Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 529
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • На луната
Рени, ето и това ми е интересно на мен. Какво ще стане, когато силата на Наре свърши?
Ще прости, ще се прегърнат и целунат, после на фона на луна и звезди или пък слънце и море, ще се изпише son Wink
Мелек забрави. Simple Smile Тя също трябва да е до son-a

Според мен в повечето къщи, да не кажа всички, ефето е жената.
Санджо беше много непослушен досега, но виждам, как все повече се смирява и омеква като памук.
Няма нищо лошо да се прави на бабаит отвън, но в дома му е ясно, че ще командват жените Simple Smile

П.п.Габи, сега те прочетох Simple Smile писали сме едновременно. Ами забравиха я Мелек, да. А тя е фактор Wink

# 391
  • Яко в Матрицата...
Значи, нищо не съм забравила Grinning Писах само, че ще се прегърнат и целунат, но не съм писала кои ще са... Защото до края на дизито може и да са четирима Joy Аз имам и друг край, вече писах - Санджар и Наре като Ромео и Жулиета, Мелек с Гедиз...

# 392
  • Варна
Значи, нищо не съм забравила Grinning Писах само, че ще се прегърнат и целунат, но не съм писала кои ще са... Защото до края на дизито може и да са четирима Joy Аз имам и друг край, вече писах - Санджар и Наре като Ромео и Жулиета, Мелек с Гедиз...

JoyJoyJoy

Аз друг вариант си мислех вчера, докато ви четях : ))))

Санджар и Акън се сбиват и падат от скалите. Може и посланика да вземат с тях.
Наре, Гедиз и Мелек живеят дълго и щастливо и пазят в сърцата си Санджо : ). Тъкмо подобрен вариант на Карата - пак умират двамата главни, ама има и щастлив край Stuck Out Tongue Winking Eye

# 393

JoyJoyJoyJoyJoy

Ето, взеха да сватосват Елван и Гедиз, сладка разправия имали... Ще ме уморят от смях Joy
Иначе не качват сцени с Наре и Гедиз... Смешници!

# 394
БОЖЕЕЕ Елван и Гедиз , понякога подругите са просто откачени Angry , всъщност що ли се изненадвам ? Човешката глупост може да роди големи шедьоври Joy
Здравейте дружки Heart Eyes

# 395
Филе, не са падругите, а канала на Стар в ютуб!

# 396
Филе, не са падругите, а канала на Стар в ютуб!
Eви, още по-малко съм изненздана - глупостта си ходи по хората ...

# 397
Не обръщайте внимание...

Еве, не мисля, че наистина е бременна Нушка. А и да е...виновна си е тя...щом иска да напада и скубе. Кой каквото търсил...това намерил.

# 398
Васе, недей така! Дано оцелее детето Heart

Оха Heart Eyes

https://twitter.com/marecomenta/status/1241500105905180675

Неслиханче тренира Kissing Heart

# 399
Еве, имам предвид, че е на земята.  Няма да стане нищо с бебето...ако наистина го има.

# 400
  • Яко в Матрицата...
Еве, "Ако ти я караш да плаче, аз ще я утеша!" Hands V

Нушка не е бременна, не искам да е бременна JoyJoyJoy

# 401
Еве, "Ако ти я караш да плаче, аз ще я утеша!" Hands V

Нушка не е бременна, не искам да е бременна JoyJoyJoy

Рени Kissing Heart ей тук какво пише?

Kalbine söz geçiremeyen Gediz...

Гедиз, който не може да противоречи на сърцето си?

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1241741426460774406

Ако не е бременна Нуша, какво следва? Бърз развод?
Той Санджар е по бързите процедури Sunglasses

# 402
Рени, и аз мисля, че не е бременна.  Просто не е възможно да не забележи /а непрекъснато да повтаряше на Санджо, че иска дете/ и да го използва срещу Наре...а измисли с пилешкия си ум как да я злепостави със снимки. Сега като я изгони Санджо добре й дойде бутането/ а може би я нападна точно с тази цел... да я предизвика да я бутне/.
...Видите ли бях бременна...Наре ме бутна и пометнах....Айде, бе.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 21:50 от savovas

# 403
  • Яко в Матрицата...
Гедиз, който не може да повлияе на сърцето си...

# 404
Благодаря, Рени Heart

Стара снимка на Несли и Чаатай Гьорген, сега публикувана от него.
Хубавите хора се намирали един друг, вика Grinning
Сега му се приискало да я публикува

Общи условия

Активация на акаунт