Проблем с пратка от Германия

• 758
  • 6
  •   1
Отговори
На 22.02 приятелка ми изпрати пратка от Германия с техните пощи , демек DHL май . Но и до днес няма ни вест ни кост от пратката , имам някакъв 10 цифрен проследяващ код , но не излиза нито в сайта на DHL , нито в този на наще пощи , нито никъде , нямам и идея с какво точно ще дойде пратката при мен и дали ще дойде де , че много закъсня . В петък бях в пощенския клон в Пловдив и нищо , питах и в DHL и там нищо ...
Честно казано нямам никаква идея къде е пратката вече 2 седмици откакто е изпратена , а ми е с важни неща .

# 1
  • Бургас
Тук пробвахте ли? Ако не пробвайте с всички пощи подред...

# 2
Немските пощи не са DHL. Пробвай в този сайт, а ако не стане питай приятелката си с кого е изпратила и после намери българския партньор. И тогава пак търси.

https://www.deutschepost.de/sendung/simpleQuery.html?locale=en_GB

# 3
Доколкото разбрах ги е изпратила с DHL което каза , че са техните пощи . Но разбирам , че така пратките понякога пристигат с DHL , понякога с бг пощите ... Пробвах и в двете в петък , но пратка за мен няма . А дори съм чувала , че така пратките пристигат и с 3ти фирми и въобще объркана работа .
Но пратката и в този сайт горе не ми излиза , нито в бг пощите , нито в сайтовете на DHL .
На касовата и билежка която са и дали записахме 10 цифрения уж тракинг номер , незнам дали нещо не грешим с този номер , но пък за две седмици сякаш трябваше и да е дошла тази пратка ...

# 4
Тракинг номерът е по-дълъг от 10 цифри. Бъркате.

# 5
Аз съм изпращала и получавала пратки чрез Български пощи, от и за Чехия. Понякога пътуват и по 21 дена. Не гарантират никакъв срок на доставка, то затова и е евтино. Запасете се с търпение. Освен това, ако не са пратили вашата пратка препоръчано, няма да се знае къде е.

# 6
С DHL трябва да е пратено, deutsche Post разнася писма.
Нашите пощи, че са батак е ясно, но тракинг  номерът трябва поне да показва пътя на пратката до напускането на Германия. Как така не излиза нищо?

Общи условия

Активация на акаунт