Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 489
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
снимки 14 епизод

„Хвани ръката на дъщеря си“
Започва ожесточена битка между Санджар и Наре. Санджар се е заклел да отмъсти, а Наре - да му попречи да си навреди.
Наре спира да играе меко и напада Санджар с топ Thinking Мелек няма да е като майка си момиче без баща.
Всеки начин, да не се превърне Санджар в убиец, е допустим. Заради това дори рискува да остане в конака. Thinking
От друга страна, Санджар отговаря на войната на Наре със същата решителност. По пътя към края започва да закрива всички сметки. Единствената му цел е да има гаранция за всички в неговото отсъствие. Най-напред за Наре и дъщеря си.
Но Гедиз ще удари Санджар по най-чувствителното място. По неговата любов и ревност към Наре.

Рени, хелп, хелп Kissing Heart

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 13:25 от Еванджелин

# 271

Наре спира да играе меко и напада Санджар с топ Thinking .... Заради това дори рискува да остане в конака.
Рускините са го превели...с цялата си артилерия/демек включва всички налични оръжия/...на война са все пак

Нали Нушка си събра парцаляците...едно от оръжията на Наре е...да отиде и остане в конака...телохранител ще го раздава

# 272
  • Яко в Матрицата...
Еве Hug, буквално е "атакува Санджар с оръдие и пушка", демек с всякакви оръжия, с целия си арсенал.
Последното изречение е най-важно - ревността и любовта ще спрат Санджар. Мда...

# 273
  • На луната
Еванджелин, благодаря за новото инфо Flowers Tulip
Значи борбата от предната серия продължава. Дотук Наре пробва със сълзи, пробва с Мелек, удря го на чувства и отговорности... да виим сега, какво ще извади от снаряжението си Simple Smile
Ако питат мен, да вземат с Гедиз да го отвлекат някъде, и да го държат там, докато не намерят Акън и го предадат в полицията.
Ще му се отрази добре десетдневна изолация. Може да медитира, да си разговаря със себе си... да си пренареди чакрите... и преоритетите. Simple Smile такива неща, общо взето. А и карантина е. С тия секрети дето отделят от очите и носа нон стоп, са си в потенциална опасност.

# 274
Ренку, благодаря Heart

Значи Наре беше права, Санджар не се е променил. Ревността му е главен двигател. Ми... не ми харесва, не харесвам такива хора и в живота.
Наре в конака... Представям си я по терлици да пие чай с Халисето Head Band
Гедиз е страхотен Heart Eyes Колкото и да го правят лош и да му измислят невероятни прегрешения, познава си стоката и е успял да го спре.

# 275
  • На луната
Гедиз ще опита, но не ни казват дали ще успее Wink
Според мен тук ревността не е най-важният двигател.
Той се зарече, т.е. закле, какво ще се случи, ако думите на Наре са истина.
Може да има много кусури, но е човек, който си държи на думата.
Темперамента му е много горещ Simple Smile чувството за чест засилено. Как да живее спокойно, ако не накаже Акън подобаващо?
Законът, явно не му е опция.

# 276
  • Яко в Матрицата...
Няма да му направи нищо, така си мисля. Какъв пример ще дадат на обществото - сами да раздаваме правосъдие... Не знам...

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 15:44 от Reni - BG

# 277
И аз не мисля, че ревността ще е решаващата сила, която ще го спре...Наре, Мелек постоянно пред очите му в конака...

# 278
  • На луната
Няма да му направо нищо, така си мисля. Какъв пример ще дадат на обществото - сами да раздаваме правосъдие... Не знам...
В момента на Санджар не му дреме нито за правосъдието, нито за примера Simple Smile Simple Smile
Това в турските сериали е често срещано явление. Честта е на първо място.
Иначе и аз съм сигурна, че няма да го убие. Simple Smile Дори си мисля, че най-страшната част от наказанието му вече мина. Имам предвид терапията на Мюге.

# 279
Здравейте дружки мили Heart Eyes
Благодаря за пожеланията от сърце Simple Smile - дано всички сме живи и здрави Flowers Four Leaf Clover

Ами това оставане в конака не се ли отнася за Мелек ? Аз разбира се предпочитам Наре да остане ,че и в комплект с Елван даже  .Мамата Халисе както е в немилост пред Санджар ще полудее сред толкова ''врагове ''.

# 280
Фили , здраве ,здраве и пак здраве ! Останалото се постига когато си здрав ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК !!!!!

# 281
  • На луната
София, тръгнах да ти отговарям, ама поста ти изчезна Simple Smile
Нищо де. Така и така се засилих, а и нямам друга работа.
Лично аз, нямам нищо против, че е превзел сериала Simple Smile Simple Smile Simple Smile Много ми е интересен Санджар, и не ме оставя въобще да скучая. Съжалявам за всички, на които им се налага да го търпят Hug
За сополявенето, съм на 100% съгласна с теб. Не мога да си го обясня това нещо с реването на мъжките персонажи в сериалите им. Уж мачовци, някакви смелчаци го раздават, а всички, без изключение, поне от това, което съм гледала ги карат да реват повече и от главните героини. Направо ги съжалявам актьорите. Сигурно имат специален час по реване в академиите по актьорско майсторство Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 16:27 от Alaska 80

# 282

Ами това оставане в конака не се ли отнася за Мелек ?
Фили, може и само за Мелек да се отнася...ама как е написано в озета не е съвсем ясно.

Пък и Наре нали каза на Санджар, че всеки ден до лицея ще му я дава...та само нейното оставане какво променя/като и без него ще я вижда непрекъснато/. Освен това да е причината Наре да идва всеки ден в конака.

# 283
Нали се чудехме какво казва Онур за Несли в Баку :
Аз съм от тези , които много искат да ги видят заедно пак и то като двойка . (Още като го видях като нейн приятел , без да съм го гледала в нищо , си викам - ''ето с такъв красавец я искам Несли '') - слушала съм ,че добрите приятели правят много химични двойки .
Той преди не беше на нивото и ( мнооого е високо нейното ниво ! и още НЕ Е напълно ) , но след Забранената ябълка и сега Чудо Доктора вече е в А-листата.

# 284
ЧРД, Филипинче! Здраве и все такова чувство за хумор! Flowers Hibiscus
Поздрав
https://www.youtube.com/watch?v=a7wVKyJMTt4

Общи условия

Активация на акаунт