Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 227
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Голям смях в туитър за изстрелите и попаденията на Санджар. И анкета има, как ще му вика Наре.

Някои от предложенията:

- Yarıcının Oğlu - Сине на фермер
-Melek'in babası - Баща на Мелек
-Gediz'in sağdıçı - Садъч на Гедиз

Joy

# 541
Голям смях в туитър за изстрелите и попаденията на Санджар. И анкета има, как ще му вика Наре.

Някои от предложенията:

Joy

GrinningGrinningGrinningGrinningGrinningGrinning

# 542
  • между морето и небето

Някои от предложенията:

Joy

Аз избирам последното 😂😂😂

# 543
  • Яко в Матрицата...
Не, ще му вика Menekşe’nin kocası. Демек - мъжа на Нушка.
Може и kızımın babası - бащата на щерката ми Grinning
Или sağdıçımın sağdıçı - приятел на приятеля ми

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 22:12 от Reni - BG

# 544

Някои от предложенията:

Joy

Аз съм за Садъч на Гедиз...

# 545
Не, ще му вика Menekşe’nin kocası. Денек - мъжа на Нушка. Може и kızımın babası - бащата на щерката ми Grinning
Или sağdıçımın sağdıçı - приятел на приятеля ми

Joy Мъжът на Нушка също много хубаво Heart Eyes

Ако 15 е последната серия, трябва да се случи нещо. Хайде, предположете какво ще е.

Моето е: Наре бие шута на Санджар, той се прибира гузно в конака при Нуша. Всички научават за чувствата на Гедиз, Наре последна и тя. Гедиз наистина си събира чемодана и заминава, понеже Наре се е отдалечила от него. Наре започва работа на ново място, далеч от Садъчлар груп. Следва продължение...

# 546
  • между морето и небето
Ей такива мъже като Санджар вдигат раждаемостта на Турция. Две проби и двете положителни.

СЦ може да не са оригинални, но са логични. Щом Санджо се прежали да пробва истиността на поставеното червено коланче, нормало е жена му да се окаже хамиле.

# 547
Здравейте!

Аз отивам вече във втори сезон.
Нушка не е била бременна, а е излъгала Санджар, че е . Той  , понеже е гузен, негонен бяга, веднага е казал на Наре, която , след това му признание  е заминала някъде. Връща се след 1 година/ нали всичко в тур. сериали е винаги или след седмица, месец , година/. Преди това Санджо ги е търсил навред, но уви. Мелек милее за баща си и Наре, след като в тази една година са й притъпени чувствата се връща. Нушка е натирена окончателно и започва
втори сезон на "Многострадалният Санджар".
Пак казвам, че това от страна на Санджар към Наре ако не е емоционален садизъм, здраве му кажи.
Всичките  свои грешки той стоварваше на Наре, споделяйки й както своите агресии към нея така и своите грешки в личен план с Менекше. Това какво е? Чудя се ,Наре защо си причинява това емоционално страдание да бъде до този чукундур.

# 548
  • На луната
Едва ли са замисляли 15-та серия да е финална Thinking
Съмнявам се и да са променили сценария, заради внезапното спиране.

Но ако им следим  логическата мисъл, сега трябва да направят нещата огледални.
Санджо доста ще потича след Наре, докато изчисти и това петно.
После някой ще го рани смъртоносно (тук ми надделява Кахраман бей, че Локи не ми е много надежден откъм дела)
И Наре ще забрави в интензивното, че няма да му казва името.
Това бебе не вярвам да се появи. Има нещо гнило в Мугла, т.е в Менекше  Thinking
Гедиз обаче ми е мътен. Не знам как ще действа. Thinking

Бой с пръчки на мегдана заслужава Санджар бой. Как можа да я откъсне тая Теменужка, бе? Че и да я натори, чак Imp
Всичко му простих! Това, йок! Олмаз! Imp

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 22:43 от Alaska 80

# 549
  • между морето и небето
Как можа да я откъсне тая Теменужка, бе? Че и да я натори, чак Imp

😯 😂😂😂😂😂
Грижовен е човека 🙄

# 550

Аляска, въпросът не е да потича...навик му стана да тича и да чисти петна...

# 551
Аз това, че ашладиса Нушка пък му го простих. Иначе нямаше да е Ефе. Той направи този брачен акт с  "большим отвращением", но с отговорност към подписа и плодовито.  Иначе цяла Мугла щеше да знае, че се е провалил в леглото, нали Нушка трябва да покаже чаршаф.  А и тогава, когато го направи все още беше бесен на Наре, а освен това тя на сватбата му показа, че има е дете, за което той не вярваше и не напразно направи ДНК тест.
Объркани са им нещата във времето на Наре и Санджар. Не знам как ще се срещнат в сегашно време.
В сериите до тук виждам как те говорят за своята си любов към другия и аха, да започнат  нещо наново, което бе станало едно малко зародишче и изведнъж другата истина и тя е реална, защото все пак той е женен и е имал ПБН.
Друг е въпроса дали Нушка наистина е бременна, защото след този кръвоизлив не знам дали може да се задържи плод. Според мен  ще има лъжа, защото Нушка разбра, че Санджо, Наре и Мелек са щастливи заедно.
И отново ще се вмени вина на Санджар, а пък той ще я сподели с Наре. И става една.....отново много измъчваща за Наре.
Ако съм на мястото на Наре ще избягам от този феодализъм през девет планини и морета и то с Гедиз, който мисля, че ще предложи това на Наре. Така на мен ми се иска.

# 552
  • На луната

Аляска, въпросът не е да потича...навик му стана да тича и да чисти петна...
Е, аз само предполагам Simple Smile други пишат сценария.

# 553
Акън успява да се спаси от мелницата. Как? Не ме питайте Sweat Smile
Посланика не успява да намери инвеститори поради опетнения си авторитет.
Тогаво получава оферта от Акън за тази инвестиция.
Гювен разбира се забравя за лошото причинено от поверения му син, когато става въпрос за пари.
Така на едно място се събират всички врагове на садъчите Smirk
Приятелите- хиени още не знаят, какво ги чака.

Медувременно бащата на Мелек (съжалявам, но съм солидарна с Наре Stuck Out Tongue) го викат спешно в болницата. Там той разбира, че ще става още веднъж баща.
Менекше се връща победоносно в конака.
Наре се отдръпва.
Разбира за чувствата на Гедиз, но точно в този момент маслиновия крал е ранен от Локи, който от своя страна следва неписаните закони на ефетата без да е ефе.
Край на епизода! Smirk
Добре че не съм сценарист.

# 554
  • На луната
Димана, много бързаш със срещата във времето Wink
Нещата още са на етап запръжка, тепърва ще готвят манджата Simple Smile

Аз защо така го отписах Акън на фона на рязмножителната драма, идея нямам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт