Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • На луната
Само си гадаем, пък какво ще излезе...

Ще излезе многострадалната Менекше.
А Наре и Санджар с още вина на гърба си.

# 316
  • Яко в Матрицата...
Джулия Simple Smile, оттук нататък тези, които си твърдяха, че Гедиз не е никакъв приятел, ще са много по-нахъсани да доказват тази теза. Не че ме вълнува, де, всеки гледа през призмата на своя мироглед. Гедиз до този момент е едиственият, който е поставил пред себе си не само чувствата на Наре, но и тези на Санджар. Защо никой от яростните му критици не се постави на негово място? А само на това на Санджар, дори не на Наре? Да ви отговоря ли? Мисля че няма нужда Wink

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 16:00 от Reni - BG

# 317
Аз искам отговор, Рени, защото не разбирам!

Забравих да кажа, че не ми харесва и новия стил на Наре - тиролски ли е, мугленски ли е, но се слива с краварките от конака и околността.

Между другото, продължават да снимат нашите хора, влезли са в 15 епизод.

# 318
  • Яко в Матрицата...
Еве Hug, фенски пристрастия е отговорът Grinning

От началото на сериала Наре я обличат с доста семпли дрехи, няма да споменавам за прическата... Еххх, Ниханчето каква мацка беше Heart EyesJoy

# 319
Абе има нещо гнило в Мугла?
(Сори, ама там ли ни се развиваше действието? Blush )
Как пък точно пред Локи взе, че пометна. Съмнителна ми е тая Менекше и туй то.
Аляска, и аз това казвам...съмнителна е. Не е пометнала, защото не е бременна...Евентуално това ще измисли и поднесе.

Аз пък въобще не се интересувам от критиците на Гадиз...видя се, че те си гледат свой сериал

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 16:57 от savovas

# 320
Джулия Simple Smile, оттук нататък тези, които си твърдяха, че Гедиз не е никакъв приятел, ще са много по-нахъсани да доказват тази теза. Не че ме вълнува, де, всеки гледа през призмата на своя мироглед. Гедиз до този момент е едиственият, който е поставил пред себе си не само чувствата на Наре, но и тези на Санджар. Защо никой от яростните му критици не се постави на негово място? А само на това на Санджар, дори не на Наре? Да ви отговоря ли? Мисля че няма нужда Wink

Така е!
Санджар не го споменах, защото не само Гедиз се грижи за неговите чувства.
Правят го и Наре, и Каврук, и Зехра, Елван...
Доста хора са! И, всеки от тях е жертвал или жертва нещо от себе си, за да му помогне.
Но както се казва, ако сам не си помогнеш и Господ няма да го направи!
Оприличавам Санджар на паднал есенен лист- носи се натам, накъдето го отвее вятъра Smirk
Отдава се изцяло на най- силната си моментна емоция без много мисъл и тя се превръща в негова движеща сила, докато не го обземе друга...

Неговото наранено честолюбие преди 9 години победи любовта му към Наре.
След това съмненията и ревността победиха здравия разум и той бе готов да прекрати приятелството и партньорството си с най- близкия му другар, както и да прокуди Наре от Мугла без Мелек.
Добре, че го спряха!
Сега желанието за отмъщение и чувството за вина са поредните доминиращи чувства, на които е в плен и тотално замъгляват преценката му.
На практика той е съгласен да не бъде баща на детето си, но да се разплати за миналото си.
Мелек му носи бъдеще, но той продължава да живее в миналото!

Разбирам го за много неща, но тази негова непостоянност и лабилност ме побъркват.
Чудя се, къде се срина "планината", на която го оприличи Наре още в детските им години...
Но съм наясно, че без лутанията му нямаше да има вълнуващ сценарии Simple Smile

# 321
  • Варна
Привет : )
Изобщо не ми е интересен Санджар. Много се смях с Мюге и Акън JoyJoyJoy  Много ми харесва как игрят Мюге и Гедиз. Техните сцени с кеф ги гледам.
Вкиснатите погледи на Санджар ми омръзнаха супер много. Изобщо аман от такива хора дето си търсят как да са нещастни.
И Зехра със сутрешната сцена как натри носа на майка си JoyJoyJoy и брат си ме изкефи на макс. Накря и Гюлсие ги довърши JoyJoyJoy

JoyJoyJoy

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 17:45 от BVAR

# 322
Боби, Санджар може и да не ти е интересен...обаче е необходим...иначе нямаше да гледаме точно този сериал.
И в крайна сметка нормално е сценаристите да поразтягат малко...ако Санджо много бързо се осъзнае...ще приключим за нула време.

# 323
Припомняме си някои моменти, които уж сме забравили Sunglasses

P.S. Да не гледат привърженичките на Санджар Smiling Imp

https://www.instagram.com/p/B9_n1zmjLfn/

# 324
  • Варна
: )))) Васе чак пък необходим. Просто си е част от историята, ма добре, че има и друго какво да се гледа.

Еви , музиката на Карата. Ех, супер е. Не ми харесва ,че са я ползвали за това чифте.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 18:50 от BVAR

# 325

Еве, аз поне не съм ги забравила...и точно затова и разбирам Санджар, че не може да си прости и иска да се самоунищожи. Както разбирам и Наре, че иска на всяка цена да го спаси.
На мен също любовта на Гедиз/а и характера му/ ми харесва в пъти повече...обаче не е важно аз кого харесвам и искам да е с нея...а Наре.

# 326
  • между морето и небето

P.S. Да не гледат привърженичките на Санджар Smiling Imp

https://www.instagram.com/p/B9_n1zmjLfn/

😯😂😂😂

Прегледах отново двата трейлъра за 14 епизод.
Много, ама много ми харесва решителността на Гедиз! И в думите му към Елван, аз виждам същото - решителност, а не заплаха. Любовта му е безусловна и той вече е готов на всичко, за да може любимата му да се усмихне, да изгради достоен живот за себе си и детето си. Не забелязвате ли, че в последните 2-3 серии, Наре става все по- нестабилна? В началните беше много по-борбена, а сега и нея я гледаме с насълзени очи.

За бъдещата серия: то вече всички реват😥, включително и Менекше. Само Гедиз се държи👍. Много ми омръзнаха тези сълзливи сцени, взех да ги попрескачам с мишката.

А що се отнася до Санджар, за мен не е жертва на ситуацията от преди 9 години. Виновен е, че изрита любовта на
живота си и не направи какъвто и да е опит да я изслуша. Не говоря за спокойно и разбиращо изслушване, дори да беше спор на висок глас, какъвто е обичайния му стил на изказване, но не.... той е мъж на честа и е по-правилно да я изхвърли. Събрах негативи

# 327
Любовта му е безусловна и той вече е готов на всичко, за да може любимата му да се усмихне, да изгради достоен живот за себе си и детето си.

Това, което прави Гедиз в момента се описва идеално от следните две мъдрости:

„Да обичаш значи да намериш в щастието на друг своето собствено щастие.”

„Да обичаш дълбоко значи да забравиш себе си.”

Да, Наре няма да отговори на чувствата му.
Избора е само неин.
Но много се надявам финала да е благоприятен за Гедиз.
В смисъл той да е щастлив. Каквото и да значи това..., защото го заслужава не по- малко от всички останали.

# 328
  • Яко в Матрицата...
Джулия Hands Plus1
Наре обича и мисли само за Санджар, Гедиз е нейният най-близък приятел. И не виждам как това ще се промени. А след Наре, Гедиз най-много заслужава да е щастлив... защото съм му върла фенка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 329
Любовта му е безусловна и той вече е готов на всичко, за да може любимата му да се усмихне, да изгради достоен живот за себе си и детето си.

Аз също погледнах пак втория трейлър и този път ми хрумна... Гедиз знае, че Наре продължава да обича Санджар и има очи само за него. Знае, че няма как да спре сълзите й, ако Санджар не остане жив...и затова и той е решил да го спре на всяка цена. Дали наистина няма той да намери Акън.

Общи условия

Активация на акаунт