Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 459
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Привет, момичета

Еве, ей ги сладурите...

И колажче от мен...

Ами реално погледнато Наре е права...ако не я беше изгонил преди 9 години...нямаше да й се случи това в Черна гора...

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 22:35 от savovas

# 181
Васе, китки от мен Flowers Hibiscus

Патрона с Мурат Далкълъч, ново Heart Eyes

# 182
Еве Heart

Ето на тази снимка ми харесва лимбата на патрона...идеално направена.

# 183
Здравейте, сладурани Hug

Дайте отчет, обадете се... Добре ли сте всички Kissing Heart

Патрона е бил гост на Сumhuriyet Pazar, има интервю

Разказва за театралната постановка и колко е бил развълнуван от участието си в нея. За раликите между него и героя му Джанер. Кадир знаел какво иска и бил спокоен, а Джанер изобщо не бил такъв. На първото представление забравил репликите си. и т.н.

И част от интервю с Ураз

Когато станах баща, животът ми се обърна с главата надолу. Не мога да кажа, че преди бях по-лош или по-добър, но определено промени живота ми. Дъщеря ми ме научи на много, тя гледа на този свят толкова чисто и просто, че понякога ми се струва, че всичко е лесно.

Евентуалната годеница на Каврук

Отиват да взимат булката Heart Eyes

Майка и дъщеря Heart

# 184
  • София
Привет момичета  
Еви  

Оцеляваме при извънредно положение. От няколко дни фирмата, в която работя прави трансформации, за да се нагоди към новите условия. Имахме дезинфекция в офиса, след което започнахме пренасяне на компютри и друга техника в домовете си. От понеделник ще работим от вкъщи. Ще има по един дежурен през деня в офиса, а останалите ще си седим у дома и от там ще работим дистанционно. Дано всичко да приключи по-бързо.
Иска ми се да сме много дисциплинирани и отговорни. Но виждам и такива, които неглижират ситуацията.

Аз лично съм умерено спокойна и вярвам в добрият край на всичко това, което заля неочаквано целият свят. И това ще отмине и с това ще се справим.

А до тогава ще гледаме филми и сериали, ще четем книги и ще си пишем по социалните мрежи. Животът продължава все пак  

А между другото можем да си пием кафето    

Нека се порадваме на нашето красиво момче с "лимбата"  

И един прекрасен спомен

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 13:47 от БлагаВест

# 185
  • Яко в Матрицата...
Привет! Hug

Добре сме, стоим си вкъщи и четем книжки Joy

# 186
Здравейте!

Чудя се, защо Каврук си причинява това?
Халисе му каза или забравяш за Зехра, или напускаш конака.
Защо избра да остане?
Чувства ги, като свое семейство и е съгласен да жертва себе си, за да остане с тях.
Не е ли малко прекалено?

Според мен Санджар знае, че Каврук не е влюбен в годеницата си.
Няма да се изненадам, ако вече знае, и кой точно е обект на чувствата му.
У Зехра няма любовни пориви към Каврук на този етап и Санджар може би си мисли, че приятелят му прави опит за спасение и ново начало с друга жена. Той самия беше в подобно положение, когато се ожени за Менекше.

# 187
Дружки , здравейте Hug Heart
Много неприятна ситуация , но трябва да сме оптимисти и да спазваме хигиенните норми .Ние за сега ще работим , но не знам до кога . Надявам се тези , които сътвориха това " чудо " да дадат вече и ваксината . Не мога да повярвам какво се случва ...
С нетърпение очаквам утрешната серия , дано не спрат да снимат сериалите ни ,че направо ще се побъркаме хем у дома , хем без хобито ни ...
Мисля ,че Каврук сам си причинява този годеж и Санджар въобще не го принуждава . Но Халисето ми стана по противна и от Нушка .Нушка не я оправдавам , но се опитвам да я разбера - иска да се измъкне от мизерията и простотията , но Халисето - тя има всичко , за което е мечтала .Просто да подходи с любов и разбиране към децата си. Но сериал да има .
Да ви кажа въобще не харесвам Зехра , добричка , но много глупава . Елван , макар и селско необразовано  момиче е в пъти по умна и прозорлива .
Приятен ден , момичета Flowers Hibiscus

# 188
Неслихан и Ураз, докато си почиват на сета - откачалки JoyHeart Eyes

https://twitter.com/yadefiran/status/1239138313497387008

През това време Кадир и Мурат продължават да са на къмпинг Grinning

https://twitter.com/neskadDfan_ro/status/1239153310428540928

# 189
Привет и от мен!
Аз искам,ако Нушка си позволи да направи това пред Мелек,първо, хубав кичур да остане в ръцете на Елван.Второ Мелек да разкаже всичко за тормоза над нея от страна на тази скумрия.
Халисе все повече дълбае дъното...

# 190
  • София
Съчетание на красота и много талант притежава нашето слънчице

Кадир е дал интервюто, в което разказва за своето първо участие в театъра

# 191
Здравейте, сладурани Hug

Хубав ден и спокойна седмица пожелавам на всички Blush

Прочетох снощи при Бирсен, че днес продуцентите ще вземат съвместно решение, дали да спрат снимките по сериалите. Заседание ще имат.
Ранини написа пък, че хората дезинфекцират на сетовете, караваните, оборудването, но тълпата, дългото работно време, безсънието, умората, неправилното хранене, работата на публично място са фактори, които отслабват имунната система. Една или две седмици почивка щяла да дойде добре.

Най-обсъжданите актриси за миналата седмица според Дигилуп

# 192
  • Яко в Матрицата...
Привет! Hug

И аз си мисля, че трябва да ги пуснат да си починат и изолират малко. Да се заредят с нови сили. Иначе всички усилия на екипите да направят гледаем продукт ще отидат в кошчето.

Heart EyesHeart

Спрели са снимките на всички сетове за 2 седмици
https://www.instagram.com/p/B9yzaREl3W6IMZtXETfZTQ_SzH0G6iLaTKa5ns0/

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 14:10 от Reni - BG

# 193
Здравейте!

Къде сте?

# 194
  • Яко в Матрицата...
Хелоу Simple Smile Аз не гледам, че после не мога да спя Joy

Общи условия

Активация на акаунт