Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 513
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Габи,  чети, душко, какво пиша. Пропускаш най-важното в цитата. Не казвам, че го обича, защото знае как ще реагира и... а, че го познава и обича такъв, какъвто е/не си е изградила представа за него/.

Чакай сега...аз не знам дали Наре ще му прости и ще са заедно накрая... обаче е видно, че е в рая, когато е близо до нея и са спокойни.

# 346
Според мен, Санджар няма нужда от генерална промяна. Като характер той е добър, справедлив еднакво към другите и себе си, жертвоготовен и ... както твърди Наре, обича по особен начин (това "особен", според мен означава "всеотдайно"). Като темперамент обаче не е лесен човек - много емоционален, прибързан, избухлив. А и склонен към автоагресия. Но емоции се възпитават. Човек ще - не ще се нагажда към хората, които обича и се поизглажда по ръбовете.
А що се отнася до съмненията му, за мен те са нормални, при условие, че не можеше да си обясни много неща. Гедиз беше в по-изгодна позиция в сравнение с него по отношение на случилото се с Наре. Прочете дневника й, чу и конкретни неща и ... разбра. Наре трябваше да изговори някому за живота си след злополучния никях и го направи пред приятеля. С него не я свързват спомени, обиди, той предразполага и е готов да помогне и на двамата. Нищо чудно не виждам в това. Сложно ще стане, когато Наре разбере, че е влюбен в нея.

# 347
Катя, за повечето неща в поста ти Само съмненията му ми бяха ту мач на мен и замъглиха разума му.

# 348
  • между морето и небето
Сложно ще стане, когато Наре разбере, че е влюбен в нея.

Е, точно това искам вече да видя!

# 349
  • На луната

Аз освен това, искам да видя, какво ще стане, когато Зехра разбере, че Каврук е влюбен в нея.
Чудя се, дали чувствата й към него ще се променят или няма надежда Trollface

# 350

Няма да е скоро...самата тя никога няма да го види...а дали ще й каже някой, съмнявам се. Освен Нушка, обаче пък колко ще й повярва Наре на нея.

# 351
  • между морето и небето

Няма да е скоро...самата тя никога няма да го види...а дали ще й каже някой, съмнявам се. Освен Нушка, обаче пък колко ще й повярва Наре на нея.

Но ако не е скоро, ми се струва, че много ще зацикли сериала. Според мен е време за ново раздвижване. Оня бизнесмен с фалиралата марина ми е безинтересен.

# 352
Гедиз беше в по-изгодна позиция в сравнение с него по отношение на случилото се с Наре. Прочете дневника й, чу и конкретни неща и ... разбра. Наре трябваше да изговори някому за живота си след злополучния никях и го направи пред приятеля.

Той е в тази позиция не случайно, а защото си я заслужи, като и повярва от самото начало.

И аз се присъединявам към желаещите това да стане ясно вече.
Може Елван да го каже на Наре.

# 353
Може Елван да го каже на Наре.
Няма да каже Елван...и то не заради решителния тон на Гедиз/въобще нямаше нужда да го прави/. Елван е цапната в устата, обаче за някои неща знае да си държи езика зад зъбите.

# 354
  • На луната
Ами ако Санджар й каже Thinking
Чудя се дали ще му повярва, или ще реши, че си ревнува, както обикновено Simple Smile

# 355
Чудя се дали ще му повярва, или ще реши, че си ревнува, както обикновено Simple Smile
Няма да й каже. Иначе досега да го е направил, без да мисли как да я изкара от марината. Това е нещо лично на приятеля му.

# 356
  • между морето и небето

Интересно предложение 😯. Направо си представям сцената.

На мен ми се иска Наре сама да прозре, че Гедиз е влюбен в нея, ама надали...за нуждите на историята не мисля, че ще ни покажат такава развръзка.

# 357
  • На луната
Мюге може да го издаде неволно.
Тя сега е травмирана, и депресирана, Stuck Out Tongue Winking Eye и като нищо може да й го каже.

# 358

Дали Санджар, дали Елван, дали Мюге..., все тая.
Все повече хора научават и на Гедиз ще му е трудно да го крие.
Един от тях да и подшушне и тя вече неминуемо ще започне да се вглежда в Гедиз.
Тогава ще види нещата, които е пропускала до сега.
За това аз лично предпочитам той сам да и признае.

Не съм сигурна, какво ще последва от нейна страна, и дали няма да загуби доверие в него.
Като по този начин го изгуби и като приятел...

# 359
  • На луната
Не знам дали ще загуби доверие, но нещата няма да са същите.
В крайна сметка той няма вина, че се влюби. Но тази непринуденост, която имат в отношенията, вече ще се промени. Поне би трябвало. 
Доста се сближиха през тези месеци, тя му сподели толкова много. Едва ли, ако знаеше, щеше да го направи.
Дано не се почувства и тя предадена, като Санджар Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт