Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 163
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
На мен пък ще ми е жал за Халисето. Вярно, че прави много грешки, но чак зло като Акън не заслужава.

# 136
  • На луната
На мен пък ще ми е жал за Халисето. Вярно, че прави много грешки, но чак зло като Акън не заслужава.
Ами да се насочи тогава, към Менекшето Simple Smile Той има пари, и тя би преглътнала "странният" му характер.
Пък и вече е свикнала мъжът до нея, да е влюбен в Наре.
Според мен ще са чудесна двойка. Simple Smile

# 137
Това момиче много го ''спрягаха '' ,че ще се появи в Чудо Доктора и ми се щеше да е истина , защото много я харесвах като Назлъ от Фатиха .Сега много се е разхубавила . Ами искам я за партньорка на Кадир в сериала . Толкова би му подхождала по ръст и цвят , нали ? А и са дружки с Неслито Grinning

# 138
13 епизод

Heart Eyes

# 139
И от мен привет! Simple Smile
Руските подружки, както са ги засватосвали, накрая ще направят Акън ... свекър на Наре и Санджар. И като си заживеят дружно в конака... Пей, сърце!
Димана не се чува. Worried

# 140
Това за Халисто е от подругите , но Нушка по би му подхождала , каквато е подмолна и зла кучка може и да го сложи в ред , този психопат - социопат Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 141
# 142
Озета

Станал съм твой убиец!

След като Санджар изрича "Наре" , след толкова години Наре за пръв път си поема дъх и се вслушва не в гласа на справедливостта, а на милосърдието.
Санджар, който я е изгонил преди години, горчиво съжалява и я притиска до гърдите си.
Две души плачат заедно и кървят заедно. Но нито Наре може да прости на Санджар, нито Санджар на себе си.
В съда на съвестта си, Санджар чупи молива и за Акън и за себе си. /демек, смъртна присъда и за двамата издава/
Той започва да търси Акън с всички сили. От друга страна, Акън изтърпява най-големи изтезания в ръцете на Мюге.
По време на обреда на Каврук, Менекше хвърля голяма клевета за Наре и Гедиз.
Ще стане ли Санджар отново жертва на ревността си и ще счупи ли молива за Наре и Гедиз?

Ренку поправяй ме, лютфен Kissing Heart

Да не им е уроки, нито една снимка с Наре Imp

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 11:00 от Еванджелин

# 143
Мерси Еве Hug Heart- ей ,тази Нушка Простакова наистина заслужава да попадне в ръцете на психопата Акън .Много лошо момиче , наистина .

# 144

По време на обреда на Каврук, Менекше хвърля голяма клевета за Наре и Гедиз.
Ще стане ли Санджар отново жертва на ревността си и ще счупи ли молива за Наре и Гедиз?
Няма да го счупи...че много моливи му станаха
Нушка много добре досега го залъгваше и мнителността му там хич я нямаше...ама тя не е наясно, че Ефето излезе от ада на съмнението към Наре и няма да влезе отново.

# 145
Много си приличат тази двете Grinning сладурани Heart

# 146

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Нетърпението ми за 13- ти епизод рязко се увеличи Grinning
Къде ли е тръгнал така изтупан?

Озета

От друга страна, Акън изтърпява най-големи изтезания в ръцете на Мюге.
Сега ми стана любопитно!
Май накрая Акън ще си изпати най- много от единствения човек, който го обича Smirk

На клеветата на Менекше познайте кой може да повярва!

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 14:50 от Juliya07

# 147
И от мен привет! Simple Smile
Руските подружки, както са ги засватосвали, накрая ще направят Акън ... свекър на Наре и Санджар. И като си заживеят дружно в конака... Пей, сърце!
Димана не се чува. Worried

Здравейте!
Тук съм, Кате. Hands V Flowers Rose
Нещо покрай тази обстановка ми се изгуби желанието да гледам драми и Санджаровите неволи. Не съм изгледала още серията с превод. Чета всички с удоволствие.

# 148
  • На луната
Цитат
От друга страна, Акън изтърпява най-големи изтезания в ръцете на Мюге.

Няма да му се е разминало май само със сеанси Yum

Цитат

Санджар е перманентно ревнив, там управия няма. Но този път очаквам да ни изненада, и да не чупи нито моливи, нито глави Smile

# 149

Цитат

Санджар е перманентно ревнив, там управия няма. Но този път очаквам да ни изненада, и да не чупи нито моливи, нито глави Smile
Аляска, той, че си е перманентно ревнив и няма оправия...така е....но съм сигурна, че няма да стане отново жертва на ревността си както преди 9 години...и няма да чупи нищо
Само може отново да се втренчи в Гедиз с думите...не я докосвай и ще останеш жив

Общи условия

Активация на акаунт