Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 161
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • На луната
Не знам за вас, но в устата ми има горчив вкус от деня, в който разбрах, че някаква дама от екипа на СЦ е написала в Туитър, че Наре никога няма да обикне Гедиз, и че чувствата му ще останат несподелени... или нещо от сорта...
А сигурно ли е, че точно сценаристка го е обявила?
Да би да е нещо от сорта - казъл, рекъл...
Аз пък четох, че имало много груби фенове, които обиждали сценаристките доста грозно, защото не искали да събират Наре с Гедиз. Grinning Може да е някоя ответна реакция, кой знае.

Всичко е възможно обаче. И да ги съберат, и да не ги съберат. Един финал се пренаписва за ден Simple Smile

# 121
Джули, въпросната дама е Хюлия Вурал. Продуцент по принцип, в дъщерята е консултант по сценария, беше отговорила на въпрос преди. Пускаше в началото спойлери, но след като я обвиниха в непрофесионализъм, спря да пише изобщо за сериала. Напоследък я засичам, че коментира това-онова, но дали са наистина нейни онези писания, или са Фотошоп и, не знам. Фенка на Енгин, мисля няма нужда да уточнявам.
Не знам кой за коя двойка е и колко е разочарован от случката.
Моите пристрастия ги знаете, не ги натрапвам на никой. Мисля, че Наре не може да е щастлива със Санджар. Той винаги ще реже крилата й. Тези крила, които Гедиз всеки път лекува Heart

# 122
Джули, въпросната дама е Хюлия Вурал. Продуцент по принцип, в дъщерята е консултант по сценария, беше отговорила на въпрос преди. Пускаше в началото спойлери, но след като я обвиниха в непрофесионализъм, спря да пише изобщо за сериала. Напоследък я засичам, че коментира това-онова, но дали са наистина нейни онези писания, или са Фотошоп и, не знам. Фенка на Енгин, мисля няма нужда да уточнявам.
Не знам кой за коя двойка е и колко е разочарован от случката.
Моите пристрастия ги знаете, не ги натрапвам на никой. Мисля, че Наре не може да е щастлива със Санджар. Той винаги ще реже крилата й. Тези крила, които Гедиз всеки път лекува Heart

Мерси за информацията.
Стори ми се странно и нелепо, някой да издава тайни, които никой фен гледащ с интерес не иска за знае.
Неприятно е!

Аз съм, за когото избере Наре Smiley
Щом ще е щастлива най- накрая.
А, Гедиз ми е слабост и се надявам да остане така до края.

# 123
Кадир - не ме бийте , ама тук Кадир е направо грозен , копие на баща си ( лека му пръст на човека , ама не беше много хубав , майката е красавица ) с този рошав прошарен перчем и дебели вежди и слаботелесна фигура !

Ето тук е красавец

# 124
Филе, не помня да сме били някой тук Ill Няма нужда всеки път да предупреждаваш Blush
Ама на втората снимка веждите му са същите Stuck Out Tongue Winking Eye  Не ги скубе.

# 125
  • София
Цитат
Кадир - не ме бийте , ама тук Кадир е направо грозен

Ееее Фили, чак пък грозен! Много силно казано. Човек не на всички снимки излиза добре. Кадир си е хубав мъж.
На първата снимка е с очила и това също си казва думата.

# 126
  • Яко в Матрицата...
И малко ески романтика WinkHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

https://youtu.be/pj4dkeQxW0M

# 127
Филе, не помня да сме били някой тук Ill Няма нужда всеки път да предупреждаваш Blush
Ама на втората снимка веждите му са същите Stuck Out Tongue Winking Eye  Не ги скубе.
Joy Joy Joy
И аз не помня... ами всеки има различни предпочитания.
И на мен не ми харесва с тая лимба отгоре, дето отново си я пусна. На някои снимки добре е направена... ама на други е направо ужасТ. Като например снимката, дето пък на Боби много й хареса... там с репортерките.

# 128
Ама на втората снимка веждите му са същите Stuck Out Tongue Winking Eye  Не ги скубе.
Еве Hug аз да си предупредя за боя Stuck Out Tongue Winking Eye
И слава Богу ,че не ги скубе ,че като видя мъж със заострени вежди ми идва да го зашлевя .Позволявам само в средата ,ако веждите да сключени Joy
Разбира се , че Кадир е красавец , на снимката не е излязал добре .

# 129

Ох, бе... Много са сладки Heart Eyes Бурак беше малко бастун в началото, но после се отпусна Grinning Дори изглежда много одухотворен до Неслихан Smiling Imp

Филе, ако биеха тук, аз щях да съм редовен клиент, като най-често критикуваща Joy

Ама вие чакайте! Лятото като обрасне Кадир като отшелник, ще се молите да си върне лимбите Smiling Imp

И брашно на око

# 130
Изгледах серията докрай. Къде ли Мюге завлече  Акън се чудя...ама както го раздава злодей само към жените, нищо чудно скоро да си изпее песента. Щял да се избави от всички и да останат сами с Наре на този свят. Как пък не... то си трябва мъж за тая работа, а тоя само като види Санджар и чуе за Гедиз... си плюва на петите и беш да го няма.

# 131
Добро утро , момичета Hug
Не знам дали може да се вярва на инфото , но продължават ДП на сезон 2 ( очаквано и логично ).Обаче ме развеселиха подругите : в сезон 2 Акън ще съблазни Халисе и ще се отправят двамата към залеза Joy
Приятен ден Flowers Hibiscus

# 132
Привет, момичета

# 133
Хелоу, дружки Hug

Филе, не гюзел хабер Heart Eyes Направо си ги представям Акън и Халисето Sunglasses

И аз прочетох за втория сезон, не е изненада за мен

От Монтенегро снимка изскочила

Садъчите с Емре Кабакушак

И ново от нашето момиче

Днес озет и снимки чакаме. Покрийте поста ми, да не пускам поредни. Благодаря Kissing Heart

# 134
  • На луната
Привет, привет Coffee
Много обичам петък 13-ти Simple Smile обикновено ми се случват все хубави неща Simple Smile

Акън и Халисе???
За да се стигне до там, трябва да не е останала нито  една несъблазнена мома в тоя сериал. Или психопатията му да се е увеличила до там, че да халюцинира.

Общи условия

Активация на акаунт