Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 103
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Привет, момичета! Simple Smile
Разкостили сте ги Hands Plus1 Blush
Аз само ще добавя една реплика от последната сцена на Наре към Санджар: "За гневно дете, което не мисли за последствията от постъпките си, нямам вече прошка значи." Еми, това беше Санджар до сега - физически и финансово израсъл, но емоцианално - невъзмъжал, на ниво дете. Затова и всеки път се стряска от самия себе си...

# 706
...Еми, това беше Санджар до сега - физически и финансово израсъл, но емоцианално - невъзмъжал, на ниво дете. Затова и всеки път се стряска от самия себе си...
Катя Hands Thumbsup

Поздрав с нещо любимо

https://www.youtube.com/watch?v=B8G2fu_Hafw&feature=emb_err_watch_on_yt

# 707
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ако Господ раздава на всички по равно, детето на Менекше трябва 9 години да расте само с майка си без баща, както е била Мелек с Наре. На мен обаче ми е мъчно за детето и не му го пожелавам, защото ще бъде закърмено с толкова отрова и злоба, че не ми се мисли какъв човек ще излезе от него. Ако пък е син..... Anguished
Понякога мълчанието показва повече и от най силния крясък....
За доброто на Санджар ще се радвам да няма бебе, но не ми се вярва...В домашни условия няма как да се манипулира ехографа...Може пък да е имала "цветна" бременност....
Благодаря на всички за коментарите...
Бъдете здрави

# 708
  • Яко в Матрицата...
Здравейте! Grinning

Гости, какво е виновно детето, че Нушка е такава. Дано ако се роди, да живее с баща си. Той може да е всякакъв, но ще го обича и ще се грижи добре за него. Санджо е добър човек, просто е едно гневно момче, което сега трябва да понесе отговорност за постъпките си. Бу кадар Grinning

# 709
  • Плевен / София
Здравейте! Grinning

Гости, какво е виновно детето, че Нушка е такава. Дано ако се роди, да живее с баща си. Той може да е всякакъв, но ще го обича и ще се грижи добре за него. Санджо е добър човек, просто е едно гневно момче, което сега трябва да понесе отговорност за постъпките си. Бу кадар Grinning
Не е виновно разбира се и затова писах, че не му го пожелавам...Но как все на някои хора им се случва  мъка и болка, като за "целият китайски народ", а други излизат все сухи от водата...
Ако обаче Яхя има пръст в "бременността" на Менекше, да му изсъхнат ръцете...Както той не иска да му се бъркат в отношенията с Елван, така и той няма работа в отношенията на Санджар....

# 710
Девочки, привет Kissing Heart Всички сте добре, нали? Heart

Васе, много ме развесели с клипчето Grinning Подпийналата Нихан беше уникално сладка. Само баща й, Кемал и Ясемин й се радваха Grinning Физиономиите на Емир са един път Joy

Рени Hands FacepunchKissing Heart

Не вярвам Яхя да има нещо общо с бременността. Той е просто момче, но на тази тема е чувствителен.

# 711
  • Яко в Матрицата...
Не вярвам Яхя да има нещо общо с бременността. Той е просто момче, но на тази тема е чувствителен.
Еве Heart, силно се надявам Hands Plus1

# 712
Привет, момичета! Simple Smile
Значи, като прочетох за подозренията към Яхя, се загледах в разговора на Дуду и Яхя на пристанището. Той не е в настроение, тя го пита кой е причината, той  гледа в земята, ама има причина за лошото му настроение. После тя го поздравява с новия племенник, той гледа гузно. Тя преминава на трета тема - да не би да разстроен заради това, че той няма деца, следва едно мигновено присвиване на вежди (изненада) и отпускане, нямало значение. (от 70.50 мин. нататък)  Може и да съм предубедена от прочетеното, но Яхя ми се струва - не е невинен в случката. А и веднъж вече доказа, че има акъл да даде пари някому и да го накара да говори каквото трябва където трябва (против брат си).

# 713
Еве, да...Емир как си криви устата само

Гледам пак... има ли я....няма ли я За мен е ясно...аз съм за второто. И тъй като си трябват пари и помощ за тази цел...Яхя е човекът

И нещо друго, което също ми направи впечатление. Всяка жена, която има рискована бременност, иска да опази детето си на всяка цена. Нушка не би трябвало да прави изключение. Вместо да лежи мирно и кротко известно време...тя веднага започна с жлъчта, злобата и мераците да покаже на Ефеуглу коя ще е господарката в конака. Заплашва другите, че стресът...а тя самата си е стрес с поведението си. Както и майка й каза...почакай докато...ама тя не чака и сигурна, че няма да го изгуби...Ами за мен това си е план. Няма да го изгуби, щото го няма...а пък така си прави с тях каквото си иска.

Привет, момичета

# 714
Според мен, Нуша залага много на това дете, има го! Няма да го загубя каза, то ще ми помогне да стана господарка. Ще стане, ама ако се роди. Така че, за мен е бременна жената.
Не разбирам много от техника медицинска, ама как пуснаха сърдечния ритъм на бебето?

# 715
Еве, ако наистина го имаше...щеше да го пази като очите си, да не го загуби. А тя точно обратното прави...Именно, защото ще я направи господарка впоследствие, нямаше да рискува да се пеняви и стресира сама точно сега. Приоритет щеше да й е това...пък после да се проявява. А тя....ако го загубя по ваша вина/какво ти говори това/няма да те оставя на мира, Санджар...Има си план жената....сега ще постига, каквото иска...а после, няма да го остави на мира...и пак ще е постигнала своето.

Ами, не знам...възможно е и запис предварително да се пусне...знам ли. Как го записват на телефоните и някои си го пускат да си го слушат. В Невестата  Фарук си го пускаше.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 16:29 от savovas

# 716
Имаше един комедиен турски сериал, но не си спомням името. Там един се правеше на доктор и пускаше запис на видеозона Simple Smile Нушка сигурно го е гледала този филм Wink

# 717
Всичко, което е свързано с техника може да се подправи и имитира. А за бебето- има възможност, ако е на Санджар и Наре да го гледа...Ражданията са сложно нещо, особено при нервозни мами...

# 718
Не бих съдила много от поведението на Менекше, за това има или няма бебе.
Тя е доста първобитна личност, а единствените ясно разпознаваеми чувства в нея са страхът и злобата.
Майчинството не е едно от тях.
Има жени,които просто не стават, за такива и не се държат, като такива.
Зачеват и използват децата си, за да се увисят, като воденичен камък на врата, на някого с цел подсигуряване на мизерното си съществуване.
Тя ще използва това дете живо или не, на Санджар или не... до последна възможност, че и след това Smirk
Защото това е нейната същност, но тя е не е толкова съществен елемент в голямата картина, а тя е че Санджар сам се вкара в положение да бъде използван! Отново!
Колкото и вини да приписваме на Менекше, Яхя или Локи и вероятно не без основание в основата остава един неоспорим факт, че Санджар си легна с нея и консумираха брака си в момент, в който опознаваше дъщеря си.
Това е голямата болка на Наре.
Длъжна ли е да прости и това?
Ако няма бебе това ще промени ситуацията за Санджар, но ще се промени ли нещо за Наре?
Това е същественото.

Не знам, защо всички се сетиха за Яхя, като пръв заподозрян съучастник на Менекше.
Аз лично не видях нищо в епизода, което да ми подскаже това....
Яхя е на друга планета в момента. Не се занимава със Санджар.
Той тъгува за Елван, но се опитва да избяга от чувството, чрез Дуду.
Елван също тъгува за Яхя, но бързо сменя темата.
Моментната лудост на Яхя, през която впрочем преминаха повечето герои не го прави обезателно отрицателен образ. Прошка се полага на всеки!
Ще се радвам, ако я поиска!

# 719
  • Яко в Матрицата...
Джулия Hands Plus1, аз също мисля, че по поведението на Нушка не може да се разчете ситуацията с бебето. Няколко пъти ни показаха в какви състояния може да изпадне. И това, че се ядосва и стресира, тя го приписва на Санджар и най-вече на Наре... И аз не видях нещо, с което Яхя да покаже съпричастност с делата на Нушка и фемили, но кой знае...

Общи условия

Активация на акаунт