Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 119
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Само последната сцена с “Наре” през сълзи Санджарови видях Rolling Eyes Утре ще го гледам, ама какво стана с търга? Кой плати милионите на Посланика?
Никой. Остана си беден завалията. Simple Smile
Санджар прецака търга.

Стана ми смешно, че Санжар всеки път от вратата го лови за гушата, после говорят Grinning

# 31
  • Яко в Матрицата...
Само последната сцена с “Наре” през сълзи Санджарови видях Rolling Eyes Утре ще го гледам, ама какво стана с търга? Кой плати милионите на Посланика?
Никой. Остана си беден завалията. Simple Smile
Санджар прецака търга.
Joy Така си й помислих, че ще стане - някой ще прецака тоя алчен тип... Браво на Санджар!

# 32
  • На луната
Той освен че остана без пари, май остана и без СПА, засега.
Санджо нареди на охраната да го вържат някъде Simple Smile

Аз не разбрах обаче, откъде Наре и Гедиз разбраха къде да намерят Акън.
Ужасно забиваше тази вечер наистина.

Стана ми смешно, че Санжар всеки път от вратата го лови за гушата, после говорят Grinning
И на мен. То тяхното не може да се нарече съвсем разговор Simple Smile обаче Челебито като го види, и почти колабира Simple Smile

# 33
  • На луната
Сега някой ако може да ни го разкаже, плийз Simple Smile

# 34
Аляска, Керем им прати местоположетието на Акън и отиваха с парите.

# 35
Аляска, Керем им прати местоположетието на Акън и отиваха с парите.

Сега го няма Акън, няма и пари Grinning
Притеснено ми е за Челебито остана на сухо- без пари, без удобства, без козове за изнудване и в плен на Санджар Smirk

Надявам се Мюге да има план в главата си за Акън, който да не включва помощ за бягство, защото ще ми е трудно да я разбера и възприема Thinking

# 36
Добрютрю, дами Hug

Мюге нещо ме притеснява, не е на добро това завличаме на Акън в храстите. Явно наистина ще има сеанси Grinning

Най-хубавата сцена снощи Heart Eyes

Хора, Неслихан е невероятна, кралицата на драмата! Казах ли, че съм й фен? Joy
Много ми харесаха с Енгин тук, много Broken Heart

Дълго време остана там хаштага

Нови снимчици на Несли с фенка първо. Жената пише, че г-жа Неслихан е толкова чиста и красива, колкото в сериала Heart

Ако забелязвате, с ризата на Кадир е, която Ураз му поиска Joy

И с този образ, не му знам името, екранния Керем Grinning

# 37
Добро утро и от мен Heart Eyes
Еви Hug
За съжаление много малко имах възможност да гледам снощи , ще чакам направо с буквите , но явно е била хубава серия .
Понеже все пак гледах Вуслат сезон 1 , а от тук се осведомявах какво става горе-долу , може ли някой да разкаже набързо финалната серия ?
Мерси предварително .

# 38
  • София
Ето го и рейтинга от снощи момичета   

# 39
  • На луната
Привет, привет Coffee
Притеснено ми е за Челебито остана на сухо- без пари, без удобства, без козове за изнудване и в плен на Санджар Smirk
Не го мисли Челебито, Джулс Simple Smile Докато е лежал вързан все е измислил някой плЯн за прехрана.
А и Санджо само се перчи, иначе е добра душа. Едва ли ще спре СПА-то на дядото на дъщеря си..
Имам едно предчувствие за Акън, та се чудя дали по някое време няма да започнем него да съжаляваме Thinking

Този рейтинг добър ли е, че не съм много в час.
Това АВ - 3 ? коя група е? Там май сме изпаднали.

Иначе аз първите 10-15 минути ги изпуснах, докато чаках линка да заработи. Но ще си гледам тази сцена с Наре и Санджар направо с превод. Несли наистина е кралица на драмата, но и Енги си го бива. Все още успява да ми разбърка чакрите в драматичните сцени. В някои ми иде да то тресна с нещо, а в други се смея с глас. А заедно са направо динамит.

# 40
Рейтинга е пораснал и в трите групи, същото е и с останалите сериали, след спада миналата седмица.
Дъщерята на посланика е на 1 място в тотала и АВС и на 3 място в група АВ, като на 2-ро е Фатих Портокала. Резултата си е супер.

За повече яснота

# 41
Здравейте!

Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus Flowers Bouquet Flowers Rose
Не можах да гледам снощи, но ви чета и разбирам, че серията е хубава, а и рейтинга  е отличен.
Ще чакам превода с нетърпение.

Хубав ден, макар че при нас в Плевен нещата са доста напрегнати. Градът е уплашен.

# 42
Здравейте!

Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus Flowers Bouquet Flowers Rose
Не можах да гледам снощи, но ви чета и разбирам, че серията е хубава, а и рейтинга  е отличен.
Ще чакам превода с нетърпение.

Хубав ден, макар че при нас в Плевен нещата са доста напрегнати. Градът е уплашен.

ПОДКРЕПА !!!!

# 43
Всички сме уплашени. Важно е да се подкрепяме и да не озвереем. А серията си заслужава- горе главата.

# 44
София, Виктория, благодаря ви за подкрепата!  Hands V Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт