Дългото чакане след трансфер - Тема 81

• 41 153
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
Desislava, доктора ми се обади, но аз те съветвам ти да звъннеш още сега, за да не измъчваш и да гадаеш.
И пак ти желая от сърце да се осъществи трансфера и всичко да е успешно!

В момента доста потребители сме в "Дългото чакане на трансфер".

# 721
Сега ме вкарате в размисли с това но шпа... На мен на рецептата от лекаря ми пише 3х2 за 7 дни... Теста ми е на 14тия ден, но лекаря каза ако мога да го пусна на 10ти ден, за да включим и клексан ако е положителен. Аз пък да ви кажа всички други месеци съм имала повече симптоми (внушавала съм си разбира се) отколкото сега. Най ми е притеснено, че нямам абсолютно никаква чувствителност на гърдите, а при толкова хормони си мислех, че и само заради това трябваше да има нещо, но тц... Никакви ама никакви симптоми...
да ти кажа относно гърдите аз също нямах никакви симптоми и болежки и се оказа че съм бременна, а когато ме боляха гърдите ии корема при предишните опити нищо не стана. Такче стискам палци да станат нещата.

# 722
На мен ми бяха поставили 1 инжекция гонал и ми прекратиха март месец процедурата, което не знам дали е много редно след това да се спира... и аз се притеснявах, да не са се получили някакви кисти, знам ли...но цикъла си ми е като швейцарски часовник и си дойде точно на деня, единствено имах подуване на корема след инжекцията, това е ... 
Desislava, надявам се и ти желая да ти продължат стимулация и да ти направят трансфер.
В същото положение бях м. март, с разликата, че само три дни бях приемала медикаменти и ми ги спряха при обявяването на Извънредното положение.
Аз лично нямах някакви по-специфични неразположения, само дето цикъла ми закъсня с 4 дни.
Успех!
А относно заповедта - поредната необмислена постъпка на Министъра!

# 723
Имам няколко пъти започнати и прекъснати по средата процедури по различни причини, но след това всичко си с беше наред. Хормоните може и да се разбъркат малко, но ще се намесят, така че наистина не се безпокойте.

# 724
Здравейте момичета,след моя втори неуспешен ЗЕТ,втория ми цикъл закъснява малко,нямам симптоми,някой знае ли кога се нормализират нещата и възможно ли е закъснение ,благодаря и успех момичета

Здравей Петя,
аз два пъти след неуспешни ЗЕТ попадам в ситуация при която вторият цикъл ми закъснява и то много.
Първият път ми дойде на 76 ден, като на преглед при доктора каза, че цикъла ме е подминал и ще дойде.
При вторият случай след преглед се видя дебела лигавица и след 10 дневен прием на дуфастон ми дойде на 99 ден Simple Smile

# 725
  • София
В заповедта пише, че няма да се започнат НОВИ процедури по ЗЕТ

# 726
Здравейте момичета,искам да ви честитя Великден,макар и със закъснение.Нека мечтата за бебче на всяка от нас се сбъдне и ви желая много сили и кураж по не лекия път към мечтаната бременност.
Не бях писала от известно време,защото очаквах със свито сърце деня за кръвния ми тест.Уви, вчера излезе категорично отрицателен(bЧХГ-0.1mIU).След като си потъгувах вчера,днес е време да се стегна и да погледна с надежда към бъдещето.Искам да подам документи за втория си опит по Фонда,може ли да ми кажете какво искат?Само отрицателния резултат от лабораторията ли?
Благодаря ви за подкрепата и съветите.
На тези,които все още очакват с трепет резултатите си пожелавам от сърце успех!

# 727
Здравейте момичета,искам да ви честитя Великден,макар и със закъснение.Нека мечтата за бебче на всяка от нас се сбъдне и ви желая много сили и кураж по не лекия път към мечтаната бременност.
Не бях писала от известно време,защото очаквах със свито сърце деня за кръвния ми тест.Уви, вчера излезе категорично отрицателен(bЧХГ-0.1mIU).След като си потъгувах вчера,днес е време да се стегна и да погледна с надежда към бъдещето.Искам да подам документи за втория си опит по Фонда,може ли да ми кажете какво искат?Само отрицателния резултат от лабораторията ли?
Благодаря ви за подкрепата и съветите.
На тези,които все още очакват с трепет резултатите си пожелавам от сърце успех!
Съжелявам, че този път не се е получило, но моя лекар казва, че вторите опити имат най-голям успех. Вярвам,че ще успеете ! При първия опит само 1 трансфер ли имахте?

# 728
  • София
За всеки опит се подготвят документи от клиниката, не е само резултата от теста.

# 729
Sunshine.s ,благодаря за подкрепата.Да,само един трансфер на 1 тридневно ембрионче,нямаше какво да замръзим,така че ЗЕТ при мен отпада и трябва да подам документи за втори опит.От страницата на ЦАР  свалих :Декларацията за резултат от процедура + Декларация за липса на промяна в обстоятелствата + Декларация,че не ми е издадена др.лична карта.Реших,че само ги попълваме с партньора ми и ги пращаме по куриер,както са написали,че препоръчват,заради Ковид 19.
Nandin,защо ми е клиниката,какво трябва да ми издадат?

# 730
  • София
Писмо, с което клиниката предлага на ЦАР, да издаде заповед за финансиране.

# 731
Момичета моля да подпишете и потвърдите с емайла си петицията за отмяна на забраната за АРТ процедури . Споделете я и на ваши близки и приятели !
https://www.peticiq.com/21042020

# 732
Подписах и потвърдих! Дано някой я обжалва и пред Върховния административен съд!

# 733
Подписах и потвърдих! Дано някой я обжалва и пред Върховния административен съд!
Как може да се направи това ? Btw знам че ако се подаде за обжалване докато е внесена в съд дадена молба самата забрана не важи .

# 734
Интересно! Има ли юристи сред нас?

Общи условия

Активация на акаунт