, а при толкова хормони си мислех, че и само заради това трябваше да има нещо, но тц... Никакви ама никакви симптоми...

# 715
Здравейте момичета ,мен ме подготвят за Зет ама днес с тази заповед на министъра незнам какво да мисля и дали ще ми направят при положение че трябва да ми ги върнат другата седмица ,според вас ако спра хапчетата какво ще се случи с организма ми ?дано ме довършат и ми ги върнат ,защото само дето 7 дена яко тровене ,как мислите вие ?

# 716
Desislava, надявам се и ти желая да ти продължат стимулация и да ти направят трансфер.
В същото положение бях м. март, с разликата, че само три дни бях приемала медикаменти и ми ги спряха при обявяването на Извънредното положение.
Аз лично нямах някакви по-специфични неразположения, само дето цикъла ми закъсня с 4 дни.
Успех!
А относно заповедта - поредната необмислена постъпка на Министъра!

# 717
Slanceto, аз също нямах симптоми, освен придърпвания, гърдите бяха съвсем нормални (а сега са само натежали и леко наедрели), в сравнение с опити с пункции без трансфер и при нормален цикъл. Ако имаш тромбофилия, включи клексана още преди теста, за всеки случай. Моят АГ каза, че заедно с АП имат добър ефект още от трансфера.
Desislava, обади се в болницата и попитай, за да не се подготвяш излишно, ако ще го отложат.

# 718
Desislava, надявам се и ти желая да ти продължат стимулация и да ти направят трансфер.
В същото положение бях м. март, с разликата, че само три дни бях приемала медикаменти и ми ги спряха при обявяването на Извънредното положение.
Аз лично нямах някакви по-специфични неразположения, само дето цикъла ми закъсня с 4 дни.
Успех!
А относно заповедта - поредната необмислена постъпка на Министъра!
А при теб обадиха ли ти се да ти кажат да спираш медикаменти или ти се обади да питаш какво се случва?

# 719
Сега ме вкарате в размисли с това но шпа... На мен на рецептата от лекаря ми пише 3х2 за 7 дни... Теста ми е на 14тия ден, но лекаря каза ако мога да го пусна на 10ти ден, за да включим и клексан ако е положителен. Аз пък да ви кажа всички други месеци съм имала повече симптоми (внушавала съм си разбира се) отколкото сега. Най ми е притеснено, че нямам абсолютно никаква чувствителност на гърдите, а при толкова хормони си мислех, че и само заради това трябваше да има нещо, но тц... Никакви ама никакви симптоми...
Мила, както съм написала всичко се пие до изрично  спиране от страна на доктора.  Щом ти пише до седми ден значи до тогава. Всеки доктор има различен подход, много дори не изписват Нош па, важно е да се спазва предписанието на доктора. Вобще  не се притеснявайте, всичко ще бъде  наред. И каквото ни е писано това ще стане, Дай Боже  положителни тестове!

Общи условия

Активация на акаунт