Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 470
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте дами!
Като един от хората, които все още работят под пълна пара, въпреки извънредното положение, едва сега намерих време да изгледам епизода Blush
Не бях си пускала дори и минута от него до днес.
Поредното, огромно и сърдечно благодаря на превеждащия екип, които ми дадоха възможност да си спретна един уютен и лично мой преди обед в компанията на любимите персонажи Hug

Епизода беше страхотен!
Поне пет пъти се разплаках, и още толкова се смях през сълзи Smiley

Санджар е в поредната си акция.
Освен залавянето на Акън, безмилостното му самонадъхване за отмъщение е другия, не по- малко важен приоритет за него.
Не му беше достатъчно да чуе за наръгването на Акън, но и трябваше да види с очи видеото.
И този път целта му не беше, за да разсее поредни свои съмнения, а да задоволи непреодолимото си желание да се самонаказва, още и още гледайки страданията на Наре, както и да се нахъсва все по- ожесточено за предстоящото отмъщение.
Всичките правилни неща, които Наре му каза, че не трябва да почерна живота на дъщеря си, да не тръгва срещу нея, уж сучайно споменатото, че Мелек не се храни без него... го раколебават, а той не иска това.

Убедена съм, че не е убил и няма да убие Акън.
Мелек е неговата спасителна сламка и той рано или късно ще се хване за нея.
Сега, докато още планира да се погуби разпределя хората, които обича на грижите на единствените си истински приятели- Каврук и Гедиз.
 Гедиз е единствения, на когото Санджар би поверил Наре и Мелек.
Не знам, дали е наясно обаче, че Гедиз е единствения, който не би му ги отнел!

Трябва да призная, че цялата демонстрация от негова страна на предстоящото му лично самоунищожение ме дразни.
Все си мисля, че човек, който е решил да се разплати с враговете си, със себе си и с греховете в живота си, не трябва да бие тъпана по цяло село за това!
Раздухват и драматизират в повече само тези, които искат да бъдат разубедени Smirk
Може би иска точно това...
Общо взето, докато гледам Санджар, ту ми се иска да го ошамаря, ту да го прегърна.
Луда работа!

Виж за Гедиз изобщо не съм раздвоена!
Относно него съм напълно наясно, какво бих му направила Smirk
Човека остава верен на принципите си.
Абсолютно надежден приятел и партньор!
Но изглежда, че към прислужницата си се прояви леко като скъперник Smirk
Санджар този път бе по- щедър към жената и спечели втория търг за Акън Simple Smile
Подозирам, че момичето се превърна най- богатата прислужница в околията Smile
Искам повече сцени с Гедиз и Санджар, като тандем!

Мюге, като че ли през цялото време не знаеше какво прави.
Убедена съм, че съвсем осъзнато тръгна да спаси Акън от брат си и Санджар, но после плановете и бяха абсолютно мъгляви и неясни.
Единственото, което искаше е да му причини болка.
Един психолог би трябвало да знае, че болка за болка, око за око, зъб за зъб не е най- доброто решение.
Твърди, че не би се справила със съвестта си, ако го убие, но в същото време беше на път да го направи и то по най- мъчителния начин Smile
Надявам се да се влюби, в някого преди да полудее.
Ще е интересно СЦ да я влюбят сега пък в Кахраман Stuck Out Tongue
Но този път и него в нея.
Бе се получило интересно морално противоречие!

Булката на Каврук изглежда респектиращо до него Smile
Тя си се вълнуваше истински на празненството, като че ли.
То, цяла къща на центъра си е сериозен повод за вълнение Smirk

Както писах и преди Менекше няма нужда от Локи, за да се издъни.
Чудесно се справя и сама Smile
Ще видим, какви ще са следващите и ходове...
Опит за самоубийство, бременност, отвличане от извънземни Smirk
Нищо не би ме изненадало.
Само да не тръгне да прави опит за убийство на Наре или нещо такова...

Р.Р
Имам чувството, че Акън ще се измъкне и този път.
На два пъти той стана свидетел на интереса на Санджар към пристанището на Кахраман.
Първия път, когато омайваше Зехра на закуска и втория път, докато Гедиз  и Санджар обсъждаха плановете си не знаейки, че той е вързан в банята.
Акън разбра, че с въпросния Кахраман имат общ враг в лицето на садъчите.
На единият му липсва смелост да се изправи срещу тях, а на другия пари.
Ако се обединят ще са по- силни.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 14:28 от Juliya07

# 241
  • Плевен / София
Здравейте дами!
Като един от хората, които все още работят под пълна пара, въпреки извънредното положение, едва сега намерих време да изгледам епизода Blush
Не бях си пускала дори и минута от него до днес.
Поредното, огромно и сърдечно благодаря на превеждащия екип, които ми дадоха възможност да си спретна един уютен и лично мой преди обед в компанията на любимите персонажи Hug

Епизода беше страхотен!
Поне пет пъти се разплаках, и още толкова се смях през сълзи Smiley

Санджар е в поредната си акция.
Освен залавянето на Акън, безмилостното му самонадъхване за отмъщение е другия, не по- малко важен приоритет за него.
Не му беше достатъчно да чуе за наръгването на Акън, но и трябваше да види с очи видеото.
И този път целта му не беше, за да разсее поредни свои съмнения, а да задоволи непреодолимото си желание да се самонаказва, още и още гледайки страданията на Наре, както и да се нахъсва все по- ожесточено за предстоящото отмъщение.
Всичките правилни неща, които Наре му каза, че не трябва да почерна живота на дъщеря си, да не тръгва срещу нея, уж сучайно споменатото, че Мелек не се храни без него... го раколебават, а той не иска това.

Убедена съм, че не е убил и няма да убие Акън.
Мелек е неговата спасителна сламка и той рано или късно ще се хване за нея.
Сега, докато още планира да се погуби разпределя хората, които обича на грижите на единствените си истински приятели- Каврук и Гедиз.
 Гедиз е единствения, на когото Санджар би поверил Наре и Мелек.
Не знам, дали е наясно обаче, че Гедиз е единствения, който не би му ги отнел!

Трябва да призная, че цялата демонстрация от негова страна на предстоящото му лично самоунищожение ме дразни.
Все си мисля, че човек, който е решил да се разплати с враговете си, със себе си и с греховете в живота си, не трябва да бие тъпана по цяло село за това!
Раздухват и драматизират в повече само тези, които искат да бъдат разубедени Smirk
Може би иска точно това...
Общо взето, докато гледам Санджар, ту ми се иска да го ошамаря, ту да го прегърна.
Луда работа!

Виж за Гедиз изобщо не съм раздвоена!
Относно него съм напълно наясно, какво бих му направила Smirk
Човека остава верен на принципите си.
Абсолютно надежден приятел и партньор!
Но изглежда, че към прислужницата си се прояви леко като скъперник Smirk
Санджар този път бе по- щедър към жената и спечели втория търг за Акън Simple Smile
Подозирам, че момичето се превърна най- богатата прислужница в околията Smile

Убедена съм, че съвсем осъзнато тръгна да спаси Акън от брат си и Санджар, но после плановете и бяха абсолютно мъгляви и неясни.
Единственото, което искаше е да му причини болка.
Един психолог би трябвало да знае, че болка за болка, око за око, зъб за зъб не е най- доброто решение.
Твърди, че не би се справила със съвестта си, ако го убие, но в същото време беше на път да го направи и то по най- мъчителния начин Smile
Надявам се да се влюби, в някого преди да полудее.
Ще е интересно СЦ да я влюбят сега пък в Кахраман Stuck Out Tongue
Но този път и него в нея.
Бе се получило интересно морално противоречие!

Булката на Каврук изглежда респектиращо до него Smile
Тя си се вълнуваше истински на празненството, като че ли.
То, цяла къща на центъра си е сериозен повод за вълнение Smirk

Както писах и преди Менекше няма нужда от Локи, за да се издъни.
Чудесно се справя и сама Smile
Ще видим, какви ще са следващите и ходове...
Нищо не би ме изненадало.
Само да не тръгне да прави опит за убийство на Наре или нещо такова...
+1
 Е тогава вече ще и се види тясна Турция....

# 242
Здравейте дружки HugHeart
И аз съм от работещите все още , не знам го кога , но колегите във Франция и Белгия още работят ( макар и вяло ) , така че , не знам , всеки ден е различен .
Очаквам с нетърпение довечера да изгледам епизода , но ще се опитам да надникна и през раб. време Stuck Out Tongue Winking Eye
Бъдете здрави !

# 243
  • На луната
Ана, благодаря за поправката Blush ще го запомня. Дано цунг цванга на Санджар да не доведе до големи загуби Simple Smile Не съм играла шах от сто години, то и преди това си беше аматьорски.

Що се отнася до Санджар, си мисля че не само  Мелек ще му е спирачка да не убие Акън.
Той просто не е убиец. Не е лесно да отнемеш човешки живот, та дори и да го смяташ, като изпълняване на присъда.
А за самоунищожителното му състояние, не виждам, как Наре би могла да го разубеди, както и Гедиз.
Сценаристките са решиши явно да поставят Наре и Санджар в много сходни ситуации.
И за Наре имаше друг изход, когато реши да остави дъщеря си на баща й, и да се самоубие, но тя избра този.
Да видим кое сега ще “свали Санджар от скалата”
Все си мисля, че някой друг ще го отърве от “проблема Акън”.

Цитат
И аз Smiley

Цитат
Тъй като съм гледала доста неща с Енгин, като цяло ми се е искало същото с всеки един от героите му. Smiley
И героят му тук, съвсем не е най-тежкият случай.

Цитат
А аз мисля че през цялото време беше нахъсана, да се докаже на Гедиз и да се реабилитира. Не забелязах никакво колебание, от началото до края. Дори си отиде подготвена. Само не разбрах, как се озова до онзи мотел, той ли я повика? Пристигна преди Гедиз и Наре, така че едва ли го е проследила с това давене на колата.

Цитат
Само да не е бременност, другото ще го понесем някак си Smile

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 14:50 от Alaska 80

# 244
Аляска, Мюге чу Гедиз, докато си говореше с Керем по телефона, да отиде го това общежитие ли е, хотел ли е, Асорти.
Гедиз ходи първо за Наре, затова закъсня. Мюге с това припълзяване по пътя успя да пристигне преди тях Grinning

На мен друго ми е интересно. Защо Санджар открито дразни Кахраман и зорлем си навлича нови проблеми, че и Гедиз взе му приглася. Още повече, не одобрих хич идиотското хилене на Санджар пред инвеститорите на терасата. Направо оскърби Кахраман, няма какво да се жалва после, като му дойдат нови бели на главата.
Яд ме е, че директно Наре ще набута в устата на лъва.

# 245
  • На луната
Еванджелин, благодаря. Този разговор е минал покрай ушите ми явно Simple Smile
В къщата за гости Санджар обсъди купуването на новото прищанище с Гедиз, и останах с впечатление, че той с удоволствие прие. Чак се зарадва. Стана дума и за това, че Кахраман е некоректен с тях, краде им клиенти, и освен това в миналото е постъпил зле с Гедиз, Зехра и Мюге. И това е някакво отмъщение. Надявам се,  сценаристките да ни разкажат малко повече. Дотук нещата са с недомлъвки.
Що се отнася до идиотското хилене, то не беше само на Санджар, Гедиз се кефеше не по-малко. Поведението им беше детинско и не особено професионално, но аз се забавлявах. Като цяло сцената от началото с костюмираната им поява, до края с разкъсаната броеница ме караше да се смея. Е, то е ясно, че от тук насетне хиленето ще им излезе през носа, но се надявам това още повече да ги обедини и сближи.

# 246
  • София
Привет момичета,  това че сте активни и пишете, показва, че сте здрави 

Аз също все още удържам фронта. Добре съм, особено сега откакто работя от вкъщи. Понаспивам се, не се събуждам с алармата, не бързам да не закъснея за работа. Много ми харесва така да работя. 

Но предпочитам всичко това да отмине бързо и да се върнем към нормалният ритъм на живот. Да излизаме свободно, да се виждаме с приятели. Вярвам в добрият край   

Все още не съм изгледала последният епизод, понеже имам много други неотложни задачи. Но тази вечер го подпуквам

Между другото нашият патрон е поканен като звезден гост-актьор в новия сериал "Светско общество". Той ще изпълнява ролята на фитнес инсктруктор в тази комедия.

# 247
На мен друго ми е интересно. Защо Санджар открито дразни Кахраман и зорлем си навлича нови проблеми, че и Гедиз взе му приглася. Още повече, не одобрих хич идиотското хилене на Санджар пред инвеститорите на терасата. Направо оскърби Кахраман, няма какво да се жалва после, като му дойдат нови бели на главата.
Яд ме е, че директно Наре ще набута в устата на лъва.

Има стара игра между тях. Сигурно ще разберем скоро.
Санджар се държеше подигравателно с Кахраман още при първата им среща
Изглежда, че нито той, нито Гедиз имат някакъв респект към този техен враг.
Но, всички знаем, кой се смее най- добре Smiley
Струва ми се, че Кахраман може и да им стъжни усмивките по- нататък.
Още не съм сигурна, кой е инициатора на срещата им след толкова време.
Дали Санджар го предизвика и го вкара в живота на всички отново- на първата им среща му каза, че го е предупредил, че при първата му грешка ще му се яви, като гръм.
Или Кахраман му пусна умишлено стръв знаейки, че Санджар ще клъвне...

Мисля, че Санджар се гласи да купят пристанището и с това взаимоотношенията им с Кахраман да приключат.
Иначе едва ли би нахендрил Наре да работи там, но ще му излязат криви сметките, защото Кахраман ще намери пари, вече предположих в горния пост, откъде Smirk
Да видим, какво са ни подготвили.
Във всеки случай садъчите не подозират за проблемите, които си навличат, вероятно...

# 248
  • Яко в Матрицата...
За любителите на класации

Дали садъчите имат някаква заигравка с Кахраман, освен това с катастрофата? Кой знае... Вярно, че бяха доста неестествено весели на фона на случващото се със Санджар, но пък си мисля, че това им е било предишното поведение - леко и безгрижно, но много ефективно... Grinning

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 20:51 от Reni - BG

# 249
Добра вечер дружки Heart Eyes
За почитателите на Брад Пит и най-вече Рени - дават Седем . Гледам мъжо се е загледал и казва ,че не си го спомня , но се е заблудил . Аз не искам да го гледам пак . Много тежък филм , но пък Брад е много хубав тук Grinning
Днес по време на работа погледах малко от епизода и сега смятам да го догледам .
Лека вечер и бъдете здрави Flowers Hibiscus
Линде  блазе ти , мисля ,че и не ще започнем от вкъщи , но за сега удържаме фронта Sweat Smile

# 250
За любителите на класации

Без да съм любител на класациите да попитам-
дали нашите хора са единствената обсъждана двойка, които всъщност не са двойка Smile?
Малко ми странно, когато с всеки следващ епизод става все по- ясно, че нито Наре ще го поиска, нито Гедиз ще я вземе Simple Smile
Или надеждата на феновете умира последна Smirk

# 251
Добро утро дружки Coffee
Изгледах с превод ( да са живи и здрави преводачките Flowers Hibiscus ), хареса ми епизода . Наистина , както преди месеци каза Кадир , СЦ ни разказват хубава история ( е , не са много прецизни , ама им прощаваме Grinning ) , а с играта си актьорите допринасят за това сериалът да е толкова харесван . Страхотна игра на Несли и Енгин , те не играеха , а просто преживяваха . Радвам се ,че гледам такава хубаво изиграна история за любовта и всичко свързано с нея Simple Smile
Бъдете здрави Flowers Four Leaf Clover

# 252
Момичета Hug

Едно Неслихан че от преди бая години Heart Eyes

Колажи из нета

# 253
  • Яко в Матрицата...
Привет, момичета! Grinning

Надявам се всички са да добре и с бодър дух!

Без да съм любител на класациите да попитам-
дали нашите хора са единствената обсъждана двойка, които всъщност не са двойка Smile?
Малко ми странно, когато с всеки следващ епизод става все по- ясно, че нито Наре ще го поиска, нито Гедиз ще я вземе Simple Smile
Или надеждата на феновете умира последна Smirk
Джулия, да, нашите са единственото приятелско чифте, което се обсъжда.
Пристрастията на феновете са неуправляеми, всеки със своите предпочитания, така че аз не виждам как може да им се въздейства, а и нужно ли е... Всяко едно такова пристрастие е добро за дизито, според мен. Хората го гледат Simple Smile Сега, ако някой се къхари, че главната двойка не са в тази класация, това е друга тема...

# 254
Джулия, да, нашите са единственото приятелско чифте, което се обсъжда.
Пристрастията на феновете са неуправляеми, всеки със своите предпочитания, така че аз не виждам как може да им се въздейства, а и нужно ли е... Всяко едно такова пристрастие е добро за дизито, според мен. Хората го гледат Simple Smile Сега, ако някой се къхари, че главната двойка не са в тази класация, това е друга тема...
Рени

Да си кажа, че на мен ми хареса Мюгето... на този мерзавец някой трябваше да му даде точно такъв урок.

Убедена съм, че съвсем осъзнато тръгна да спаси Акън от брат си и Санджар
Знаеше...съвсем осъзнато тръгна за него, за да го накаже...

Дали щеше да го убие с обезводняването...не мисля...тя знаеше колко време му остава/още един ден, докато си хапваше сърмичките/...дори да не го бяха открили...в последния момент и тя щеше да го предотврати.

Общи условия

Активация на акаунт