Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 463
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Тук сме , гледаме , ама много тиха тази озвучка . Но после ще има поправителен с превода на Еви и момичетата  .

# 196
Тук сме. Simple Smile
Аз не се обаждам, щото съм заета да псувам  Халисето наум.

# 197
Тук сме. Simple Smile
Аз не се обаждам, щото съм заета да псувам  Халисето наум.

И аз в същия глас  си псувам. Егати майката и жената. Гади ми се от нея.

# 198
Казаах ли ви ,че Халисето е по-зле от Нушка .Нушка просто си е лоша и подла , а за Халисето нямам думи .
Но очаквам Елван да оскубе добре Нушето .

# 199
Казаах ли ви ,че Халисето е по-зле от Нушка .Нушка просто си е лоша и подла , а за Халисето нямам думи .
Но очаквам Елван да оскубе добре Нушето .

....ако Санджар види снимките с прегръдката ,дали няма да оскубе Гедиз---да се смееш ли ,да плачеш ли ....

# 200
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Не знам коя да хвана по напред за косите   снахата или свекървата. И какво ще докаже със снимките...изневяра ли...Нито Гедиз , нито Наре са обвързани с някой, че да е извън брачна връзка . От кога даването на утеха с приятелски жест е престъпление.

# 201
  • Плевен / София
" Хитрата сврака, с двата крака"... На Менекше май и излязоха криви сметките.    Този път Санджар не тръгна да убива Гедиз... а реши да се извинява на Наре...

# 202
Чудесна серия , дружки !
Е , няма що, Нушка си го получи ( за сега , но още пакости ще прави ) - двойно публично унижение , нещо , което Санджар спести на майка си ( но беше прав - майка му е ) . Надявам се до женитба да не се стигне ,че невестата е голяма хумореска , милата . Гедиз както винаги мистър Готин , а Мюгето - типична луда психиатърка .
Излишно е да добавям за играта на Енгин и Несли , нали ?
Лека , момичета и останете здрави .

# 203
Дали има фрагман? Много се надявам Санджар да изненада Наре, Гедиз и ... нас. Фактът, че призна, че той е взел Акън, може и да означава, че го е понабил, но не го убил. А и имаше негови хора там...

# 204
  • между морето и небето
Най-накрая да видя една динамична серия, така както на мен ми харесва. Има неща, които малко ме подразниха, но...така са го измислили, но ревенето на Санджар ми идва в повече.
Трябваше да оставят Акън по-дълго в ръцете на Мюге😉.
Ох, ама Гедиз беше перфектен 😊.

# 205
Какво стана във фрага бе Flushed
Гедиз каза, че ще се ожени за Наре Flushed Случило ли се е нещо?

# 206
  • между морето и небето
Какво стана във фрага бе Flushed
Гедиз каза, че ще се ожени за Наре Flushed Случило ли се е нещо?

Ооо, аз нищо не разбрах. Санджар редеше сълза след сълза, Наре също, и Каврук и той. Само се чуваше гневния глас на Гедиз.

# 207
  • На луната
Привет, привет.
Страхотна серия. И аз от кога я чакам тази динамика, сигурно от първа серия. Simple Smile
На един дъх се гледаше. Изненади, обрати, екшън. Супер беше.

Трейлъра си следва действието.
Явно продължават да опитват да опазят Санджар да не стане убиец. Ако не се лъжа, Гедиз чак го заплаши, че ако го направи ще се ожени за Наре. Ама Санджар май не се стресна и от това.
Нямам търпение да изгледам серията с превод.

# 208
# 209
  • между морето и небето

Еванджелин, благодаря за превода🌷🌷🌷

Гедиз се опитва да провокира Санджар и да го спре, за да не утрепе Акън и да погуби Наре като 'и вмени вина, че не
е могла да опази бащата на детето си. А самия Санджар, не е невръстен, та да ходят по петите му и да го пазят. Нима не осъзнава какво ще причини на жената и детето, които обича, ако стане убиец?! 
Гедиз наистина не може вече да търпи някой да причинява болка на Наре 💔 и атакува Санджар по болезнената му ревност.

Общи условия

Активация на акаунт