Пролет идва, ще запеят птички, растат си ДЕКЕМВРИйчетата добрички! 💚

• 25 822
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
С  Литъл Ейджълс сме, нямат грешка.

# 601
Момичета, имам проблем с памперсите нещо страшно е. Почти всеки ден имам пропуснал памперс. Споделете към днешна дата от коя марка сте доволни, защото много отдавна го бяхме коментирали. За сега използвам 3ка Лупилу, дъщеря ми е 5 800кг.
С Pampers Pure 3ка сме. Ползвам ги от началото, за каката също такива взимаме, но по-голям размер. Пропуснаха един единствен път, но експлозията беше голяма, а таткото точно тогава така я въргаляше, че просто нямаше как да не се качи нещо към гръбчето😅
Трябва да се сменят обаче периодично, не става да седи с един памперс часове наред.

# 602
Фам, Hunny се води марката. Добри отзиви има. Simple Smile Взехме го за 120 лв, та не е от най-скъпите.

Ние от много отдавна сме с Пуфис памперси, много сме доволни.

# 603
Pampers Premium Care и Pampers pure използвам, единични пъти са пропускали, норади неправилно слагане.

# 604
  • София
Huggies гащички, не съм имала проблеми.

# 605
Pampers premium care - за 3+ месеца няколко гафа поради неправилно поставяне.
Pampers active baby - за 1 месец 4/5 изхождания завършват с пране на дрехите. Изобщо не съм доволна и повече не бих ги купила.
Pufies мисля че имахме от родилното,но се обрина от тях.
Не си правя експерименти с други марки, защото ме е страх да не й се появи отново някой обрив или да се подсече.

# 606
Ние ползваме памперси Evy Baby. В Т маркет се продават и съм доволна. Рядко са пропускали. От Puffies също съм доволна. Pampers premium care не са нашите - много пропускаха и се обрина от тях, а в началото бях скептично настроена към други марки освен Pampers.

# 607
Аз не съм имала до сега пропуснал памперс Hands V

Ползвала съм различни марки - Pampers premium care, Angel baby, Lupilu, Libero, DM Baby love, Pufies.

Най- ми допадат Pampers premiun care, Angel baby и Libero, защото са мекички и не миришат.

# 608
Здравейте момичета,честита месечинка на всички бебчета🍼💋💚🍰🍼💚Да са ви живи и здрави сладурчетата,много да слушат и вие тях.
Ирмир, страхотна торта,браво
Днес и аз да почерпя виртуално за нашите 6 месеца 🍰💚💋
Целувки на всички!

# 609
Чудесни сладурчета! Честита месечинка, целуваме ви Heart Eyes

# 610
Ехее, Сладурче, колко са порастнали малките принцеси 😊 Още толкова и ще направят една годинка! Как си минава времето. Ние станахме на 5 месеца 😊🌞 Похапва пюренца с голям апетит, обръща се по корем с лекота , вдига главата и си разглежда. От както видя че може да го прави непрекъснато го намирам по корем, дори и за секунди да изляза от стаята. Но най-интересното което се случи днес беше, че го чух как каза Мама. То е ясно че е несъзнателно, той от няколко дни си повтаря АМ Мам и такива ми ти работи. Днес беше се развихрил, викаше си, караше се нещо и това излезе като думичка 😊 Ще видим дали пак ще го повтори хихи.

# 611
  • Пловдив / София
sladurche today, честити 6 месеца. Как бързо минава времето. Много са сладки. Wink
Разнояйчни ли са? Може би някой те е питал по темите назад, но не съм видяла.

Ох, тази нощ човечето се събуди с истеричен рев в 1:30. От много дълго не се беше будил за ядене по това време. Направо в чудо се видяхме. Аз даже помислих първо да не го боли нещо.  Добре, че после спа до 7.

Иначе с дневния сън е малък ужас. Приспиваме се по ок. 20-30 мин. То не е ръмжене, не е напъване, чудо.  И спи по ок.40 мин. Даже вече и в количката навън не иска повече като преди.

Вчера имаше за целия ден 3 дреямки по 40 мин. И като се събуди в 16:30 до банята в 21:30 не заспа. Приспивахме го, но не.
Много нервна ставам така, като не иска да спи. Проблемът е,че в един момент става невъзможен, защото му се спи.

Момичета, вие извадили ли сте вече т.нар.летен кош на количката. Аз мисля другата седмица с него да започвам да излизам. Мисля, че в този му е топло, а и така ще може да оглежда наоколо.

# 612
Сладурче честита 1/2 година на малките сладури! Hug
Фем извадих го, не не съм го сложила. На нас вече зимния ни е къс и се налага, но той е в крив период тези дни и онзи ден бях сама и смених кошове те и го слагам в най-легнало положение и се опитвам да му наглася коланите а той се мятка плъзга надолу настрани, аз не мога да го удържа и да наглася да го вържа, а той е доста отворен и ще падне... И го оставих сменяне то за момент, в който няма да съм сама... А и се притесних, че ако не иска да седи и се мятка така през цялото време и вързан да е, да не вземе да се изтърси, че той в зимния лош ако е буден, не иска да стой и да играе и пак се мятка така...и реших, че първо ще го пробвам като излизам някъде наблизо.

# 613
Моят кош е универсален, сгъвам от тук от там и става летен. Като заспи пускам да лежи. Иначе я возя на 45 градуса.
През деня не приспивам храня сменям памперс и я оставям на земята да зяпа играчките .Като заспи я местя на кошарата и я завивам. През нощта заспива на спалнята и я местя пак на кошарката. Уча тия дни голямата на гърне и не е удобно когато тя спи с нас.
Малката също слагам след храна докато се изака в гърнето. Хем е по чисто хем се изхожда по лесно.

# 614
Благодаря на всички 💚
Фам разнояйчни са.
И двете се будят през нощта да ядат.
Ние сега се връщаме от консултация.Дария е 4959кг,56см,а Бориса 5100кг,58см.Дария я настига😁
Сложиха ни и ваксините,сложих им лепенки cool pach,и се моля всичко да е наред.
Ние ходихме във вторник при Чавдаров,не съм доволна от този психо лекар (мое мнение)изкара Бориса без малко инвалид,лявата ръка я държи повече в юмрук и заради кистата , която имаше, и за това реших да я заведа 🤐втрещена съм.Някой да каже мнение ,ако е ходил при проф.Литвиненко.
Ние вече си ползваме летния кош,взехме и ☂️ за количката.
През деня спят още, защото стават много нервни иначе.

Общи условия

Активация на акаунт