Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 138
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • На луната
Привет, привет Coffee
Благодаря на неуморните ни преводачки Flowers Tulip Flowers BouquetFlowers SunflowerFlowers RoseFlowers TulipFlowers BouquetFlowers SunflowerFlowers Rose
Нямам никаква идея, как успявате да преведете толкова бързо тези дълги серии. Rolling Eyes
Нито как екипа успява да заснема по една серия седмично. Та това са си буквално два игрални филма Astonished

Снощи започнах серията, но съня ме пребори към един.
Но току що се задавих с кафето, заради този безподобен образ Гедиз.
Това е най-свежият турски персонаж, който въобще съм гледала. Много е забавен.

Еванджелин не се шегувала за засурването. Smiley Имаше едно леко такова от банята. Ама какво да прави човека, като му се откачи главата да й прави знаци да го последва. Smiley Много се забавлявам и с този му маниер. Имаше едно такова "тактично отпращане" на Дуду, като я хвана да флиртува с брат му.

# 76
  • Яко в Матрицата...
Привет! Simple Smile

Еве, засега ще се въздържа от анализ, нека повечето да го изгледат Simple Smile

Между другото, Гедиз казва, не плашило, а çöp adam, демек ето този тип рисунки:

Ще кажа само, че ако не бяха дали последната сцена във фрага, тя щеше да ми въдейства много повече. Сега просто я очаквах... Иначе сцената е много силна, и със сълзите на двамата, и с болката на Санждар в това измъчено "Наре", и в реакцията на самата Наре. Нейсе, сцената със стъклото компенсира донякъде. Наистина добре изиграно и от двамата.

Аляска, Гедиз в тази серия такива бисери има, с глас съм се смяла Joy Въпреки че чисто визуално не ми харесва с тази коса (на нито един от актьорите не му стои добре толкова къса подстрижка, а и те си имат коси, не ми е ясно за какво ги държат така... Rolling Eyes), само като заговори и чарът му се завръща Bowtie Дано им пораснат по-скоро косите на всичките мъже Joy

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 15:05 от Reni - BG

# 77
  • На луната
Рени, да, подстрижките са ужас просто.
Като мартенски магарета са всички Simple Smile
На Енгин му свикнах към пета серия, но на Ураз въобще не му отива така.
Довечера ще довършвам серията, и тогава ще коментирам и аз.

Стигнах до оперативката на Садъчите на яхтата.
Бяха обсъдени две точки.
1. Напомняне на Гедиз, че Наре е забранена територия.
2. Закупуване на нова фирма с цел преместване на Наре там./Санджар забрави само да спомене целта, ама карай Simple Smile
Много харесвам общите им сцени. Като Танго и Кеш са  Simple Smile

# 78
О, Рени Hug аз пък предпочитам много късата коса Grinning на Енгин много му отива , не бях го виждала с толкова къса коса Grinning
Нашето  момиче като  Наре

# 79
Девочки Hug

Пак са блокирали сериите в ok.ru Imp Повече няма да се мъча, не помня вече колко пъти ги добавях.
Няма да мога да ги качвам там, използвайте другите линкове. Това го казвам за тези, които ще го гледат на български Blush

Добавям линк към vk.com с всички преведени епизоди Hands Facepunch

https://vk.com/topic-113691288_40676922

# 80
  • Яко в Матрицата...
Фили Hug, аз не харесвам толкова къси подстрижки. Малко перчем им е нужен. Пак казвам, не са мъже тръгнали да оплешивяват, могат да им отпуснат малко коса. Егин най-много ми е харесвал в КПА и във филмът с Берг, когато не се беше остригал...

# 81
Относно остриганите коси, не съм го коментирала тук, но се подстригаха момчетата по време на траура за войничетата. Сещайте се, защо са остригани всичките.
Косите ще пораснат, но както каза Рени, Гедиз като си отвори устата и забравяш за прическата му.
Ако питате мен, и един жест от него е достатъчен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 82
Еви е права , мен ме впечатли Енгин с късата коса , защото много го харесах така, но Ураз даже и не съм го оглеждала , няма нужда , той си е чаровен всякак Grinning
Ренка , вкусове разни , но и за късата прическа  си трябва коса Stuck Out Tongue Winking Eye , иначе плешивците ( да са живи и здрави)0 или 1 номер Smile

За мен това е най-хубавата визия на Брад Пит , точно заради късата коса , но всеки си има различен вкус Smile

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 15:39 от Phillipine

# 83
А, Филе, Да срещнеш Джо Блек Heart Eyes

# 84
Е,Еве не ми харесва , много му е косата .Аз харесвам жени с дълга коса и мъже с много къса - по-секси ги намирам Joy Grinning

# 85
  • На луната
И в Легенди за страстта не е за изхвърляне Simple Smile
Но в Джо Блек, наистина е чак натрапчиво красив.

Иначе Енгин го забелязах първо заради косата Simple Smile

Щом са се подстригали с такав цел нашите актьори, чест им прави.

# 86
  • Яко в Матрицата...
Вижте сега, не искам да обидя ничий фен, ама мноооого турски звезди не могат да му стъпят на малкото пръстче на Брад Пит. Той и сега е хубав, на младини още повече, харесвам го с всякаква дължина на косата Joy Ето тук е в един от любимите ми филми "Седем" Heart Eyes

Не искам да навлизам в подробности, но късата прическа стои на хора с идеален череп. Не всички имат такъв, не е тяхна вината, разбира се. Природа, какво да правиш. Заради това са измислени различните фасони, да изглаждат недостатъците.

И за да не е само спам Simple Smile

# 87
  • Варна
Рени съгласна съм - Брад Пит ми е  много интересен обект за наблюдение : ))))
Ами красив е и то много. И му отива всичко. Как може да има толкова перфектни хора не знам.

Има хора, на които не им седи съвсем късо. Кадир например не ми харесва ошмулен. И Енгин също. Като от затвора са ми извадени. Друго е с хубавия перчем : ))))

Ураз ми харесва и с дългата и с късата фризура.

Има и такива дето пък всичко им седи Joy

# 88
Рени е права ,че има не идеални черепи , да не говорим за ушаците  и , че Брад Пит си е номер 1 , но и Кадир е перфектен с късата коса , Grinning .Помните ли Бурак Озчивит като Бали бей във ВВ ? Супер беше там Smiley
Но аз разбира се мисля така  ,  защото просто си харесвам късите прически Grinning и за това харесвам мъжете да са с такива .
П.П Мъжо е с руса къдрава коса ( никакви наченки на плешивост ) , но е късо подстриган и слава Богу няма нито капка прилика с овца Меринос ,защото ако е с по дълга щеше да е такъв Sweat Smile

# 89
Дано не наруша душевната хармония на някого, но никак не харесвам кадрите, в които Санджар е представен на млади години и без брада. Главата му изглежда несиметрична спрямо по- големия перчем и брадичката много къса. Като цяло там не е привлекателен. Тази подстрижка, в която е показан в настоящето и брадата правят образът по- хармоничен и секси.

Общи условия

Активация на акаунт