Пролет идва, ще запеят птички, растат си ДЕКЕМВРИйчетата добрички! 💚

• 25 849
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
това е супер еделвайсче, радвам се, че не съм единствена!Много обичам да пазарувам за бебето😃😃❤хич не се пестя..
много хубаво , че сте излизали.
Успях да приготвя един морков на пара, доку се отцедил някакъв сок от него кафеникав и мирише на тиква малко😃😃😃 ама стана добре, ама такова малко количество въобще не мога да го пасирам ужас стана , хвърлих го де😃😃😃 ..
ще се справим някак...
и пюрета взех няколко да имам готови.. че не се знае дали ще ми се прави всеки път, а и то наближава..
Много добре си решила да не бързаш с купуването на уред.
Джули да скоро ще ходим и за ваксиниии направо ..ужас ще е , ама трябва да се бият няма как

# 496
Сладурче, малките са прекрасни Heart Eyes за сокчетата вече са ти казали - не сс удачни за 1ва храна, а и според мен изобщо - поне до годинката.
Аз още стол не съм си купила, мисля да стартирам на 5,5 месеца, може и 6,ще видим.

# 497
Джулия, чух за това, интересно ми е как е при "съседите". Да чуем нещо от първа ръка, така да се каже.

Еделвайс, Иви, какво сте купили? Аз мисля да купя 1 лъжица и да си я храня в стъклена/порцеланова купа и толкова 😂 Дайте идеи 😁

# 498
Не мисля ,че има нужда от отделна купичка. А за лъжичка ами има деца които ядат и с обикновена за кафе или чай 🤷‍♀️

# 499
  • Sofia
С баткото имах някакви сладурски купички с меченца и т.н.... Сега ще го карам спартански - само с бебешка лъжичка, но в нормална купичка. Ако пък не ми е удобно - ще взема в крачка. Само чашката за вода ме притеснява, защото той нали биберон не приема... А в кърмаческия препоръчват направо с преходна чашка... Да де, ама каква?! Не искам пак да имам сервиз от 10 различни и пак греда....

# 500
Лани от емаг поръчах две купички комплект с капак и лъжичка на томи типи и един комплект от 3бр лъжички. А за съхранение 3 кутийки комплект пак, но да ти кажа те не ми хрс, много са малки според мен.  Естествено, че може и в нормална купичка ама ми е първо дете и си ми е желание всичко да си е както по реда 😁радост за мен е, то детето не разбира.

# 501
Аха
Джулия, чух за това, интересно ми е как е при "съседите". Да чуем нещо от първа ръка, така да се каже.

Аха, ясно. Аз да кажа, в случай, че някой е пропуснал да чуе Radio

# 502
Еделвайсче, благодаря ❤️

Сега се сетих, че бях гледала едни, които се закрепват с вакуум отдолу, ама добре, че сте вие да ме подсетите, иначе пилешкият ми мозък щеше отново да ме предаде. Още сега ще разгледам.

# 503
И аз имам на томи типи купичка с лъжичка и още 3 лъжички отделно, подариха ми на погачата. Лъжичките си променят цвета, ако е много топло или горещо нещото в тях.
Отделно аз си купих бамбукова чиния с отделения с вакуумно дъно. Просто много ми харесват. И аз някои неща и за мой кеф ги искам хаха Отделно вакуумът наистина държи мноо здраво😀
Иначе майка ми ни подари сребърна лъжичка, та бива първото захранване да е с нея 😊😀

# 504
Здравейте момичета. Аз се опитвам да ви чета редовно, но все не успявам да се включа. Ицко все още е само на кърма. За захранване за момента не мисля. Не проявява никъкъв интерес към храна. Мисля да изчакам възможно най дълго с захранването,особенно ако имам кърма. Чесно казано дойде ми лесно да го кърмя. Поздрави на всички от нас и се пазете 😘😘😘

# 505
Здравейте, момичета!
Сладурче, малките сладуранки са страхотни! ❤️ Относно захранването аз също не бях много наясно, но е най-добре да се започне с пюре. Момичетата вече са писали за сокчетата.
Иви, не си единствена. Аз също обичам да се подготвям предварително. Сестрата на ММ ( зълва май ми се пада Rolling Eyes) ни даде тяхното столче за хранене и Нутри булет. Скоро мисля да го пробвам. Отделно съм купила лъжички, купичка, съдове за съхранение.
Лани, според мен това, което имаш е напълно достатъчно. Аз също обмислях да го купя, но в момента в това положение ми се струват доста парички.
Относно ваксините колкото и да не ми се иска трябва да се поставят, защото са важни.

# 506
Здравейте, отдавна не съм се включвала. Децата издивяха, аз също покрай тях🤣....купон беше тези две седмици.
Заредихме се с всичко нужно за 2,3 седмици и си седим все вкъщи. Ани се обръща. Миналата седмица се протегна към играчка за пръв път. Държи си книжките и дрънкалните и сама понякога. Станала е много любопитна и в последните дни седи в една много интересна поза, ако иска да види нещо. Набира се като някое бубулече, за да види какво се случва около нея.
За сядане ми се струва още раничко, но може и да е готова вече, знам ли.

Сладурче, прекрасни са Дария и Бориса!💝💝

Ще боядисватв ли яйца днес?😀
Аз уж това ще правя, но не мога да се навия са им измия печатите.

# 507
  • Пловдив / София
За захранването май ще купя на първо време 2-3 лъжички и купичка. С уред за пара няма да бързам, защото не знам дали ще правя пюрета. Отделно, ако правя, дали ще ги предпочита пред купените.По-натам вероятно и една чиния с отделения. Такава бамбукова, каквато е описала Магu

Не ми се ще изобщо да се затрупвам с излишни вещи. Даже не ми е толкова заради парите. Просто много мразя да трупам вещи.
Хвърлям с удоволствие.
Ето сега имаме излишни помпа за кърма, почти неупотребявана, стерилизатор, нагревател за шишета, още едно като нагревател, но е без вода и е само за кола се ползва, два комплекта дозатори за АМ. Някои неща са ми и подарък, де.

Ще боядисватв ли яйца днес?😀
Аз уж това ще правя, но не мога да се навия са им измия печатите.

Вероятно днес, но като си дойде ММ от работа, че сама с бебето изобщо нямам време. Но аз и ще боядисам 10 яйца. Поради извънредното положение ще сме само двамата. Никъде няма да ходим, нито има на кого да дадем.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 09:46 от fam

# 508
  • Гърция
Lana,трябваше на 27.03 да и поставят ваксините .Обадих се 3 дни по-рано да попитам,  дали ще ги слагаме,и те ми казаха тогава,че засега не.След 10 дни обявиха по телевизията ,че ваксините трябва да се поставят ,най вече на малките до 2 годишна възраст;било много по опасно ако не им се поставят.Аз я Закарах на частен кабинет.От болницата ми бяха казали на частно да я карам ,че в  болницата само спешни случаи.Но след 3 дни бяха обявили ,че в болницата ще се поставят, и че ще има 45 минути  разстояние от всеки пациент,и да проверяват.Само за ваксините ще се ходи в болницата.Тук слагат по 2 ваксини в крачетата,на всеки 2 месеца.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 14:32 от qankasiderova

# 509
Янка, явно имат по-добра организация все пак! Благодаря ти, че сподели.

Алекс, как е положението в Англия с ваксините? Слагате ли ги там?

Аз сварих 12 яйца, за първи път без жертви, но нямам време с детето, та ще ги боядисам привечер, като ММ свърши работа.

Днес излязох за 1 час на разходка с детето из квартала, но нещо ми се уби настроението. Почувствах се виновна, че съм си подала носа навън. Никъде не искам да ходя вече. Sad пък реално никой не съм срещала, нищо не съм пипала, не съм застрашила някого, ама ей го на.

Не знам колко ще умрат от корона вирус,но психическите травми ще са много повече след тоя ад.

Общи условия

Активация на акаунт