Голяма дискусия сте заформили

Аз си мисля ,че Нушка ще играе помятане и ще се прави на жертва ,за да накара Санджар да я съжали .Да не говорим ,че Халисето ще нададе викове до небесата .Даже ще каже ,че бебето е било момче. Ще видим и каква ще бъде историята с Локи .Надявам се той да се окаже не толкова тъп .
Героят на Енгин си е малко див селянин , но определено е умен и прозорлив ,макар импулсивността да му пречи .И аз не знам какво е намерила Наре в него ( то и той се чуди ) , обаче е добър човек и ще гледаме неговата постепенна промяна. Неговото най голямо съмнение е какво е намерила Наре в него ,защото вижда колко са различни и тя колко го превъзхожда във всяко отношение .За това и бързо вярва ,че се заменим .Усеща и ,че точно Гедиз е много по подходящ от него .Няма да убие Акън , защото той е нужен за целта на сценария . Нито пък скоро ще се отърве от Нушка и ще се събере с Наре .В противен случай ще свърши сериала .Искам и СЦ да направят Гедиз щастлив с някоя хубава и изискана мома , но и това няма да е скоро .За сега ще гледаме изблиците на Санджар , мизериите на Нушка и Алън и страданията на Наре и Гедиз ( за съжаление двамата не могат много да си помогнат , защото няма взаимност ) .
много си е прозорлив даже , ама по отношение на Наре е пълен блокаж .Даже се чудя ,че и на видеото повярва .Той просто от деня на запознанството им си има комплекс за малоценност по отношение на Наре и за това нито акъл , нито логика , най малко пък прозорливост му е останала пред нея .С нея е направо дървено дърво
и то често подплатена с обиди.
но нищо в него не провокира интереса ми.