Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 903
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Плановете на Менекше не сработват.Обръщат се срещу нея.
 На измамното и щастие му се вижда края и тя е в безизходица.
Най- верния и съюзник- Халисе я заряза.
Санджар я унизи пред всички. Прокуди я от мечтания конак.
Всичко това започва да се отразява на психиката и.
Отрязаната коса, истеричния смях, когато Локи и съобщи за семейния пикник...
Ако, това което видяхме се окаже спонтанен аборт, очаквам тя да рухне тотално психически.
Санджар ще се почувства виновен, това е повече от сигурно. Наре и Елван също.
Ще я приберат отново в конака, тя ще преекспонира на моменти, така ще държи Санджар в капан.
Като не е писано да го задържи с любов или бащинство, ще разчита на неговото съжаление.
Колко дълго, обаче...

# 496
Аз чакам обяснението на сценаристите....и все още мисля, че не е била/и не е бременна. Не ми се вярва да въртят едно и също...и двете забременяват от раз...и двете изгонени бременни....Е, може и да се лъжа...но се надявам да имат по-голямо въображение и да не се повтарят.
Васе, признах те - голям оптимист си Hug
Може обяснението да е болест, но и това е клише. Явно ни водят към идеята, че Нушка скоро ще се събере с мъжа си.
Рени, да

И друго си мисля...С Наре беше любов...та зачеването веднага е обяснимо....Обаче с Нушка беше самонаказание...за да казва тя после, че иска дете/ а не се надява да е станало/, както и той - че не иска сега...значи човекът е действал по друг начин.

# 497
Васе, разсмя ме. По какъвто и начин да действа, последиците от секса са едни и същи Grinning

Тази мацка, дето обикиля по сетовете, е качила снимка с Кадир и написала следното

stambul_tureckiye_serialy
Кадир Догулу @kadirdogulu ❤️💋 Ничего не изменилось с прошлого года , он Мистер Галантность и все тут

Внешность - другое дело🥰похудел, новый стиль, стрижка
Очень приятно было видеть его заботу о жене во время съёмок «Дочь посла», у них очень тёплые отношения, прямо как молодожены💓 (кто ещё не в курсе он муж Неслихан Атагюль)
В перерывах держат друг друга за руки, без умолку болтают, смеются (прямо тьфу-тьфу-тьфу)
Пусть вас тоже так оберегают: и куртку накинут, и приобнимут, и чай вовремя в ее руке и поцелуй в лоб во время разговора и все так лаконично, так по-отцовски, прямо молодец
Он не только актёр сериалов, в прошлом году у него был дебют в театре и жена приезжала с Муглы его поддержать; обожает спорт и природу, играет на инструментах. Короче, герой❤️❤️❤️ Напишите в каких сериалах он принимал участие кроме т/с «Воссоединение» (Вуслат) , заранее спасибо 🙏
Ну, и есть ли его ярые поклонники? Если да, за какую роль вы его полюбили больше всего?

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 14:46 от Еванджелин

# 498
  • Яко в Матрицата...
Пусть вас тоже так оберегают: и куртку накинут, и приобнимут, и чай вовремя в ее руке и поцелуй в лоб во время разговора и все так лаконично, так по-отцовски, прямо молодец
Мда...

# 499
Еве не е така....че ако беше, то всеки път, когато жената е в овулация...щеше да има бая, бая, бая последици

# 500
Стига де, Рени GrinningKissing Heart

Призив от Стар тв Stuck Out Tongue Winking Eye

Остани вкъщи, гледай Кара Севда Heart

# 501
  • Плевен / София
Стига де, Рени GrinningKissing Heart

Призив от Стар тв Stuck Out Tongue Winking Eye

Остани вкъщи, гледай Кара Севда Heart

Току що по ДФ дадоха, серията, когато скочи от балкона на хотелската стая пред очите на Кемал и Емир.

# 502
  • между морето и небето
Привет🤗,

Рени, хареса ми предложението ти 😂. Всеки да си носи последствията.

И според мен Менекше направи спонтанен аборт, ако беше бременна от Локи, то бебето ще вече да казва "анне",защото останах с впечатление, че Локи не беше от месец в затвора.

Не знам кога ще продължат снимките, но ми се иска предстоящата серия да е леко като финал с отворен край. Очакванията са за втори сезон и затова бих предпочела, Акън да избяга, Санджар да се вживее в ролята на закрилник на Наре и Мелек, и да заживее с тях, може би в конака; Наре да разбере, че Гедиз е влюбен в нея, да се получи сконфузна ситуация; той да си събере багажа и да замине.  И втори сезон разбъркване на картите.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 15:32 от Gabie

# 503
  • Яко в Матрицата...
Габи Simple Smile, считай, че ако Нушка е била бременна, Наре няма да иска да е със Санджар... Не от ревност, а от чувство за вина. Виж, Гедиз да замине и Акън да избяга са две напълно възможни неща.

# 504
  • На луната
И аз си мисля че вероятността да я прибере обратно, ако е получила спонтанен аборт, е около 95%
Оставям си 5%, защото от Санджар всичко може да се очаква.
И този път даже няма да се налага да му облизва обувките.
Айде да го дават този трейлър вече, че може и да получим някой жокер Simple Smile

# 505
Да кажат, че е бременна...пометнала, заради кръвоизлива...и те направо да ни го дадат в края на епизода, без да има загадка в това..... Не съм гледала такъв сериал досега

# 506
  • между морето и небето
Нищо не се знае как СЦ ще завъртят нещата. Може точно тези 5% да използват. А ако Менекше и родата премълчат за аборта на този етап 🤔и използват по-късно тава срещу Санджар. Не са чак толков умни, ама все пак може и такъв вариант да измислят.

Ох, като няма ни трейлър, ни озет, почнах щурутии да пиша 🙄

# 507
И аз хич не се съмнявам, че Наре няма да иска да е със Санджар в близките години. Да му прости е едно, да се виждат, да се обичат - може, но не и да се настани в прословутата спалня с червен сатен / егати кича/.
И то без значение, дали Нуша е бременна, пометнала, или направила зло.
Наре много добре помни всички чувства, които е изпитала в онази нощ.
Ако сценаристите ми поднесат нещо друго... Пак ще съм без думи, както често напоследък.

Онем днес е на спомени, още една снимка с Неслихан и Назлъ Heart Eyes

Красота Heart Eyes

Абе Кемал дали провери навремето, дали Нихан е девствена Thinking

# 508
  • На луната
Съмнявам се Нушка да получи такъв коз и да си го държи в джоба Simple Smile
Майка й моменталически ще уведоми цялото село.
То и без това Ефеоглу не ги оставят да скучаят и един ден.

# 509
И аз хич не се съмнявам, че Наре няма да иска да е със Санджар в близките години. Да му прости е едно, да се виждат, да се обичат - може, но не и да се настани в прословутата спалня с червен сатен / егати кича/.

Еве, аз също смятам така

Общи условия

Активация на акаунт