Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 154
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
А, Васе, аз четох, че и с Изабел го чифтосват Гедиз. Ми не мисли народа, какво да кажа Joy

Нищо не казвате за гениалната идея на Санджар, да купи марината на заклетия си враг и да набута Наре там, за да я отдалечи от Гедиз..
Как ви се стори? Сигурно много романтично, без съмнение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 106
... Не вижда как ще я заменят логично, да не говорим за писанията на някои, които искат той да е с Елван Rolling EyesLaughing
Това е абсурдно... Гедиз и Елван
Абсурдно, но факт  

Тоз виц къде го пише, бе Ренко Kiss Гедиз и Елван
Галиба хапчетата на някои слаби идват.

Васе, Purple Heart  оная красота дето Нели плакне очи, предполагам че е нещо #НарГед aма на моя телевизор нищо не се вижда бе Sad и на телефона ходих да надничам... Тц! Sad

# 107
Галка Kissing Heart  През телефонЯ се виждаше, ама сега наистина го няма Grinning

Ето го в туитър Heart Eyes

https://twitter.com/__Sarah0i/status/1237942454952878083?s=09

# 108
  • На луната
Нищо не казвате за гениалната идея на Санджар, да купи марината на заклетия си враг и да набута Наре там, за да я отдалечи от Гедиз..
Как ви се стори? Сигурно много романтично, без съмнение Stuck Out Tongue Winking Eye
Снощи се произнесох в едно изречение по въпроса, че много ми се спеше Simple Smile
Романтика тук няма, а чиста натурална ревност Simple Smile

# 109
Галка, аз го виждам гифчето , бе душко. Отидох сега и на тела, след коментара ти...и там се вижда.
Да не би да е било временно невиждането

# 110
Васе, не се вижда сега. Ни от комп, ни от телефон.

Heart Eyes

https://twitter.com/1__Hs/status/1238085921653866496?s=09

# 111
  • Яко в Матрицата...
Ами да кажем Joy Това е романтика ала Санджар Ефе Stuck Out Tongue Winking Eye  Казва си човекът наум: "Женен съм, ама тая моята жена за нищо не става... За сметка на това, имам дъщеря, и то каква Heart Eyes, от ески севгилито, което изгоних преди 9 години. Ама при мене няма ески мески, един път щом е била моя, то е олене кадар! Да е мислила преди да се върне тук. Та сега или ще живее така, както аз кажа, или... ще живее така, както аз кажа ... Да си избере" Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

В ината и ревността си, ще създаде проблеми не само на нея, но по-голямо разочарование за мен ще е, ако Наре приеме тази работа.

Васе, аз го виждам и през компа, и през телефона.

# 112
Рени JoyJoyJoy

Ама нямаше ли да уважава решения, или не съм разбрала пак?

# 113
  • Яко в Матрицата...
Рени JoyJoyJoy

Нали и Гедиз веднага се усъмни, познава си той садъча Wink

# 114
  • На луната
Рени JoyJoyJoy
Да де, ще я уважи. Тя каза, че искала да работи на марината, и човека й купи марина Smile Stuck Out Tongue Joy

# 115
Ами да кажем Joy Това е романтика ала Санджар Ефе Stuck Out Tongue Winking Eye  Казва си човекът наум: "Женен съм, ама тая моята жена за нищо не става... За сметка на това, имам дъщеря, и то каква Heart Eyes, от ески севгилито, което изгоних преди 9 години. Ама при мене няма ески мески, един път щом е била моя, то е олене кадар! Да е мислила преди да се върне тук. Та сега или ще живее така, както аз кажа, или... ще живее така, както аз кажа ... Да си избере" Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

В ината и ревността си, ще създаде проблеми не само на нея, но по-голямо разочарование за мен ще е, ако Наре приеме тази работа.

Васе, аз го виждам и през компа, и през телефона.
Ох, бе, Рени

Надявам се, че Наре няма да я приеме. И на мен като Гедиз ми се иска да отстоява решението си къде да работи.

И аз го виждам гифчето и от двете места и ми е чудно защо някои не го виждат.
По - голямо е от допустимите размери за прикачване...затова го сложих по начина, по който да излизат големите гифчета в новата версия. Но ако това имаше значение, нямаше да излезе изобщо и никой да го види.
Пък някои от нас го виждат и сега. Странна работа.

Аляска, каза на марината...ама не е казала - купи ми нова...харесва си старата

# 116
Kakто и преди писах за Гедиз само някоя красива , умна и изискана приятелка на Наре от Европата , ама ще е трудно , той е много влюбен в Наре .
Това с Елван наистина ли някой си го мисли на сериозно ? Много я харесвам и се надявам СЦ да и измислят някой добър и хубав мъж , но да и е лика - прилика .Не искам да я сдобряват с онзи грозил -комплексар Яхя Joy
Аз си мислех ,че Дуда е надраснала селото , ама то си е останало вътре в нея въпреки образованието , за това и тя не става за Гедиз Disappointed Relieved

# 117

" Или ще живее така, както аз кажа, или... ще живее така, както аз кажа..."

Joy Joy Joy Joy

Тая Наре дето показват да си ветрее косите, няма се съгласи да избира. Тц. Не искам да мисля другояче.

Играе си с нас Мама  на "тука има, тука нема" Bowtie

# 118
Гале Hug и при мен няма нищо -новата  мама ни ....мамата Stuck Out Tongue Winking Eye

А говори ли се нещо за сезон 2 ? Предполагам ,че ще има , но мисля ,че всеки добър сериал трябва да свърши със сезон 2 , другото е леене на боза .

# 119
А, Васе, аз четох, че и с Изабел го чифтосват Гедиз. Ми не мисли народа, какво да кажа Joy

Ами аз щях да кажа вчера, но влязох видях Брат Пит и забравих, какво искам да кажа Stuck Out Tongue Winking Eye

Санджар много добре знаеше чия фирма купува. Изобщо не се изненада, когато Зехра му каза, че това е Кахраман.
Той и каза, че ако е проблем за нея.... и т.н., но много добре знаеше, че тя няма да му каже не.
"Приятелят- хиена" Гедиз изобщо няма да е на кеф, когато разбере, кой стои зад фирмата.

Аз за друго исках да пиша...
Не знам за вас, но в устата ми има горчив вкус от деня, в който разбрах, че някаква дама от екипа на СЦ е написала в Туитър, че Наре никога няма да обикне Гедиз, и че чувствата му ще останат несподелени... или нещо от сорта...
Сега..., оставете ме мен, аз никога не съм вярвала в двойка Наре- Гедиз, но ако има фенове на сериала, за които основната интрига е, с кого ще бъде Наре в края, а аз съм сигурна, че има, тогава защо им "спряха тока", толкова грубо???
Сега, ако искат може да ни спестят месеци висене пред телевизорите и да ни кажат, дали Наре ще се събере със Санджар.
Не го разбрах това поведение, не  ми хареса и ме разочарова!
Защо просто не оставиха героите да ни разкажат историята, кой въобще е искал подобни подсказки?!!!

Общи условия

Активация на акаунт