Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 522
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Да, Васе

# 376
Еве, да...на тази се вижда ясно картината и вратата

# 377
Еве на къщата на Наре ли казваш аквариума ? Да ви кажа нито една къща от сериала не ми харесва . Този стил с каменни стени , а и аквариума ,не са по вкуса ми .От всички на Гедиз може би , но и тя е с камък и не ми харесва особено , виж градината е прекрасна . А конакът си е направо грозен . Очквам най-после да обзаведат къщата на Наре ,че да стане по-уютна Grinning

# 378
  • между морето и небето
Ако изтеклата снимка е истинска и част от серия, надявам се да има някакво логично завъртване на сюжета, защото ми е някак неестествена.

Фили, съгласна съм с мнението ти относно къщите, и най-вече за конака. Тази на семейство Ъшъклъ ми харесва, незавизимо от камъка. За аквариума, ако го обзаведат с вкус, може и да стане. Но както върви, надали 🙄. От четири серии т.е. близо месец, живеят там, а спят на пода и се хранят върху кашон. Милиони раздадоха в търгове, а една маса не можаха да купят 😯.

Лека нощ🤗

# 379
Добро утро! Simple Smile
И уааааааауу Rolling Eyes

[/quote]
Тази снимка ми дава повод да кажа, че има две неща в поведението на Санджар, които са непростими за мен. Първото е изгонването Наре от колибата след първата брачна нощ. И не защото не й повярва, а защото не я изслуша. Второто е лягането с Менекше, за да забрави Наре - пълно безсилие да се справи със собствените си чувства. И ако за първата му постъпка може да се намери обяснение в младостта му, комплексите на "сина на фермера" и шока от изненадата, за втората няма оправдание. Това на снимката ще е третата, щото на пръв поглед още си личат следите от Менекше. Smirk
Той си мисли в тези случаи, че се самонаказва, а всъщност наказва  тези, които обича. И осъзнава последиците от действията си ... след това. Кел файда от съжаленията после.

# 380
Добро утро, момичета Hug

Кате, тази снимка е стара, от кризата на Мелек в хамама. Втора серия май. Но както и да е, сигурно и сега ще има следи от Менекше там, но по-важното е, че знаем мнението на Наре по въпроса със стаята оттогава и ми се вижда нелепо сега да е там.

Съгласна съм с Габи, дано има логично обяснение Grinning

Той си мисли в тези случаи, че се самонаказва, а всъщност наказва  тези, които обича. И осъзнава последиците от действията си ... след това. Кел файда от съжаленията после.

Кате, благодаря за формулировката Flowers Rose
Ето това се опитвам да кажа и аз, ама нали съм цапната в устата, все ме избива на другаде и се отклонявам от целта Grinning

Бъдете здрави, момичета! Пазете се много Heart

Снимките са отпреди 6 дни

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 10:50 от Еванджелин

# 381
Ами за мен има логично обяснение изтекналата снимка...още в озета се казва, че Наре води битка със Санджар и включва всички оръжия, за да постигне целта си...
И щом твърдо е решила Мелек да расте с баща... една стая, за която вече знае всичко...няма да я спре....

Привет, момичета

# 382
  • На луната
Привет Coffee
Относно “изтеклата” снимка от сета. Според мен са я пуснали нарочно Simple Smile
Възможно в да е от 15 серия, нали от известно време снимали нея. Поне така прочетох някъде.
Не се знае, как ще се развият нещата в 14-та, но тази прегръдка ми прилича на утешителна.
Защо обаче с в “стаята на греха”, идея нямам Simple Smile

# 383
Аляска, рускините пишат, че е от 14-та. На мен също ми прилича на утешителна. Няма да му прости толкова лесно Наре според мен.  Дори не знам дали въобще ще му прости някога/и то не заради случилото се преди 9 години, а предателството му с Менекше/... въпреки, че го обича. Просто е силна жената/много повече от Санджар/ и иска да го запази за Мелек.

# 384
Ааа, Васе, сакън! Как ще е по-силна от Санджар? Все пак е Ефе Stuck Out Tongue Winking Eye
Макар че, за мен Ефето е Наре, писала съм го много отдавна Heart Eyes

Нова снимка от инстаграма на Ураз

"Бате, не излизай, умолявам те, не излизай!"  (във връзка с призива #evdekal - остани вкъщи)

Майка Рефика Sunglasses

https://twitter.com/Mazikeenlu/status/1241401528532992006

# 385
Ааа, Васе, сакън! Как ще е по-силна от Санджар? Все пак е Ефе Stuck Out Tongue Winking Eye
Макар че, за мен Ефето е Наре, писала съм го много отдавна Heart Eyes

Скрит текст:
Нова снимка от инстаграма на Ураз

"Бате, не излизай, умолявам те, не излизай!"  (във връзка с призива #evdekal - остани вкъщи)

Майка Рефика Sunglasses

https://twitter.com/Mazikeenlu/status/1241401528532992006
  Еве И за мен тя е Ефето

# 386
  • Яко в Матрицата...
Здравейте Simple Smile

Какви са тези еретични мисли на глас... Наре да е Ефето? Тц, тц, тц... тя е Наре на Ефето Joy

Силна жена е Наре, но и нейната сила ще свърши все някога. Никой не е от желязо.

# 387
Рени, ето и това ми е интересно на мен. Какво ще стане, когато силата на Наре свърши?

# 388
  • Яко в Матрицата...
Рени, ето и това ми е интересно на мен. Какво ще стане, когато силата на Наре свърши?
Ще прости, ще се прегърнат и целунат, после на фона на луна и звезди или пък слънце и море, ще се изпише son Wink

# 389
  • между морето и небето
Ще прости, ще се прегърнат и целунат, после на фона на луна и звезди или пък слънце и море, ще се изпише son Wink

😯😯😯
Залагам за слънце и море⛱.
Забравихте за Мелек, и тя трябва да се появи.

Общи условия

Активация на акаунт