Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 140
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • На луната
Дано не наруша душевната хармония на някого, но никак не харесвам кадрите, в които Санджар е представен на млади години и без брада. Главата му изглежда несиметрична спрямо по- големия перчем и брадичката много къса. Като цяло там не е привлекателен. Тази подстрижка, в която е показан в настоящето и брадата правят образът по- хармоничен и секси.
Аз ще съм малко по-груба, макар и да съм фен на .Санджар.
В кадрите на младини, изглежда направо дебилно. В опит да го подмладят, са му докарали излъчване на селски идиот.
Много по-добре щеше да е, ако бяха заснели ретроспекциите с визията му от ходенето му в Черна гора след година.
Това е лично мнение, разбира се Simple Smile

# 91
  • София
Започнах да гледам преведената серия. Честно да си призная, нищо общо няма с директното излъчване. Когато човек не разбира езика, нещата изглеждат по съвсем друг начин. Сцената, в която Наре счупи стъклото, в оригинал ми се стори, че тя прекали с крясъците, но когато го изгледах с превод нещата си дойдоха на място. Сега разбирам, защо Наре е толкова лабилна. Всяко заключване на вратат я депресира. Всеки и най-малък спомен за момента на изнасилването я вади от кожата й.  Много истински го пресъздаде. Настръхнах    

Попаднах на интервю с Кадир за арабска телевизия, в която той говори за отношенията им с Несли. Много мило и красиво се изказва този Кадир. Искрено им пожелавам да са щастливи и да се радват на едно детенце.

https://vk.com/club__kadir__neslihan_love

# 92
Добър вечер, момичета!
Изгледах и аз серията с бг буквички. Много силна серия - от начало до край, изпипана, превъзходна игра на Неслихан и Енгин.  Hands Clap Даже и Халисе не ме издразни тоя път много, спихна й надутата фраза. Дали Мюге свърши работата на Санджар по казуса "Акън"? Дано не го е приспала само временно.

# 93
  • На луната
Изгледах я най-после серията и ми стана едно такова тежко и дваматично...
През последните минути доста плач се събра за героите ни и много нерви.
И докато виновникът за тях беше изсурнат за краката от Мюге, почувствах, че сякаш напуска сцената малко по малко.
И за да не ни стане прекалено спокойно, ревноста на Санджар докара нова беля, забравих му името.
Дано само с него да не присигне истанбулската мафия, че вече ми е бактън от нея Simple Smile
Но Санджар ясно каза истанбулски съдружници.
Зехра излезе доста по-внимателна и подозрителна от Мюге, макар че при нея Акън претупа работата, нямаше много време да си разгърне целия потенциал. Въпреки всичко спрея беше приятна изненада. В днешно време е добре, всяка жена да си има по един в чантата за всеки случай. Ама и тя сто пъти се извини, за Акън. Айде нямаше нужда, чак толкова.
Стана ми много грозно докато на Каврук му се късаше сърцето и се изповядваше на гълъба, как двете хиени го подслушваха и злобееха тихо отзад.
За сметка на това сцените между Санджар и Челебито са ми безкрайно забавни. Много са добри двамата актьори, грам не трепват, а аз все чакам да се разхилят и те. Ама кой знае колко дубли е имало Simple Smile Simple Smile  Най-смешно ми става, Санджар, като се укроти, уж, а после го напада, като гърмяща змия.
Наре, доста омекна напоследък, но то си беше неибежно. Прекарват твърде много време заедно и спомените се връщат, флуидите хвърчат... то дори и в кавгите им има много пламък. Той постепенно се смекчава, колкото и да я ревнува. Но и тя не спира да му натяква, че е женен. Все едно би могъл да забрави Simple Smile В погледите и на двамата обаче личи, колко им пука един за друг. Въпреки всичко.
Сега с превод, мога да кажа, че началната и финалната сцена ми бяха еднакво силни и въздействащи.

От няколко серии се чудя, но не съм съвсем сигурна, дали в тази роля Енгин не говори на диалект. Сякаш звучи по-различно, по-гърлено, х-то е по-приглушено. Може би е присъщо за района, но няма нищо общо с рецитирането на Халисе и Менекше. Не помня да е говорил на диалект от Ако бях облак, но там си беше фрапиращо.

# 94
  • Плевен / София
Ама той изобщо не се прибира вкъщи бе Stuck Out Tongue Winking Eye

Наре се появи на 6 декември 2019. Според мен, в реално време се движат нещата. Но не са празнували Нова година май Thinking
По дневника на Наре се ориентирам аз, последно беше писала някой си януари. Като написа писмото на Гедиз.
Мерси. Т.е. ако Менекше беше бременна, вече да е обявила официално из целия окръг с тъпани, зурли, курбани и както си му е там реда Simple Smile Дано ни спестят това клише, че е супер банално отвсякъде.

Как да се прибере в къщи, Еванджелин, като му се повдига на завалията само като я види. Smile Представям си как се промъква на пръсти  да си вземе дрехи Simple Smile Вероятно още е травмиран от пбн на която се подложи като жертвено агне от инат. Simple Smile Според мен се е изнесъл неофициално на маслините.

И аз се надявам на това....
Здравейте момичета
Благодаря на целият екип за превода и на сценаристите, че ни спестиха второ изнасилване...това на Зехра. Нападението над сестра му послужи, като катализатор за Санджар да повярва....но какво от това....
Благодаря за прекрасната тема Heart

# 95
Привет, момичета

Аз още не съм изгледала цялата серия...надявам се днес да я довърша.

Еве, ей го, душко

# 96
Скрит текст:
Привет, момичета

Аз още не съм изгледала цялата серия...надявам се днес да я довърша.
Еве, ей го, душко

Благодаря, Васе Kissing Heart

Умирам за тези двамата, умирам Heart Eyes Така ми е леко и спокойно на душата, когато ги гледам... Не трябват никакви крясъци, бутания, дърпания, заплахи и филан, за изясняване на отношенията. Обожавам разговорите им, как се разбират с поглед... Обожавам ги, кусура бакма Heart

# 97
  • Яко в Матрицата...
Привет! Hug

Еве Hug, кусурът ти се баква, под лупа даже, хаберин олсун Joy Вземи се в ръце и хемен започни да обожаваш другото чифте Wink

Шегичка Simple Smile

Васе Hug, благодаря за тази красота Heart Eyes

# 98
Рени

Еве, и аз обожавам да ги гледам...обаче ми е жал за Гедиз...любовта му е все по-силна. Не виждам как сценаристите могат да я заменят с друга. А въобще не ми се иска да остава сам.

# 99
  • Яко в Матрицата...
...обаче ми е жал за Гедиз...любовта му е все по-силна. Не виждам как сценаристите могат да я заменят с друга. А въобще не ми се иска да остава сам.
На същото мнение съм. Не вижда как ще я заменят логично, да не говорим за писанията на някои, които искат той да е с Елван Rolling EyesLaughing

# 100
Рени, пробвах, не става Blush Мисълта за двойката Гедиз-Елван предизвиква смях в мен. Да, Елван е страхотна, но хич не е на нивото на Гедиз, ако ме разбирате Stuck Out Tongue Winking Eye

Васе, и на мен ми е жал за него, и аз не виждам как ще го изкарат от тази любов и ще го чифтосат с друга. Мюмкюн дийл Grinning

# 101
... Не вижда как ще я заменят логично, да не говорим за писанията на някои, които искат той да е с Елван Rolling EyesLaughing
Това е абсурдно... Гедиз и Елван

# 102
  • Яко в Матрицата...
... Не вижда как ще я заменят логично, да не говорим за писанията на някои, които искат той да е с Елван Rolling EyesLaughing
Това е абсурдно... Гедиз и Елван
Абсурдно, но факт 

# 103
  • На луната
От наличните свободни моми, няма ни една достойна за Гедиз.Thinking
Даже и Изабела не ми е много уау.

Ако има търпение, докато Мелек порасне... Simple Smile Ама ефето сигурно пак ще е против Simple Smile

# 104
Аляска, няма... Изабел е монахиня...там няма как да стане, дори и да ти е уау

Общи условия

Активация на акаунт