Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 469
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Аз нямам нужда от тоя блогер. Още преди него я знам  : ))))) Joy
Бях си я набелязала от Листопад. Във Фатиха не знаех ,че е същата мома - от вас разбрах : )))) . Но тия неща дето той ги пише са ми ясни отдаааавна, отдавна за Неслихан. Има голям талант и дарба. Може да не се харесва на всеки, но не може да се спори за качествата й.

# 226
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Надявам се, че сте в добро здраве и намирате време за всичко, което искате да правите с изключение на самоцелно излизане навън разбира се.
Нямах търпение и погледнах руския превод на финала на серията. Страхотна игра с очи на Несли.....Както се казва "Хитрата сврака, с двата крака"...Меникше не получи желаната реакция на снимките които направи....Мразя жените в позата на многострадалната Геновева....още повече на тези, които се женят и знаят, че мъжа обича друга.....Хатифе се радва, защото си мисли, че Санджар скоро ще и прости, но ми се струва, че и нейните сметки ще са криви, защото благословията, която ще поиска Санджар е защото ще е тръгнал да отмъщава....Въпреки старанието на Наре и желанието и Мелек да има баща.....той ще стигне до края на това отмъщение....

# 227
Аз нямам нужда от тоя блогер. Още преди него я знам  : ))))) Joy
Бях си я набелязала от Листопад. Във Фатиха не знаех ,че е същата мома - от вас разбрах : )))) . Но тия неща дето той ги пише са ми ясни отдаааавна, отдавна за Неслихан. Има голям талант и дарба. Може да не се харесва на всеки, но не може да се спори за качествата й.
Аз също си я бях харесала още от Листопад , след това я гледах в игр.филм с Вахиде Перчим и Халит Ергенч , който впрочем е сниман преди Листопад ,и във Фатиха я познах веднага , и не се изненадах колко хубава и още по-талантлива е станала . Имам много любими сериали , но Фатиха за мен винаги ще си остане специален , особено сезон 1 , за сезон 2 имам доста вързажения , но няма значение . Радвам се ,че от този хубав сериал започна и тази голяма любов м/у Неслихан и Кадир . Аз също нямам нужда никой да ми казва каква актриса  е Несли , но винаги е приятно да чуеш тези думи от хора , които са безпристрастни и оценяват истинския талант . Убедена съм  ,че и в комедия би била великолепна . Едва ли ще се снима в ром ком дизи , но в един комедиен филм с добър сценарии бих се радвала да я гледам . Както и всички вие , предполагам .
Бъдете здрави , дружки , и се пазете !

# 228
  • Яко в Матрицата...
Изгледах серията... Ама може ли над 3 часа да е? Rolling Eyes На някои им се е видяла динамична, на мен не. Но имаше много мъка, много. Дожаля ми за Санджар и Каврук. За Санджар, защото няма полезен ход, за Каврук, че го натресоха в тази ситуация... Без вина виновен, че и наказан Close И пак казвам, особено след като изгледах серията, Санджар не трябваше да се води по акъла на майка си и да слага пръстените на Каврук и онази, не й помня името. Разбира се, че Санджар е видял какво е в сърцето на приятеля му и трябваше да попречи на този цирк, но дизи да става.

И за Мюге ми стана жал. Толкова е объркана, че се побърка. Добре, че е Гедиз Heart Eyes, който вече се чуди на кого по-напред да трие сълзите и да ги спасява от самите тях... И не, няма никакво намерение да се жени за Наре, но дано думите му да отворят очите на приятеля му, да прогледне и да се спре с това чупене на моливи. Не остана с какво да пишем, бре Rolling EyesJoy

# 229
Цитат
Санджар не трябваше да се води по акъла на майка си и да слага пръстените на Каврук и онази, не й помня името.

Казва се Хумореска по Филипинчето. И просто й лепне. Smile

# 230
Хихихи да, много е готина Ейшен, ако не е годеница или жена на Каврук. И тя ги казва право в очите, бая се смея с нея Grinning

Ново от патрончето ни. Ми много е готин, намалил е храсталака Heart Eyes

"Може би имаме нужда от малко мислене и спокойствие..."
Доста дълъг е поста му, Неслихан също го е споделила в сторито си.

# 231
Аз си чакам превода. Погледнах само откъса на разговора между Наре и Санджар под дървото в началото. Яко ме стегна за гушата.

Едно колажче от нета.

Цитат
Санджар не трябваше да се води по акъла на майка си и да слага пръстените на Каврук и онази, не й помня името.

Казва се Хумореска по Филипинчето. И просто й лепне. Smile

# 232
Разсмяхте ме , наистина я нарекох Хумореска снощи , дойде ми от вътре Joy , но ако не е годеница на Каврук и аз малко я харесвам , и тя като Елван и Дуду е ''цапната '' в устата ,и не спестява нищо на никого . Особено на кобилата на ген. Гурко - Халисе Satisfied
Вижте какво пуснах в темата на Онур ( защото ново момиче в темата -Емили попита за общия им проект с Онур ) - старо - от времето на Животът продължава , още тогава си личи какъв диамант е Несли , и на водещият е много интересна . С моя сериален турски доста разбрах - за наградите за двата  филма , за Листопад и т. н .Тя грее като слънце - вижте сами ( всъщност мисля ,че мин.година това го поствах , когато го открих това видео .) кукличка !

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 22:43 от Phillipine

# 233
Дъщерята на посланика - еп.13 Бг.субтитри

https://cloud.mail.ru/public/4QY4/ytmT7hPiH
https://www.vbox7.com/play:f674dd90df

И в група "Любими сериали с превод ®"
https://vk.com/club113691288

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 23:48 от Еванджелин

# 234
Еве, благодарности на теб и момичетата  

# 235
Flowers Hibiscus Heart Еве,мерси джанъм Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover

# 236
Хелоу, дружки Hug Хубав ден на всички Kissing Heart
Стягайте се и пишете по-често в темата, по интернет не прихваща вируса Stuck Out Tongue Winking Eye

Трейлъра на Jet Sosyete с участието на Кадир

В скрит текст слагам обръщението на Кадир от вчера, за което ви казах.  Васето го преведе Heart

Скрит текст:
Може би трябва да помислим малко и да се успокоим. Трябва да се опитаме да намерим за себе си честен отговор на въпроса "какви са нашите истински нужди". Без налагането на известните такива и че нищо няма да се промени.
Какъвто и аспект да ни интересува, чудото, което наричаме живот, ще продължи да тече пред очите ни. И само ние можем да решим посоката на този живот. Без натрапвания и други.
Без страх или притеснение можем да направим неща, които да направят хода на събитията по-красиви и да донесат полза на обществото ...
Можем да бъдем доброволци не само за изпълнението на програмата, която сме длъжни да изпълняваме, но и във всички области на живота. ..
Ако сме компетентни, тоест ако наистина много добре познаваме работа си и сме експерти по този въпрос, можем да бъдем партньори за решения.
Можем да подкрепим области, където смятаме, че нашите умения ще бъдат полезни.
 А ако не искаме да правим нищо, можем просто да мълчим. Можем да направим свещено мълчанието с надеждата, че ще бъде най-доброто. Можем да помогнем на света тихо, като изпращаме всичко най-хубаво от сърцето си ...
Ако информацията не е истинска, не трябва да се пренася, защото пречи и не води до решения.
Най-доброто е да направим всичко възможно, за да осъзнаем възприемането на създадения "страх".
Какво всъщност искаме?

Изборът е ваш;

Можем да направим много, за да живеем цивилизования живот, който всеки иска и има право... Наясно ли сме?
Ако твърдим, че сме наясно, можем да напътстваме само хора, за които смятаме, че не са. Без разделяне, без оправдания. Без да казваме жени / мъже,  стари / млади, оттам /оттук  , ние можем да им бъдем само водачи ... За да можем да правим това, да сме наясно и да разбираме, любовта е от съществено значение ..... това е начинът на цивилизования живот, на който всеки има право ... С копнежа на дните, когато любовта ще надделее ... здравословен, спокоен, цивилизован живот. За всички ...

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 16:00 от Еванджелин

# 237
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодарение на екипа превел серията Heart се насладих на макс....и мога да кажа, че крушката не пада по далече от дървото...Ханифе зейна и сложи ръка на устата виждайки снимката на Наре и Гедиз все едно е станала свидетел на прелюбодеяние....но и казаха "право куме, в очите", че на годежа ще дойдат не заради нея...Уважение не се купува с пари, а се заслужава с действия....Меникше нарича Наре "любовница"...явно не знае значението на тази дума....Не знам колко е образована, но въпреки факта, че е снаха на Ханифе, Каврук е по достоен, защото Санджар на него иска да повери семейството...Не знам как ще го преглътне Ханифе, ако се стигне до там....Надеждата ми е в Гедиз...Прекрасна финална сцена...Както вече писах излязоха им криви сметките на Ханифе и Меникше....и този път контрата остана в тях....
Бъдете здрави....                                    
" Затваряме вратите си…Отваряме душите си…За да има „после“… " Весела Димова

# 238
  • На луната
Привет Coffee
Благодаря много за неуморния ви труд момичета Nature Closed UmbrellaFlowers TulipFlowers RoseFlowers Tulip
Изгледах серията, току що с няколко кафета, и един пакет носни кърпички Simple Smile
Изясни ми се защо продължителността на сериите ни расте от седмица на седмица. Режисьорът ни се е увлякъл по индийските похвати. Grinning някъде около четиридесет минути камерата се мести между лицата на Енгин и Неслихан, разтягайки драмата на макс, все едно ние не бихме я усетили и без въпросния похват. Както и да е, ще търпим. Simple Smile Разбрах и каква е ситуацията с Каврук. Обещание дадено на ефе, е закон. Едва ли се заблуждава, че може да забрави. Просто се пожертва. Примири се. Много ми беше тъжно за него.
Знам че тук почти 95% недолюбвате Санджар, което си е ваше право разбира се, но в тази серия аз му простих. Смятам, че всеки който се разкайва за грешките си от сърце, и е добър човек, като цяло има право и на прошка и на изкупление. Не ми харесва пътя, който е избрал, но както каза Рени, той е в патова ситуация, няма полезен ход. Характерът му е такъв. Безкомпромисен, не само към близките си, най-вече към себе си. Надявам се, сценаристките да са милостиви Simple Smile
Много хубави сцени имаше в тази серия, не само с Наре и Санджар, но и със садъчите. Тези двамата мога да ги гледам поне през половината екранно време. Голяма химия им се е получила Simple Smile
Последната сцена с годежа, както и финала бяха черешката на тортата. Поне за мен, де Simple Smile Сега забелязах, че Менекше разпрати снимките след височайшето позволение на Халисе. Тя така или иначе щеше да ги разпрати, но свекърва й и избра момента.
Тая жена никога няма да си научи урока. Сякаш оная поговорка за въшката и челото е писана специално за нея.
Щях да пиша и за Гедиз, но него ви го оставям на вас Simple Smile само ще вметна - чудесен приятел е. Дано не се променя.

Дано всички сте здрави Hug

# 239
Привет Coffee
Благодаря много за неуморния ви труд момичета Nature Closed UmbrellaFlowers TulipFlowers RoseFlowers Tulip
Изгледах серията, току що с няколко кафета, и един пакет носни кърпички Simple Smile
Изясни ми се защо продължителността на сериите ни расте от седмица на седмица. Режисьорът ни се е увлякъл по индийските похвати. Grinning някъде около четиридесет минути камерата се мести между лицата на Енгин и Неслихан, разтягайки драмата на макс, все едно ние не бихме я усетили и без въпросния похват. Както и да е, ще търпим. Simple Smile Разбрах и каква е ситуацията с Каврук. Обещание дадено на ефе, е закон. Едва ли се заблуждава, че може да забрави. Просто се пожертва. Примири се. Много ми беше тъжно за него.
Знам че тук почти 95% недолюбвате Санджар, което си е ваше право разбира се, но в тази серия аз му простих. Смятам, че всеки който се разкайва за грешките си от сърце, и е добър човек, като цяло има право и на прошка и на изкупление. Не ми харесва пътя, който е избрал, но както каза Рени, той е в патова ситуация, няма полезен ход. Характерът му е такъв. Безкомпромисен, не само към близките си, най-вече към себе си. Надявам се, сценаристките да са милостиви Simple Smile
Много хубави сцени имаше в тази серия, не само с Наре и Санджар, но и със садъчите. Тези двамата мога да ги гледам поне през половината екранно време. Голяма химия им се е получила Simple Smile
Последната сцена с годежа, както и финала бяха черешката на тортата. Поне за мен, де Simple Smile Сега забелязах, че Менекше разпрати снимките след височайшето позволение на Халисе. Тя така или иначе щеше да ги разпрати, но свекърва й и избра момента.
Тая жена никога няма да си научи урока. Сякаш оная поговорка за въшката и челото е писана специално за нея.
Щях да пиша и за Гедиз, но него ви го оставям на вас Simple Smile само ще вметна - чудесен приятел е. Дано не се променя.

Дано всички сте здрави Hug

Здравейте момичета. Извинявам се за това нахлуване но искам да уточня шахматните термини.
Alaska 80 напълно съм съгласна с вашето мнение с изключение на подчертаното! В шаха пат означава невъзможност да направиш ход и това завършва с реми тоест с равенство. Липсата на полезен ход се нарича цунг цванг и води в почти всички случаи до загуба!
Здраве и кураж на всички ви.

Общи условия

Активация на акаунт