Пролет идва, ще запеят птички, растат си ДЕКЕМВРИйчетата добрички! 💚

• 25 827
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Почнах да пиша, но доникъде не стигнах, само дето съм го постнала недовършено без да искам, сори.

Та за кашите си говорихме 😉
Ланче, на запад най-често ги препоръчват като първа храна при захранването даже. Лесно се възприемат от бебешката храносмилателна система, богати са на растителни влакна, въглехидрати много минерали и витамини. И глутен освен с каша не се сещам как да го предложа на бебето за захранване, разбира се към 8-9 месец чак. След месец, месец и половина от началото на захранването ще дам безглутенова каша някаква.

За слънцезащитните кремове -след 6-ти месец може да се мажат, по принцип детските продукти са с минерален филтър на повечето марки. Аз харесвам на Авен и Адерма за деца. Като под мажат се разбира някое краче, ръчичка открита, то бебето на пряко слънце няма работа, но все някой лъч ще го стигне в количката.

Еделвайс, ако има от 80 г пюрета за първоначално захранване ок, но повечето са по 120 минимум, така че нямаш много избор. В началото се хвърля извесно количество пюре, няма как.

Нашият инсектен дерматит позатихна, но има нови пъпки и лошото е, че бебешки репеленти няма. Много гадна работа с тез насекоми. И мен много ме ядат.

Сладурче, честита еи лятна количка 😘

След две седмици сме на консултация и ваксини и ние.
Спокойна вечер 🍸

# 586
Фам аз започнах вече, преди около седмица, с тиква,после морковче и после ги комбинирах 😃❤и яде комбинирано вчера и днес и акоото му стана като пластелин гладко и меко и оранжевоо 😃 дано се нормализира

# 587
Иве вода даваш ли ?

# 588
Черпя ви с домашна торта по случай 6-тия месец на Вики 🌈😍💗

# 589
Ирмир, честита месечинка на Вики! Да ви е жива и здрава! Все се каня да те питам използвате ли второто име или само Вики?

# 590
  • Пловдив / София
Черпя ви с домашна торта по случай 6-тия месец на Вики 🌈😍💗

Честита месечинка. Страхотна торта.

# 591
Честита месечинка на Вики! Също на Кая на Марти и на Естел и Аделайде на другата Марти! Да са ви живи и здрави момичетата, дами 💕🌷
И също на Алекс на simka92! Много да те слуша този млад господин! 🤗

# 592
Честита месечинка!
Irmir, кога успяваш да намериш време да направиш торта? Браво!

# 593
Благодаря за поздравленията 😘
Честити месечинки  на всички бебоци! Да са най-вече здрави!

Марти, и двете имена се използват, но повече Виктория. Баща ми и баба ми, обаче я наричат Мира😄

Сладкиши, карантината е виновна 😂 голям  кулинар е дремел в мен хахаха и голямо готвене пада. Не се шегувам, аз МРАЗЕХ да готвя, а какво стана сега...пълно вдъхновение. Лошото е, че и си похапвам стабилно ☺

# 594
Revolving Hearts Ехеее честити месечинки на всички пораснали дечица! Живи и здрави! Purple Heart

Да ви кажа, ние най-накрая си поръчахме столче за хранене.
Нищо особено, но пък ми е много сладко. Нямам търпение да си го получим!

# 595
*bear чудесен избор имам същата с друга разцветка много е удобна каката все още на нея яде. Няма да съжаляваш .
Irmir честита 1/2 годинка. Малее как лети времето.

# 596
Момичета, имам проблем с памперсите нещо страшно е. Почти всеки ден имам пропуснал памперс. Споделете към днешна дата от коя марка сте доволни, защото много отдавна го бяхме коментирали. За сега използвам 3ка Лупилу, дъщеря ми е 5 800кг.

# 597
  • Пловдив / София
*bear, каква марка е столчето? Не виждам от снимката, Аз още не съм поръчала, но трябва да направяя избор.

Fiona8. от доста време вече съм с Молфикс. От тях поне при мене нищо не пропуска. Но памперсите, защото преди месец бях купила гащички и с тях имам пропуснали.

# 598
Аз използвам Памперс актив бейби. Случвало ми се е да пропусне, ако съм го оставила много хлабаво, а и той си вдига краката нагоре и явно тогава пишка. Понякога обаче се чудя дали не му прежулва на гънките. Не знам, веднъж ми се случи да му е зачервено точно на гънката в основата на крачето. Пробвала съм и Пуфис, но не са ми така мекички, а и държат по-мокро.

# 599
Аз използвам лупило 3ка и съм доволна 🤷‍♀️ около 4тия месец имаше еидн период от около 10дена,в които постоянно пропускаха по необясними за мен причини, но мина. Сега пак се случва единствено след нощен сън, когато не е сменян над 12 часа.
Момичета, имам проблем с памперсите нещо страшно е. Почти всеки ден имам пропуснал памперс. Споделете към днешна дата от коя марка сте доволни, защото много отдавна го бяхме коментирали. За сега използвам 3ка Лупилу, дъщеря ми е 5 800кг.

Общи условия

Активация на акаунт