Като един от хората, които все още работят под пълна пара, въпреки извънредното положение, едва сега намерих време да изгледам епизода

Не бях си пускала дори и минута от него до днес.
Поредното, огромно и сърдечно благодаря на превеждащия екип, които ми дадоха възможност да си спретна един уютен и лично мой преди обед в компанията на любимите персонажи

Епизода беше страхотен!
Поне пет пъти се разплаках, и още толкова се смях през сълзи

Санджар е в поредната си акция.
Освен залавянето на Акън, безмилостното му самонадъхване за отмъщение е другия, не по- малко важен приоритет за него.
Не му беше достатъчно да чуе за наръгването на Акън, но и трябваше да види с очи видеото.
И този път целта му не беше, за да разсее поредни свои съмнения, а да задоволи непреодолимото си желание да се самонаказва, още и още гледайки страданията на Наре, както и да се нахъсва все по- ожесточено за предстоящото отмъщение.
Всичките правилни неща, които Наре му каза, че не трябва да почерна живота на дъщеря си, да не тръгва срещу нея, уж сучайно споменатото, че Мелек не се храни без него... го раколебават, а той не иска това.
Убедена съм, че не е убил и няма да убие Акън.
Мелек е неговата спасителна сламка и той рано или късно ще се хване за нея.
Сега, докато още планира да се погуби разпределя хората, които обича на грижите на единствените си истински приятели- Каврук и Гедиз.
Гедиз е единствения, на когото Санджар би поверил Наре и Мелек.
Не знам, дали е наясно обаче, че Гедиз е единствения, който не би му ги отнел!
Трябва да призная, че цялата демонстрация от негова страна на предстоящото му лично самоунищожение ме дразни.
Все си мисля, че човек, който е решил да се разплати с враговете си, със себе си и с греховете в живота си, не трябва да бие тъпана по цяло село за това!
Раздухват и драматизират в повече само тези, които искат да бъдат разубедени

Може би иска точно това...
Общо взето, докато гледам Санджар, ту ми се иска да го ошамаря, ту да го прегърна.
Луда работа!
Виж за Гедиз изобщо не съм раздвоена!
Относно него съм напълно наясно, какво бих му направила

Човека остава верен на принципите си.
Абсолютно надежден приятел и партньор!
Но изглежда, че към прислужницата си се прояви леко като скъперник
Санджар този път бе по- щедър към жената и спечели втория търг за Акън

Подозирам, че момичето се превърна най- богатата прислужница в околията

Искам повече сцени с Гедиз и Санджар, като тандем!
Мюге, като че ли през цялото време не знаеше какво прави.
Убедена съм, че съвсем осъзнато тръгна да спаси Акън от брат си и Санджар, но после плановете и бяха абсолютно мъгляви и неясни.
Единственото, което искаше е да му причини болка.
Един психолог би трябвало да знае, че болка за болка, око за око, зъб за зъб не е най- доброто решение.
Твърди, че не би се справила със съвестта си, ако го убие, но в същото време беше на път да го направи и то по най- мъчителния начин

Надявам се да се влюби, в някого преди да полудее.
Ще е интересно СЦ да я влюбят сега пък в Кахраман
Но този път и него в нея.
Бе се получило интересно морално противоречие!
Булката на Каврук изглежда респектиращо до него

Тя си се вълнуваше истински на празненството, като че ли.
То, цяла къща на центъра си е сериозен повод за вълнение

Както писах и преди Менекше няма нужда от Локи, за да се издъни.
Чудесно се справя и сама

Ще видим, какви ще са следващите и ходове...
Опит за самоубийство, бременност, отвличане от извънземни

Нищо не би ме изненадало.
Само да не тръгне да прави опит за убийство на Наре или нещо такова...
Р.Р
Имам чувството, че Акън ще се измъкне и този път.
На два пъти той стана свидетел на интереса на Санджар към пристанището на Кахраман.
Първия път, когато омайваше Зехра на закуска и втория път, докато Гедиз и Санджар обсъждаха плановете си не знаейки, че той е вързан в банята.
Акън разбра, че с въпросния Кахраман имат общ враг в лицето на садъчите.
На единият му липсва смелост да се изправи срещу тях, а на другия пари.
Ако се обединят ще са по- силни.