Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 40 016
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Нашето красиво Неслиханче 

Неслихан Атагюл и Чаатай Гьорен 

Цитат
Нелихан Атагюл, която е водещата актриса на сериала "Дъщерята на посланика", от известно време е в Мугла заради снимките. След избухването на коронавируса, Кадир е изпаднал в голяма паника и спешно е пристигнал при нея. Кадир е решил да остане при Неслихан и не оставя жена си нито за миг.

# 406
Да, и поел наблюдението за миенето на ръцете след снимките Smiling Imp

Ново с Несли от сета днес Heart Eyes

https://twitter.com/TeamNesliAtagul/status/1241781119554641926

# 407
  • Яко в Матрицата...
това щях и аз да пиша... и като е при нея, ще е по-сигурно и двамата да се заразят Rolling Eyes

# 408
Скрит текст:
Ново с Несли от сета днес Heart Eyes

https://twitter.com/TeamNesliAtagul/status/1241781119554641926
че и целувките ще се осъществят под негов контрол

# 409
Рени, не знам дали наистина е отишъл в Мугла, но не одобрявам аз. Да беше си седял в Истанбул. На сета хората дезинфекцират, грижат се за екипа... Той и не се спря в Истанбул, то не бяха къмпинги и филан. Най-много да занесе нещо в Мугла, не дай Боже!
Ама колежките написаха, че и за целувки щял да гледа, та не знам сега... По-добре ли е, не е ли...

# 410
  • Яко в Матрицата...
То пък те направо не се спряха да се целуват в това дизи JoyJoyJoy Не знам какво точно ще следи, дано само не пречи.

# 411
JoyJoyJoy

Аз очаквам страстна целувка от Гедиз, след като си признае чувствата Stuck Out Tongue Winking Eye
Тъй като ще го разкрият и ще е принуден Grinning

От Санджар и Наре не очаквам никаква романтика, не му е присъщо на Ефето. Той ни на коляно пада, ни обяснения очаквам. В Гедиз ми е надеждата, та макар и да го отхвърли Наре после.
Да де, няма да има целувка, ама една страстна разправия между двамата ще ми дойде много добре Sunglasses
Направо ми го дължат Ортилерките, след толкова изхабени нерви Blush

# 412
Нещо не ми се вярва на жълтурковците...изпаднал в паника...дрън, дрън.

# 413
  • На луната
И аз не знам какви целувки ще следи Кадир бей Simple Smile
Вероятността за целувка между Санджар и Наре на този етап от сериала е почти нулева.
Страстна целувка между Гедиз и Наре пък клони и под нулата.
Обаче, ако сценаристките имат милост към Еванджелин и останалите му фенки, поне един негов страстен сън могат да заснемат Simple Smile Simple Smile
Наблюдавайки ги внимателно обаче, от бума на коронавируса, определено смятам, че обменят доста секрети и без да се целуват.
П.п. Аз пък чакам романтика от ефето Simple Smile Wink

# 414
# 415
Добре де, може и сън да е Heart Eyes Дори в сънищата ще са по-смели сцените Stuck Out Tongue Winking Eye

Васе, тези костюми сигурно са докато бди на сета на Дъщерята Thinking

# 416
Еве, да...нали ще покаже на кого е Наре/само че някои не правят разлика между образ и артист/, трябва да е на ниво Stuck Out Tongue Winking Eye

# 417
Добро утро, дами Hug Хубав ден ви пожелавам, щях да напиша и страхотна седмица, както обикновено, но...
Нищо, пак да е страхотна седмицата ви, момичета! Бъдете живи и здрави Kissing Heart

Водя ви една дама. Изключително готина. Много умна, много сладка жена Heart
Наре Челеби Heart Искам да остане точно такава. Да остане силна, да остане себе си Heart

Филе, това да теб Kissing HeartJoy

за Полароид, не бях я виждала тази снимка Heart Eyes

# 418

Много красив!

Аз довечера ще работя до късно и ще изпусна голяма част от епизода Disappointed
Направо ще чакам превода, но ще ви чета с интерес.
Надявам се на интензивен епизод с по- малко сълзи.
Хубав ден и се пазете Mask

# 419
Здравейте момичета Heart Eyes
Здрава седмица от мен за вас и вашите близки Flowers Hibiscus
Юлия Hug
Еве Hug мерси за снимката на лудетините , ето и една от мен Grinning любимата ми Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт