Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 465
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Яко в Матрицата...
Здравейте, момичета!

Не съм гледала серията, но фрагът е бомба Sunglasses

Гедиз... сигурно сега противниците му ще устроят словесен линч...

# 211
Добро утро, девочки Hug
По един чай от пакетче Sunglasses

Рени Kissing HeartGrinning

Гедиз е в последен отчаян опит да спре Санджар. Използва най-голямата му слабост, след шупето - ревността му. От друга страна той наистина има намерение да защити Наре и да не й дава да плаче повече. Гедиз полудя Smiling Imp
Санджар не си седна на гъза. Сори, ама какво друго да кажа? Има я Наре, която го обича, има и дъщеричка като слънце. Спри се бе, човек! Не огорчавай най-скъпите си същества! не си бил до тях толкова време, пропуснал си толкова хубави моменти, поне отсега нататък направи живота им уютен и спокоен.

Ах, Гедиз Heart Eyes Във фрага не съм го формулирала точно, но казва на Санджар: "Няма да дам да стигне сълзата до брадичката й, ще я изтрия на бузата й."
Пак се върнаха в този фраг, както и в миналия 12 епизод споменаха също, та да ви припомня.
Двамата навремето са се заклели да споделят всичко, освен бузата на любимата. Гедиз няколко пъти му каза, че няма да я докосне. До снощи. "На бузата на любимата ще е моята ръка."
Хем иска да спре Санджар, хем е решен да го направи, ако садъча не дойде на себе си.

# 212
  • Яко в Матрицата...
Еве Heart Eyes, ще коментирам като изгледам серията, но като те чета, Санджар е пред труден избор. И ако проследим действията му дотук - нещата са на принципа силно любя и мразя. Ако любимите жени, които силно обича, не могат да спрат силната му омраза към Акън, дали ревността ще го направи?

Аз си мисля, че Санджар ще предаде на правосъдието Акън, но не заради ревността си. Дано Grinning

# 213
Ма той постоянно нещо му пречи на Санджар бе Joy

Малко за настроение - Властелинът на палтата Heart Eyes

# 214
  • На луната
Добро утро Coffee
Благодаря за преведеният трейлър Flowers Tulip
Няма да спойлвам със снощната серия, за да не ви развалям удоволствието, но имаше няколко сцени, които нямам търпение да видя с превод, особено една в края Simple Smile
Все още смятам,  че Гедиз само предизвиква  Санджар за да го спре. Отново го играе е катализатор.
Санджар обаче е последователен, както каза Рени. Набере ли инерция, като лавина, няма спиране Simple Smile
В момента изпитва такова самоунищожително чувство за вина, че му е все едно какво ще стане с него. Той не преставаше да се сбогува. В момента е в състоянието на Наре, от първа серия. Целеустремен и действа по план.

Много ми се иска да предаде Акън на правосъдието, обаче направо не виждам, как ще стане Thinking Ще е хубаво да ни изненада. Иначе айде най-сетне някой да го довършва тоя клан недоклан, че стана банален.

# 215
Аляска, мераба Kissing Heart
Аз си мисля, че като изпитва толкова силно чувство за вина, вместо да се хвърля като напасан заек, да посвети живота си отсега нататък на това, да направи Наре и Мелек щастливи и така да я изкупи тази вина. И без това даде далгата на Нушка, сега е момента Grinning

# 216
Като се знае манталитета на комшиите дадената  /и в този случай/ клетва се изпълнява на всяка цена ,не ми е ясно как Санджар ще се откаже.  А и Наре е дала клетва ......?!?!?!?

# 217
  • На луната
Аляска, мераба Kissing Heart
Аз си мисля, че като изпитва толкова силно чувство за вина, вместо да се хвърля като напасан заек, да посвети живота си отсега нататък на това, да направи Наре и Мелек щастливи и така да я изкупи тази вина. И без това даде далгата на Нушка, сега е момента Grinning

Аз си мисля абсолютно същото Simple Smile и съм го писала има няма два три пъти Simple Smile обаче не сме го измисляли ние този герой, затова нищо не можем да напрвим.
Интересното при него обаче е,  че постоянно ме изненадва. Доста е комбинативен, и макар да се забърква в каши, бързо решава проблемите. Та очаквам още изненади. И все по-приятни.
Що се отнася до Гедиз, след снощната серия, не виждам как би се оженил за Наре. Та тя се разпадаше от любов и страх за Санджар в ръцете му, това точно преди той да я прегърне пред пишман папараците. Не ми се вижда като мъж, който само ще й бърше сълзите. Simple Smile

# 218
Гедиз няма намерение да се жени за Наре , достатъчно умен е да не си го помисля даже ( макар ,че би му се искало , а и е по-подходящ за нея , но сърце ... ). Просто се опитва да спаси Санджар от убийството на Акън . А и ние знаем ,че Акън ще оцелее гадюхата , за да има сериал .
Очаквам с нетърпение серията с превода Flowers Hibiscus
Бъдете здрави , дружки Flowers Four Leaf Clover

# 219
Привет, момичета      

Не гледах серията снощи...но погледнах трейлъра и ви чета.

Аз го разбирам Санджар, че иска със собствените си ръце да види сметката на мерзавеца... И желанието му не е продиктувано от чувството за вина...така щеше да постъпи и преди 9 години.

И аз като Рени мисля обаче, че не ревността ще го спре....а любовта му към Наре и Мелек.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 11:14 от savovas

# 220
Васе Kissing Heart

Патрона ще е гост актьор в Jet Sosyete, за епизода в сряда.
Треньорът Кенан щял да е Joy

# 221
Привет, момичета! Simple Smile
Цитат
Интересното при него обаче е,  че постоянно ме изненадва. Доста е комбинативен, и макар да се забърква в каши, бързо решава проблемите. Та очаквам още изненади. И все по-приятни.
Аляска, и на мен ми прави впечатление, че много му щрака акълът и е много наблюдателен. И за миг не се подведе по мръсотийката на Нушка, а освен това, бързо разгада неестествената веселост на Мюге.

# 222
Кой казва ,че Несли и Онур са си лика прилика откачалки и ги пери яко волтажа , а ? Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
На тези снимки са направо прилични Grinning

Иначе знаете колко откачалски снимки имат с Онур от реала и от сета на общия им сериал . Сега правят същото с Ураз - забвляват се на макс Smile на сета . А в Карата се забавляваше с Каан нашата лудетина . Какво да се прави , тя е едно щастливо момиче в живота . Да е жива и здрава !

# 223
=======================================================================================
Допълвам нещо с което съм съгласна на 100 % от подругите :
Один из блогеров о Неслихан Атагюль 👍😍

Некоторые Поклонники Неслихан просят меня рассказать о ней, и на мой ответ обижаются некоторые:Лучшая актриса Турции и я даю ей титул королевы турецкой драмы.
В Турции нет актрисы, которая могла бы дать четверть того, что дает Неслихан в актерской игре
Подарок от бога

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 14:38 от Phillipine

# 224
Филе, тези думи са на един арабски блогър, който прави много точни оценки на сериалите. Познава кой ще го бъде, кой - не и прочее. Много ми е интересно да го чета, следя го. Точно той предвиди, че Дъщерята ще надскочи Ямата, още в началото го каза и ми беше странно, щото нямаше изгледи.
Това за Неслихан го написа снощи след серията, но не го пуснах тук, че ме обвиняват някои в тенденциозност Joy
Например за сериала казва днес, че най-големия му конкурент е разтягането на Ортилерките. Ако не разтягат толкова, изобщо няма да имат конкуренция. Следващата седмица ще си върне лидерството Дъщерята, според него.

За Неслихан - наистина е лудетина и се радва на живота на макс. Сигурно си спомняте рождения ден на Каан, като го изненадаха на сета и той каза няколко думи. Първо благодари на Неслихан, която всяка сутрин огрявала като слънце деня му и т.н. Kissing Heart

Филе, тук наскоро питаха Онур за Неслихан, дали му с сестра, че нали така си викат. Той казва не, с нея работихме заедно и тя ми е много, много близка приятелка. Може да се каже, че е моята душа. И т.н.
Ако Рени го види, нека каже какво още казва Онур Heart Eyes

https://twitter.com/neslihanarabF/status/1239877778931175426?s=09

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 16:00 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт