Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 391
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Яко в Матрицата...
Алеле, горкият Каврук. Ей, сега някой да дойде да защитава Санджар! Защо се съгласява да участва в тази простотия с Каврук, а? Леле как яхнах метлата JoyJoyJoyJoy Ама коя е Зехра? Момиче от народа, на което брат й е забогатял! Що не омъжат Зехра, ами Каврук трябва да се жертва? Няма ли някой богаташ там? И това е за награда, че Зехра го забърка в глупостите си миналата серия... Ноу комент!

Боби, мерси за фрага Flowers Hibiscus

Привет! Grinning

# 166
  • между морето и небето
Привет🤗,
Ооо, какво виждам в фрага. Гедиз върви към възможността Санджар да изпълни заканите си!

Рени, подкрепям мнението ти относно Каврук. Често не одобрявам образа на Зехра, прекалено ми е инфантилна за годините и образуванието си. И колко бързо се хвана на въдицата на Акън. А Каврук страда от прекалената си доброта и нерешителност. Държи се като обречен и не задейства никакви съпротивителни сили.

Леко взе да ми омръзва да гледам ревливия Санджар, колкото и да се опитват да предизвикат моето състрадание, не се получава. Ефектът е по-скоро обратен. То няма по-ревлив персонаж в целия сериал! Да ме извиняват почитателките му, но със съжеление, сълзи и раздаване на заповеди и юмруци, вина не се изкупва.

# 167

Много, много ревлив. И ще продължава да реве, докато не му прости Наре Smiling Imp

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 15:30 от Еванджелин

# 168
Не ми се вярва Санджар да е в течение на истинската причина за годежа на Каврук.
Много ниско би паднал, ако е така...
Халисе вероятно не знае за случката със Зехра.
Предполагам, че Каврук и Санджар са се договорили да не казват на домашните.

Аз се ядосвам на Каврук.
Уж умен, а толкова безхарактерен.
Добротата му вреди.

Кой има смелостта да покани Наре и Елван на годежа Grinning
Освен, ако са дошли неканени Smirk
Скубането на коси сигурно е второ действие на постановката на Менекше, следствие на клеветата.

Санджар гледаше видеото от Черна Гора.
Вече няма скрито покрито.

В последната сцена с ножа ми се стори, че замъгленото петно на екрана е седящ на пода човек.
Прогнозирам, че е Акън.
Кой държи ножа обаче, и дали този нож ще отмъсти или ще освободи Акън, не знам...

# 169
# 170
  • Яко в Матрицата...
Много са бойни Heart EyesJoy

Джулия, Санджар не е в течение на истинската причина, но Каврук е все пред очите му. Кога по-точно се влюби, че и реши да се жени? Нали е много прозорлив Санджо? Не го приемам аз това. Ще видим в понеделник, дано да греша...

# 171
Според мен, Наре и Елван отиват да спасяват Каврук Grinning

Поздравче едно от Шевал Сам Heart

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 18:45 от Еванджелин

# 172
Според мен, Наре и Елван отиват да спасяват Каврук Grinning

Ами да! Елван знае за чувствата на Каврук Simple Smile
А, и как влизат като наказателен отряд Stuck Out Tongue
Не идват с добро, като че ли Smile

Рени, ако излезеш права няма начин да го вдигнат в очите ми след това...

# 173
  • Яко в Матрицата...
Рени, ако излезеш права няма начин да го вдигнат в очите ми след това...
Сигурно пак ще започнат да го пързалят, демек ще продължи сага с това, че всички го лъжат. Но докато преди можех да го оправдая с това, че е бил влюбен, много субективен и т.н., тук става въпрос не за него, а за приятеля му. Пак казвам, Каврук е пред очите му непрекъснато, едно влюбване, при това споделено (щом са тръгнали да се женят) няма как да му убегне...

# 174
  • На луната
Привет.
Благодаря за трейлъра.
Интересен е. Ще има екшън.
И през ум не ми мина, че Санджар би могъл да участва в насилствено сгодяване, след преживяното от самия него, докато не ви прочетох.
Вярно е, че е прозорлив, и т.н. Но през тези три месеца друга треска го тресе. Буквално не е спирал да търчи напред назад, и като изключим онова спане на тавана, повече не са го дали да спи нормално. Та едва ли е обърнал внимание на чувствата на Каврук. Мен повече в случая ме учудва робското примирение на Каврук. Не бях останала с такова мнение за него. Та той се включи в плана на Наре, тайно от Санджар, досега никога не се страхуваше да си казва мнението право в очите му. Какво му стана изведнъж Thinking Освен това той беше единствения, който до последно се опитваше да спре Санджар да се жени без любов.
Много съм доволна, че на Менекше не й издържаха нервите и си показа истинското лице, зъби... проклетия.. Simple Smile
Това натякване на Наре, какво й е причинил Санджар, ми остави един горчив вкус. Ок, да, заслужава го, но той няма как да се почувства по-виновен от това, и без да му се вменява допълнително. Да видим как е извадено от контекста обаче, че понякога подвежда. Не казвам, че не го заслужава, просто не го очаквах от нея.
Мисля също, че ножа е в ръката на Санджар, и най-сетне се е докопал до Акън. Надявам се някой да му попречи да го убие.
Гедиз пак утешава. А Наре продължава да си внушава, че няма да му прости. Simple Smile Според мен ще му прости. Прошката, както знаем носи повече успокоение на прощаващия.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 19:35 от Alaska 80

# 175
Ми кво да прави Гедиз, бе, сега му се е паднало  Joy
После като прости Наре на Санджар, отиде та се не видЕ Stuck Out Tongue Winking Eye

Е сега не ви разбирам значи. Първо, що не казала Наре на Санджар за Черна гора, сега - що му казала.
Определете се вече Grinning
Какво да каже момичето? С Акън си играхме на гоненица и без да искам му забих един нож?
Пък си и представям, че преди да произнесе тези думи, е имало пак напън от Санджар в негов стил.
Не е издържала артък Smiling Imp

Много са готини Heart Eyes

https://twitter.com/hecanimaynen/status/1238800898765225984

Васе, изкарай го, мило Kissing Heart

# 176
  • На луната
Е сега не ви разбирам значи. Първо, що не казала Наре на Санджар за Черна гора, сега - що му казала.
Определете се вече Grinning
Вероятно визираш мен Simple Smile
Може би не се изразих ясно. Определила съм се, той трябваше да знае. Е, научи. Не ми хареса това натякване. Много харесвам Наре, и не ми хареса, че го каза. Това е. Така го усетих. Има пълното право да го обвинява, за случилото се преди девет години, но за Черна гора, не смятам.

Не е само до сериала. Не съм ок, когато сгафя и се чувствам гадно, накой да ми натяква и да ми вменява допълнително вина.

# 177
Аляска, съгласна съм, много е гадно.
Вероятно е за нуждите на сценария, както онази реплика в колибата, дето щеше да го убива Grinning

# 178
  • На луната
Аляска, съгласна съм, много е гадно.
Вероятно е за нуждите на сценария, както онази реплика в колибата, дето щеше да го убива Grinning
Абе за убиването съм съгласна Grinning
То и аз моя мъж го убивам през ден Smiley

# 179
  • между морето и небето
Ми кво да прави Гедиз, бе, сега му се е паднало  Joy
После като прости Наре на Санджар, отиде та се не видЕ Stuck Out Tongue Winking Eye

Наре може и да прости на Санджар, но не е задължително след това да са заедно😯. За мен тя е по-силна и може да се справи и без него. Ревността и мнителността не се лекуват. А тази на Санджар е болезнена и за двамата. За каква любов говорим без всеотдаване и доверие.  То не е съществувало никога между тях, дори когато са били лудовлюбени в тиийгодините.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 22:57 от Gabie

Общи условия

Активация на акаунт