Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 259
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Яко в Матрицата...
Мда, кой търсеше въображение у сценаристките? Положението е “надежда всяка тука оставете” Rolling Eyes

Нушка хамиле, Наре сърдита... Пак Гедиз е виновен. Защото като се върнаха от Монтенегро, заклещи на летището Санджар и му обясняваше, че има жена. Накара го да спи със законната си съпруга и ето резулта - и тази е хамиле от раз Triumph Никакъв приятел не е Гедиз ага, никакъв Imp JoyJoyJoy

# 526
Мда, кой търсеше въображение у сценаристките? Положението е “надежда всяка тука оставете” Rolling Eyes

Нушка хамиле, Наре сърдита... Пак Гедиз е виновен. Защото като се върнаха от Монтенегро, заклещи на летището Санджар и му обясняваше, че има жена. Накара го да спи със законната си съпруга и ето резулта - и тази е хамиле от раз Triumph Никакъв приятел не е Гедиз ага, никакъв Imp JoyJoyJoy
Ох, Рени...разсмя ме за пореден път днес

Пък и аз...кво въображение искам...като хич ги няма с него.

# 527
  • На луната
Мерси Еванджелин Flowers Bouquet ама няма да го гледам този трейлър.
Ега си тъпото клише. Надявам се, че онова същество нещо е скалъпило Sad

П.п Рени защо ги вадиш сега тия компромати? Всички ги бяха забравили Simple Smile
Точно си търсех виновник Stuck Out Tongue Winking Eye

# 528

Рени, голям смях GrinningGrinningGrinning

Васе сигурно и Наре се е надявала, като фенките на Санджар, че все пак не е спал с Менекшето Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 22:18 от Еванджелин

# 529
  • Яко в Матрицата...
Аляска, как въобще ти хрумна да търсиш другаде воновника? Гедиз е винаги насреща за тази цел. JoyJoy

Еве Two Hearts🌹

# 530

Васе сигурно и Наре ке е надявала, като фенките на Санджар, че все пак не е спал с Менекшето Stuck Out Tongue Winking Eye
мда, зяпал е тавана в спалнята

# 531
  • На луната
Аляска, как въобще ти хрумна да търсиш другаде воновника? Гедиз е винаги насреща за тази цел. JoyJoy
Ще си спирам виното, че не разсъждавам логично. Blush

Санджо, Санджоо, един път се направи на женен мъж и прецака сценария.Angry

# 532
Аляска, как въобще ти хрумна да търсиш другаде виновника? Гедиз е винаги насреща за тази цел. JoyJoy

JoyJoyJoyJoy

JoyJoyJoyJoy

# 533
  • На луната
Само да поясня, че аз съм фенка на Санджар, но и за една секунда не съм се съмнявала, че е консумирал Менекшето.
Можеше да вземе мерки, ама явно в селската аптека за презервативи не са чували

Сега, като няма да го нарича Санджар, сина на Халисе ли ще му вика Thinking

# 534

Васе сигурно и Наре ке е надявала, като фенките на Санджар, че все пак не е спал с Менекшето Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря Hug

Няма много начини да държат разделени Санджар и Наре. Използват изтъркан, но работещ похват Simple Smile
И Санджар дълго не произнасяше името на Наре, но премисли. Сигурно и тя ще го направи по- нататък.
Само не разбрах, откъде го "изгони" Наре.
Това чия къща беше?

# 535
  • между морето и небето
Еви 🌺, благодаря за превода.

Оф бе, пак реве Санджар като че ли Менекше него е изнасилила. Той спа с жената, направи 'и дете, а сега ще му броим сълзите. Правилно се закле Наре, не заслужава да се вясва пред нея дори.

На кого е тази къща, чийто врата затваря Наре?

# 536
И аз се зачудих за къщата. Да не би Наре да се е преместила от аквариума?

# 537
И Санджар дълго не произнасяше името на Наре, но премисли. Сигурно и тя ще го направи по- нататък.
Това чия къща беше?
Ситуациите не са еднакви...Санджар премисли, защото разбра, че Наре не му е изневерила...а той й изневери и то съвсем съзнателно.
Нейното въобще не е за премисляне...надявам се наистина търпението й да е свършило.

# 538
  • между морето и небето

😂😂😂Супер попадение

Сега  СЦ сигурно ще обърнат течението и Санджо ще тича след Наре.

# 539

Няма много начини да държат разделени Санджар и Наре. Използват изтъркан, но работещ похват Simple Smile
Това чия къща беше?
Ситуациите не са еднакви...Санджар премисли, защото разбра, че Наре не му е изневерила...а той й изневери и то съвсем съзнателно.
Нейното въобще не е за премисляне...надявам се наистина търпението й да е свършило.

Надявам се не по- малко.
Отдавна питам, кога ще се изчерпи търпението и.
Но съм сигурна, че това не е краят.

Общи условия

Активация на акаунт