Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 507
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Хелоу дружки Heart
Голяма дискусия сте заформили Grinning
Аз си мисля ,че Нушка ще играе помятане и ще се прави на жертва ,за да накара Санджар да я съжали .Да не говорим ,че Халисето ще нададе викове до небесата .Даже ще каже ,че бебето е било момче. Ще видим и каква ще бъде историята с Локи .Надявам се той да се окаже не толкова тъп .
Героят на Енгин си е малко див селянин , но определено е умен и прозорлив ,макар импулсивността да му пречи .И аз не знам какво е намерила Наре в него ( то и той се чуди ) , обаче е добър човек и ще гледаме неговата постепенна промяна. Неговото най голямо съмнение е какво е намерила Наре в него ,защото вижда колко са различни и тя колко го превъзхожда във всяко отношение .За това и бързо вярва ,че се заменим .Усеща и ,че точно Гедиз е много по подходящ от него .Няма да убие Акън , защото той е нужен за целта на сценария . Нито пък скоро ще се отърве от Нушка и ще се събере с Наре .В противен случай ще свърши сериала .Искам и СЦ да направят Гедиз щастлив с някоя хубава и изискана мома , но и това няма да е скоро .За сега ще гледаме изблиците на Санджар , мизериите на Нушка и Алън и страданията на Наре и Гедиз ( за съжаление двамата не могат много да си помогнат , защото няма взаимност ) .

# 331
Значи, като кажете, че Санджар е прозорлив, ме избива на смях, казвам ви Grinning
Толкова е прозорлив, че дорде не видя на видео, как се опитват да изнасилят любовта на живота му, не прозря истината. Трябваше да види сестра си с разкъсана рокля и снимките в телефона на Нуша. Валла, браво!

# 332
  • между морето и небето
Значи, като кажете, че Санджар е прозорлив, ме избива на смях, казвам ви Grinning
Толкова е прозорлив, че дорде не видя на видео, как се опитват да изнасилят любовта на живота му, не прозря истината. Трябваше да види сестра си с разкъсана рокля и снимките в телефона на Нуша. Валла, браво!

+1
И моите мисли са в тази посока, ама гледам да съм тактична 😉. Аз слагам под съмнение и други суперлативи относно Санджар, някои от тях ми звучат като мантра и отговарят на сентенцията, че колкото повече се повтори нещо, то става истина.

# 333
Еве Hug много си е прозорлив даже , ама по отношение на  Наре е пълен блокаж .Даже се чудя ,че и на видеото повярва .Той просто от деня на запознанството им си има комплекс за малоценност по отношение на Наре и за това нито акъл , нито логика , най малко пък прозорливост му е останала пред нея .С нея е направо дървено дърво Joy

# 334
  • Яко в Матрицата...

В едни моменти е много прозорлив, в - други е с няколко кепенци на очите, за по-сигурно... Заради това казвам, за кой ли път Joy, че е много объркан този герой. Последователен е едиствено в това да е мнителен, да не вярва на почти всички. Има основания за това, но аз още недоумявам за парите в сметката на Акън. Очаквам още такива безсмислени неща от сценаристките.

# 335

В едни моменти е много прозорлив, в - други е с няколко кепенци на очите, за по-сигурно... Заради това казвам, за кой ли път Joy, че е много объркан този герой. Последователен е едиствено в това да е мнителен, да не вярва на почти всички. Има основания за това, но аз още недоумявам за парите в сметката на Акън.
И аз съм на това мнение... За парите... моето обяснение е, че той тогава не вярваше нито на Наре...нито на Акън...като не вярва, наказва.

# 336
  • На луната
И моите мисли са в тази посока, ама гледам да съм тактична 😉. Аз слагам под съмнение и други суперлативи относно Санджар, някои от тях ми звучат като мантра и отговарят на сентенцията, че колкото повече се повтори нещо, то става истина.
Значи то тук освен мен суперлативи за Санджар не съм видяла да пише някой, ама чак като мантра не съм ги повтаряла.
Мантрата по-скоро е в обратна посока. Simple Smile и то често подплатена с обиди.
Но в крайна сметка всеки има право на мнение, живеем уж в свободен свят Simple Smile
Знам само, че нищо в живота не е само бяло или черно. Пълен е с нюанси.
Просто за разлика от повечето, се опитвам да виждам и хубавите неща, не само лошите в героите. Е, с изключение на Халисе и Нушка Simple Smile
Колкото и да харесвам Наре и Гедиз, виждам, че и те си имат своите недостатъци, и правят грешки. Естествено за разлика от Санджар, техните са по-малки и направо незабележими. Контраста е голям, но се смалява.
Приех още от началото, че този сериал е различен, и силата му е в това да разбунва страстите, и да те мята в крайности.
Приех също, и че колкото и симпатичен да ми е Гедиз, любовта му носи само болка, и разочарование.
Неписано правило е, че жените и гаджетата на приятелите са табу. А той е добър приятел.
Приех, че колкото и различен да е Санджар, Наре обича него. Въпреки всичко, и след всичко.
Затова и съм се концентрирала да видя, как ще минат през всичко това. И ми е интересно. Въобще темата за невъзможната любов, все още ми е много интересна. Както и за прошката.
Санджар сега е в чистилището. И само и единствено от него зависи дали ще отиде в ада, или в рая с Наре и Мелек.
Няма смисъл да се ядосвате и дразните излишно. Сериалът е такъв, какъвто решат да ни го поднесат.
И ни занимават със Санджар, защото освен Наре, той е другият главен герой. И историята е за тяхната любов. Останалите са второстепенни, поддържащи и т.н.
Това е положението.

# 337
Цитат
Приех, че колкото и различен да е Санджар, Наре обича него. Въпреки всичко, и след всичко.
Затова и съм се концентрирала да видя, как ще минат през всичко това. И ми е интересно. Въобще темата за невъзможната любов, все още ми е много интересна. Както и за прошката.

# 338
  • между морето и небето
Ако излезем малко от сериала и това, което ни представят СЦ като характери и истории, питам се дали е възможно пълен завой в поведението, в мислите и нагласите на човек?

Според мен историята на този сериал е за Наре, тя е центъра, не случайно сериалът се казва Дъщерята на посланика. Вярно, че така я нарича Санджар и това е препрадка към героя като най-основния в тази история. Но досега от видяното между двамата герои има много повече страдание, отколкото любов. Та и тази любов според мен е като една илюзия и за двамата. Може би се повтарям, но впоред мен всеки от тях си е изградил някаква представа за другия и обича тази представа, която отговаря на неговите очаквания, а не на реалността. Както и Наре беше споменала в начални серии, че те не се познават. А сегашното им опознаване след 9 години върви много трудно, по-скоро е едно мъчение и опит да върнат онази легендарна любов.
Да, съгласна съм, че останалите герои са поддържащи, но Санджар дори да влезе в рая, не съм сигурна, че рая за Наре съвпада с този на Санджар.

# 339
Габи, Наре обича Санджар такъв, какъвто е. Въобще не си е изградила представа за него, различна от действителността. В повечето случаи знае как ще реагира и постъпи/изненада се само за снимката им с Гедиз/. Та ние може и да мислим, че нейният рай не отговаря на този на Санджар...ама тя не мисли така.

# 340
Ако излезем малко от сериала и това, което ни представят СЦ като характери и истории, питам се дали е възможно пълен завой в поведението, в мислите и нагласите на човек?

Ако излезем за момент от сериала ми се струва, че много  по- малко дами ще извиняват действията на Санджар.
Но понеже обсъждаме художествена измислица и най- вече има фенове на определени актьори разграничаването на образ- актьор е доста трудно, някъде невъзможно.
Но, както и Alaska каза всеки има право на мнение и да го отстоява.
Ако не бяхме с различни виждания в темите щеше да е доста скучно.

# 341
  • На луната

Според мен историята на този сериал е за Наре, тя е центъра, не случайно сериалът се казва Дъщерята на посланика. Вярно, че така я нарича Санджар и това е препрадка към героя като най-основния в тази история. Но досега от видяното между двамата герои има много повече страдание, отколкото любов. Та и тази любов според мен е като една илюзия и за двамата. Може би се повтарям, но впоред мен всеки от тях си е изградил някаква представа за другия и обича тази представа, която отговаря на неговите очаквания, а не на реалността. Както и Наре беше споменала в начални серии, че те не се познават. А сегашното им опознаване след 9 години върви много трудно, по-скоро е едно мъчение и опит да върнат онази легендарна любов.
Да, съгласна съм, че останалите герои са поддържащи, но Санджар дори да влезе в рая, не съм сигурна, че рая за Наре съвпада с този на Санджар.
Ако излезем от сериала, е напълно възможно човек да се промени коренно под въздействието на нещо, което да преобърне целият му свят, и да го озлоби към всички и всичко. Познавам такъв човек, който след смъртта на майка си се срина психически и стана неузнаваем. Може да му е било заложено, и стреса да е отключил лошотията му, кой знае. Пълно е с такива случаи, както и обратните. Под въздействието на религия или добри хора, да влезе в правия път Simple Smile
Ако пък влезем в сериала е още по-възможен такъв завой Simple Smile поне аз съм се нагледала на такива. Гледаш го един такъв мил, любящ, раздва се за семейството, честен, в службата го боготворят, няма пари уж да си купи нови чорапи, а всъщност крие шепа диаманти в гълабарника, има тайно любовница и друго дете, на всичкото отгоре е и сериен убиец Simple Smile
И това не защото са решили да очернят героя, а защото на даден етап от сериала са ни показвали това, което са искали да видим. Просто похват.

Иначе няма значение как се казва сериала. Той не е за историята на Наре, а за любовта на Наре и Санджар. Поне така пише в резюмето Simple Smile
По тези земи има една легенда.
“Дъщерята на посланика Наре и синът на беден фермер Санджар се влюбили при първата си среща. Много се обичали, много борби водили... Накрая момичето избягало при момчето. Но точно в нощта преди сватбата им ...момичето изведнъж изчезнало. След това никой нито чул нещо за нея ... нито я видял”.

След години Санджар вече е богат и е в навечерието на сватбата си с друга жена. Изведнъж Наре, която дълги години е отсъствала, се появява отново. И носи със себе си тайните от миналото. Тази любов ще бъде възпламенена отново. Неизбежно е. Ще се обичат до смърт, с кървящи сърца, изгарящи...Дали ще си простят?

П.п. Рая на Наре не е задължително да е нашият рай. Все пак различните хора си представят рая по различен начин Simple Smile

# 342

Ако пък влезем в сериала е още по-възможен такъв завой Simple Smile поне аз съм се нагледала на такива. Гледаш го един такъв мил, любящ, раздва се за семейството, честен, в службата го боготворят, няма пари уж да си купи нови чорапи, а всъщност крие шепа диаманти в гълабарника, има тайно любовница и друго дете, на всичкото отгоре е и сериен убиец Simple Smile
И това не защото са решили да очернят героя, а защото на даден етап от сериала са ни показвали това, което са искали да видим. Просто похват.
Добър пример с КПА

И в двата случая е възможно...и в реала и в сериала

# 343
  • между морето и небето
В повечето случаи знае как ще реагира и постъпи/изненада се само за снимката им с Гедиз/. Та ние може и да мислим, че нейният рай не отговаря на този на Санджар...ама тя не мисли така.

Не е нужно да обичаш някого, за да знаеш как ще реагира и постъпи. А засега рая за Наре е "спокоен живот с дъщеря ми". Все още не включва Санджар.

Може и да не съм толкова оптимистично настроена и да не вярвам в генералната промяна. Интересно, ако Санджар се избели напълно, дали е реално Наре да затвори очи и да изтрие всичко преживяно от съзнанието си. Гледаме си ние художествената интерпретация, ама когато прекалено се отдалечава от реалността, сериала отива в друга категория 😉.

Скрит текст:
Тази вечер съм го ударила на провокации🙄
[/size]

# 344
  • На луната
Габи Hug за мен не са провокации. Поне аз не ги възприемам като такива.
Просто различна гледна точка. Simple Smile
Обичам да разглеждам ситуациите и героите от различни ъгли.
Затова и толкова малко пиша за Гедиз. Той е страхотен, засега Wink но нищо в него не провокира интереса ми.
Всичко, което прави е ясно, праволинейно и добросърдечно.
Докато Санджар постоянно е като буря в чаша с вода. Любопитен ми е, признавам. Освен това ми е интервсно, как ще ми го представи Енгин.
Аз още в началото си казах, че гледам сериала заради Енгин и Неслихан Simple Smile
Пристрастна съм, признавах си  неведнъж. Но кой не е Simple Smile
Ураз е просто бонус Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт