Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 473
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Сигурно Мюге в последния момент щеше да извика полиция или брат си , или по-лошия вариант - Санджар .
Но нашият прозорлив ревнивец схвана какво се случва и взема пиленцето Stuck Out Tongue Winking Eye , но си мисля ,че или Акън ще избяга , или ще го измъкнат адвокатите му и ще продължава да вреди на нашите любимци . Може би даже заедно с Кахраман да го прави в бъдеще . За съжаление сериалите и въобще историите ,  не могат без лошите герои .
Много хубаво това Неслиханче , Еве

# 256
Привет, момичета! Grinning

Надявам се всички са да добре и с бодър дух!

Без да съм любител на класациите да попитам-
дали нашите хора са единствената обсъждана двойка, които всъщност не са двойка Smile?
Малко ми странно, когато с всеки следващ епизод става все по- ясно, че нито Наре ще го поиска, нито Гедиз ще я вземе Simple Smile
Или надеждата на феновете умира последна Smirk
Джулия, да, нашите са единственото приятелско чифте, което се обсъжда.
Пристрастията на феновете са неуправляеми, всеки със своите предпочитания,така че аз не виждам как може да им се въздейства, а и нужно ли е.. Всяко едно такова пристрастие е добро за дизито, според мен. Хората го гледат Simple Smile Сега, ако някой се къхари, че главната двойка не са в тази класация, това е друга тема...

Ааа, не! Не е нужно разбира се Simple Smile
От самото начало твърдя, че раздвоението на феновете е добра реклама за сериала.
Само констатирам, че двойка, която не е двойка и не изглежда някога да бъде, продължава да поддържа завидна популярност сред феновете Hands V

Да си кажа, че на мен ми хареса Мюгето... на този мерзавец някой трябваше да му даде точно такъв урок.

Сигурно съм единствената гледаща сериала, която не се изкефи на постъпката на Мюге.
И не защото Акън не заслужава, дори и по- лошо, а защото Мюге е прекалено зациклила и върши налудничави неща.
Може би това е една от причините за леденото отношение на Гедиз към нея.

# 257
  • Яко в Матрицата...

Сигурно съм единствената гледаща сериала, която не се изкефи на постъпката на Мюге.
И не защото Акън не заслужава, дори и по- лошо, а защото Мюге е прекалено зациклила и върши налудничави неща.
Може би това е една от причините за леденото отношение на Гедиз към нея.
Hands Plus1 И аз не се изкефих, точно си лудна докторката. В нея надделя женското начало, не я съдя, де...

# 258
  • София
Малко слънчев лъч в това тежко време 

# 259
...но си мисля ,че или Акън ще избяга , или ще го измъкнат адвокатите му и ще продължава да вреди на нашите любимци . Може би даже заедно с Кахраман да го прави в бъдеще . За съжаление сериалите и въобще историите ,  не могат без лошите герои .

А аз си мисля, че не...този път няма да се измъкне...най-много, докато Санджар го чака да се съвземе от полумъртвото му състояние/ защото аз съм сигурна, че сега дори не го е опердашил в този вид...камо ли да го убие, без онзи да осъзнава какво се случва/, Гедиз да го намери и да го предаде в полицията. Или, когато осмисли думите на Наре...да не я наказва отново...и да не наказва Мелек...сам да го предаде.
Че Акън не е в състояние повече да им вреди...няма го вече тоя Санджар, който да му се връзва...девойките и те свършиха.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 21:59 от savovas

# 260
...но си мисля ,че или Акън ще избяга , или ще го измъкнат адвокатите му и ще продължава да вреди на нашите любимци . Може би даже заедно с Кахраман да го прави в бъдеще . За съжаление сериалите и въобще историите ,  не могат без лошите герои .

А аз си мисля, че не...този път няма да се измъкне...най-много, докато Санджар го чака да се съвземе от полумъртвото му състояние/ защото аз съм сигурна, че сега дори не го е опердашил в този вид...камо ли да го убие, без онзи да осъзнава какво се случва/, Гедиз да го намери и да го предаде в полицията. Или, когато осмисли думите на Наре...да не я наказва отново...и да не наказва Мелек...сам да го предаде.
Че Акън не е в състояние повече да им вреди...няма го вече тоя Санджар, който да му се връзва...девойките и те свършиха.
Васе , дано си права , но този ще продължи да вреди според мен .

# 261
Вече е 20 март - високосна година ( малко ме е страх от високосните години , макар и аз да съм родена през такава Expressionless ) , дружки - Честита пролет - много здраве за всички Heart Flowers Hibiscus

Освен това днес е и рожденият ми ден - почерпете се виртуално както повеляа и закона за извънредното положение Simple Smile

# 262
Фили, ЧРД! Да си жива, здрава и много щастлива!

# 263
  • Яко в Матрицата...
Честит рожден ден, Фили! Много здраве и любов! BirthdayChampagneTada

Здравейте, момичета! Hug

Днес чакаме ли, не чакаме ли снимки, озет...

# 264
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Фили, честит рожден ден! Пожелавам ти да си здрава...това е най важното в днешно време

# 265
Привет🌺,
Честит рожден ден и от мен! Здраве, късмет, усмивки и радост!🎂
Имам да наваксвам със сериите, но ви чета редовно.
Благодаря ви! Хубав ден и се пазете!🍀

# 266
  • Варна
Phillipine Честит празник, здраве ти желая най-вече!

Честита ви и първа пролет, момичета !

# 267
  • София
Вече е 20 март - високосна година ( малко ме е страх от високосните години , макар и аз да съм родена през такава Expressionless ) , дружки - Честита пролет - много здраве за всички Heart Flowers Hibiscus

Освен това днес е и рожденият ми ден - почерпете се виртуално както повеляа и закона за извънредното положение Simple Smile
Скрит текст:

Фили Честит рожден ден!  Бъди жива, здрава и много, много щастлива!
Макар и да го посрещаш в такава обстановка, нека живота ти да бъде съпътствам от щастие и любов. Пази се, за да може след това да прегърнеш всички, които обичаш и заедно да го отпразнувате отново.

# 268
Филе, какъв хубав ден да се родиш Heart Eyes
Да си жива и здрава, щастлива, да е пъстър живота ти! Много усмивки ти пожелавам Heart

# 269
  • На луната
Привет, момичета. Честита първа пролет!
Фили, честит ти рожден ден! Flowers Bouquet Бъди здрава, щастлива и обичана! Весел празник, въпреки всичко Simple Smile

Има ли новини за сериала ни? Предполагам, че ще спрат скоро снимките, но така е редно. Все пак могат да продължат и наесен, докато преборим вируса.
Надявам се, че всички сте добре и спокойни, защото страхът намалява съпротивителните сили.

Общи условия

Активация на акаунт