Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 103
  • 736
  •   1
Отговори
# 720

... в основата остава един неоспорим факт, че Санджар си легна с нея и консумираха брака си в момент, в който опознаваше дъщеря си.
Това е голямата болка на Наре.
Длъжна ли е да прости и това?
Ако няма бебе това ще промени ситуацията за Санджар, но ще се промени ли нещо за Наре?
Това е същественото.
Джули, същественото всички го знаем какво е....там няма нужда да гадаем...Бременността е тази, която предизвиква любопитството ми...затова и на нея се спирам.

# 721
Васе, аз не визирах твоите коментари конкретно Hug
Изчетох всички виждания след епизода и ми направи впечатление, че масово размислите са в посока на това, дали всичко не е скалъпен номер. Аз също съм сред тях Simple Smile, но си зададох въпроса, какво ще промени това за Наре.
За мен това ще е най- интересно Simple Smile

# 722
Джули, според мен това нищо няма да промени за Наре.
Бях писала преди, че тя може и да му прости за преди 9 години, но предателството...а то е такова и без дете. Само дето тя го беше позабравила, покрай
усилията да го запази жив. Нушка се погрижи да й го напомни много бързо.

# 723
Джули, подкрепям те!
В крайна сметка аз мисля, че не самата бременност на Нушка, а осъзнаването на Наре, е ключът за бараката.
Наре не иска още едно дете да расте без баща и майката да се събужда сама. Това е + мислите й за Мелек и за себе си. Става въпрос за Санджар и неспособността му да контролира емоциите си, постъпките си, отношението си към хората. Днес гледах разни откъсчета и от първи епизод още се загледах в отношението му към Менекше.
"Менекше, в стаята!" и прочее. Какво е това? Менекшето е в булчинска рокля още. Колкото и да си ядосан, какво е това? Така се отнася и с Яхя, с народа из Мугла, с бай Орхан, с Гедиз...
Не е само Наре, да кажеш, че е нарочно поведение.
Не знам, не е лошо да вземе някой сеанс при Мюге.
Да довърша първоначалната си мисъл, че се отплеснах. Наре осъзна, че Санджар иска да е с нея, да изостави Менекше с детето. Тя не можа да понесе тази мисъл, така мисля аз.

Връщам се да допиша, че ме хвана карастанчовия.
Аз писах вечерта в понеделник, ама пак да подчертая колко не ми хареса слухтенето на Санджар пред мелницата, докато Гедиз пребиваше Акън. Първо изслуша отговорите на Гедиз, тогава се включи да разтърва мелето. Ами... най-меко казано,  стори ми се гнусно.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 19:55 от Еванджелин

# 724
Еви, много си права за Санджар! На мен по принцип ми е много отвратно това подслушване и слухтене пред вратите, ама явно комшиите си го приемат за нормално.

# 725
Аз писах вечерта в понеделник, ама пак да подчертая колко не ми хареса слухтенето на Санджар пред мелницата, докато Гедиз пребиваше Акън. Първо изслуша отговорите на Гедиз, тогава се включи да разтърва мелето. Ами... най-меко казано,  стори ми се гнусно.

Ами това говори за неговата неувереност и съмнения  Smirk
Точно тогава си мислех, че ако сега Гедиз изпляска нещо двусмислено ще стане война Sweat Smile
Но той, както винаги не ме разочарова Hands V

# 726

Да довърша първоначалната си мисъл, че се отплеснах. Наре осъзна, че Санджар иска да е с нея, да изостави Менекше с детето. Тя не можа да понесе тази мисъл, така мисля аз.

Еве, според мен Наре чак сега с пълна сила осъзна предателството му. Последните събития я бяха накарали да го потули в съзнанието си. А и Санджар нямаше намерение да изоставя Менекше на този етап, само се опитваше нелепо да се оправдае. Страхувал се, че може да й повярва...затова...Както винаги,  с всичко което той не може да се справи...виновна е Наре.
За подслушването...бях много разочарована от него. На мен също не ми хареса.

# 727
Джули, и аз мислех, че нашия човек ще се издъни нещо Grinning

Малко КеНи-та, че ми домъчня за тях Heart Eyes

Според Сомера, 5-те най-популярни двойки

Васе, съгласна съм с теб, без частта за Менекше. Санджар имаше намерение да я изостави, ако не сега, когато се роди бебето. Иначе не виждам за какво ще се тръшка толкова, че Наре го отпрати.
Освен ако не е мислел да тъче на два стана, ама Рени каза, че не е искал, пък аз й вярвам JoyKissing Heart

# 728
Е, аз точно това написах...на този етап нямаше намерение. Той се тръшна, не че го отпрати, а че се закле да не изрича името му...Пък той по себе си много добре знае какво означава това. Неговата клетва се наруши, но защото Наре е невинна. А нейната как ще се наруши като е виновен. Почуства безнадежност.

# 729
Аз друго се присетих Smiley
Гедиз изобщо не се изненада, когато видя посланика на масата на Кахраман.
Знаеше ли се вече, че двамата работят заедно? Нещо ми се губи този момент Thinking

Халисе ме изненада, когато попита Санджар ще се разведе ли все пак с Менекше и то, след като вече знаеше, че е бременна.
Мислех си, че това ще е тема табу за нея, заради мнението на хората Thinking
И, че отново ще се прегрупира на нейна страна.
То не че Менекше и позволява близост за сега...

# 730
Здравейте !
Искам да попитам - по Диема-фемили ще пуснат сериал с Кадир Доулу - "Научи ме да обичам". Някой гледал ли го е,
заслужава ли си ?

# 731
  • Бургас
Здравейте !
Искам да попитам - по Диема-фемили ще пуснат сериал с Кадир Доулу - "Научи ме да обичам". Някой гледал ли го е,
заслужава ли си ?

Да, струва си! Кадир е много хубав, като навсякъде!!! Simple Smile

# 732
Еве, за КеНи-тата

И от мен

Джули, не се знаеше...ама Гедиз добре познава посланика, та и затова не се изненада.

# 733
Здравейте, сладурани Kissing Heart

Васе, като сме почнали, продължаваме с танците Grinning
Панаир гиби, както каза Вилдан Sunglasses

Сийка, всички сме гледали "Научи ме да обичам". Много е хубав, ако питаш нас Blush
Както каза Тони, Кадир е много хубав в този сериал Heart Eyes
С какво заглавие ще е по Диема фемили?

# 734
Еве, панаир гиби

Излиза със същото заглавие в нета -
Скрит текст:
ЕКСКЛУЗИВНО: Тръгва нов турски сериал в ефира на Diema Family!

"Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) е новата романтична поредица, която стартира на 22 април (сряда) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:00 до 22:00 ч. по Diema Family.

Привет, момичета

Общи условия

Активация на акаунт